Kerroin kuinka Espritin kuvauksista jäi hyvä fiilis. Tukholmassa oli lämmin ja tiimin kanssa oli mutkatonta työskennellä.
Danielin (Stockholm Streetstyle/Carolines Moden kuvaajan) kameran edessä oli helppoa. Ei tarvinnut tiirailla kuvausten välissä kuvia, kun luotin mieluummin Danielin visioon ja ammattitaitoon. Espritin tiimi oli todella mukava, myös mukana olleet kolme ruotsalaista bloggaajaa hauskoja ja tietysti meidän suomitriossa mukana olleet Kira ja Ida ihan parasta kuvausseuraa.


Espritin PR –vastaava pahoitteli vielä päivän päätteeksi, että oli unohtanut kiittää itse kuvauksista - oli keskittynyt niin paljon enemmän kummastelemaan meidän positiivista energiaa.

Lause jäi mieleeni, koska se oli jotenkin niin kauniisti sanottu. 

 

Mietiskelin, että kuuletko sitä mieluummin kiitokset siitä, että näyttää nätiltä kuvassa, vai siitä, että persoonasi jää jollekin mieleen?

Valitsisin miettimättä hetkeäkään jälkimmäisen vaihtoehdon.

Esprit Tunikamekko & Tekoturkisliivi  

Esprit Farkut & Takki 

Esprit Farkkupaitafarkut & tekoturkistakki 

 

Kuvausten takana on #imperfect,-kampanja, millä pyritään nostamaan esiin yksilöllisyyttä.
Sitä miten pienet epätäydellisyydet, erilaiset persoonat ja ominaisuudet tekevät meistä kaikista oikeasti täydellisen.

 

Olen aina ollut enemmän luonteeseen ihastuja. Tiedättekö kun jonkun ihmisen luonne yllättää ja henkilöstä tulee luonteeseen tutustumisen myötä ulkoisestikin niin paljon kauniimpi? Joskus jopa kauneinta mitä tiedän.

Sama pätee myös toisinpäin. Upeimmankin ilmestyksen huono luonne voi pilata kauneimmankin kuoren.

  

Meillä kaikilla on niitä omia epäkohtia. Ulkoiset ”virheet” ovat usein kuitenkin oikeasti vain kauniin persoonallisia, mutta ehkä virheet persoonassa eivät aina niin kauniita.
Kukaan tuskin muistaa oliko alahampaasi vähän vinot, mutta muistaa paremmin sen, jos olet sanonut ilkeästi, tai tuottanut toiselle pahan mielen.

 

Minulle kampanjan sanoma I’m perfect tarkoittaa kai siis myös sitä, että ulkoisten virheiden tuijottamisen sijaan, yritettäisiin olla paras versio itsestämme myös sisäisesti. 

 

Kommentit (5)

Vierailija

Aivan mahtavia kuvia! :D

Totta turiset. Luonne on se joka ratkaisee. Kauneus on muutenkin katoavaista. ;)

Matto

Upeaa Esprit! Näissä kuvissa on se määrä epätäydellisyyttä, jonka muotimaailma voi sulattaa. Yritetään me muut olla avarakatseisempia.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram