Terveiset Tukholmasta. Muotiviikot ovat täydessä käynnissä ja hieman pää pyörällä täällä itsekin palloillaan ympäri kaupunkia ja eri näytöksiä.

 Suuntavaistoni ei valitettavasti vieläkään kanna kovin pitkälle, varsinkaan etäisyyksien ollessa aika pitkiä näytöksien välillä, joten taksilla mennään ja huokaistaan hieman helpotuksesta aina kun päästää sen suurempia seikkailuja takaisin tukikohtaan – Hotel Bernsiin, tai sen lähellä sijaitsevaan Zalandon House of Now –tiloihin.

 

Zalando on Tukholman muotiviikkojen yksi pääsponsoreista ja on mielestäni järjestänyt kivan pop-up-tilan Smålandsgatanille, missä kuka tahansa voi seurata isolta näytöltä livenä meneillään olevia muotinäytöksiä, kävellä hauskalla interaktiivisella catwalkilla, tai muuten vain hengailla ja katsella vaatteita.

 


Illalla suunnistimme Björn Borgin näytökseen, mikä pidettiin ison sillan alla Västerbrossa. Kesti hetki löytää paikka, nimittäin sillan luokse mentiin kiertäen asuntovaunualue ja kivuten loivaa hiekkamäkeä. Ilta alkoi jo hämärtyä eikä korkokengät jalkoihinsa laittaneilla ollut ehkä ihan helpointa maastoa jalkojensa alla. Pääsimmepä kuitenkin lopulta kaikki sillan alle rakennettuun telttaan, minkä ympärillä valosäteet piirtyivät kohti taivasta ja keskellä kiersi spiraalimaisesti punaiset hiekkapolut.


Björn Borgin teemana oli ”training for Mars”. Näytös oltiin omistettu avaruusprojektille Mars One:lle, eikä avaruusteema jättänyt varmaan ketään kylmäksi. Eturivissä kun istui neljä itse Mars One projektiin mukaan lähteviä astronautteja. Niitä vapaaehtoisia jotka kai oikeasti yritetään lähettää Marsiin asumaan elämänsä loppuun asti. Pakko myöntää, että projekti on alusta asti kiehtonut minua ja kun muotinäytöksen jatkoilla näin näiden neljän saapuvan ravintolaan, en voinut olla tuijottamatta. Teki mieli mennä kysymään kaikkea siitä vaativasta koulutuksesta, syytä miksi lähteä loppuelämäksi Marsiin ja kirjaimellisesti kaikkea maan ja avaruuden väliltä.

 

 

Kaikkeen sitä törmääkään muotiviikoilla ja varmasti vielä kaikkea hauskaa edessä!

Palaillaan huomenna :)

Kommentit (1)

Milla / www.moonshapedlittlebo...

Näyttääpä mielenkiintoiselta, ihanan erikoinen tuo Mars- näytös. :) Siistiä olisi joskus päästä itsekin vastaavia muotiviikkoja katsomaan. ^^

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram