Olen kai kertonut teille aiemminkin, että olen melko taitava lukemaan kaiken aina väärin. Kirjaimet vaihtelee naureskellen paikkaa ja numerot ne varsinkin osaa olla ilkeitä. Tämä johtaa usein mitä hauskimpiin väärinymmärryksiin ja tilanteisiin. 
Viimeisimpänä esimerkkinä Espritin työmaili, minkä lopussa luki; ”make your own angle if you want to.” 


Luin lauseen muutaman kerran. Pidin tauon ja yritin sitten uudestaan.
Ihan oikeasti, mistä ihmeen enkelistä ne puhuu? Onko jouluteema tullut aikaisin ja enkeleitäkö tässä pitää ruveta tekemään? Mielessä vilisi kaikkea ”pue oma virtuaalinen Esprit-enkeli”, johonkin enkelilogon suunnitteluun. Pohdiskelin tätä kaikkea ääneen, kunnes havahduin Kiran huutonauruun ja järjen ääneen. 
”Ei enkeli Julia, vaan angle. Kulma!”

Loogisesti ajateltuna joo. Kaiken järjen mukaan kyllä. Näkökulmia, ei enkeleitä. Okei.

 

Nauratti ja hävettikin vähän. Kyllä se looginen ajattelukyky noin yleensä pelaa paremmin tässäkin dysletikon päässä, mutta ehkä kuitenkin juuri sinä kyseisenä iltana halusin mieluummin uskoa Espritenkeleihin.

 

 


Tässä siis vielä muutamia oman elämänsä Espritenkeleiden #imperfect –kampanjan kuvia. Ehkä tällä kertaa tuo #imperfect tarkoittaakin minulle sitä, että on ihan ok, vaikka välillä lukihäiriö hauskuuttaa ja omakin pää on pehmeä kuin pumpuli.

 

 

Vihreä takki - Esprit
Farkut - Esprit
Tunikamekko - Esprit
Tekoturkisliivi -Esprit
Farkkupaita - Esprit
Tekoturkistakki - Esprit
Leveälahkeiset farkut - Esprit


Kuvat: Daniel Troyse / Stockholm Street Style

Kommentit (12)

Vierailija

Haha mäkin aina luen kaiken ihan väärin :DD Välillä se on ihan hauskaa, mutta välillä joudun pieniin "ongelmiin", kun olen lukenut jotain väärin :'D.

Anyways, osaatko sanoa, että mistä noi Kiran yli polven saappaat on, jotka sillä on tossa alimmassa kuvassa :)

Piu

Sori mut mä jotenkin repeen aina kun nään ton teidän kolmen suojatienylitys -kuvan. Siinä naurattaa joku mua, ehkä se kun kaikilla samat vaatteet ja absurdi tilanne kun kaikki katsoo kameraan. Kun yleensä kävellessä katsotaan eteen. En tiedä mut kuitenkin! :'D

Wingless

Aivan mahtava! :D Jos noissa kuvissa ei ole Espritenkeleitä, niin mitä sitten? :)

Vierailija

En kestä! Mä luin kanssa, että enkeleitä ja huuli pyöreenä ihmettelin, että no mitä muuta sitten jos ei enkeleitä, kunnes jatkoin lukemista :DD Mulla siis lukihäiriö ja oikeestaan joka kerta, kun olet laittanut blogiin jotain "omia mokia", niin olen aina lukenut ne itsekin väärin :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram