Tämä postaus tulee monille teistä varmasti jostain ihan virtuaalisista puskista, mutta täällä ruudun toisella puolen sitä ollaan jo käsitelty pidemmän aikaa. Tämä on myös ehkä vaikein teksti koskaan kirjoittaa, mutta kuinka paljon herättäisi kysymyksiä jos jättäisin kokonaan kirjoittamatta? Ei näistä asioista ole ollenkaan helppo täällä julkisesti huudella. Olla ihan avonaisena romaanina tässä kaikkien pällisteltävänä. Varsinkaan sellaisen romaanin, minkä ensimmäinen painos ei saanutkaan romanttisen onnellista loppua, mutta hitot siitä, tämä onkin hullunkurisen herra Elämän käsikirjoittama, ja kaikkihan sen tietää, että sen juonikäänteitä ei ikinä oikein voi arvailla.

Jos jotain kuitenkin haluan vielä tehdä, niin lopettaa tämän tarinan viimeisen kappaleen kertomalla kuinka paljon silti arvostan Lauria.

Se ihana ihminen joka on vaikuttanut elämääni eniten. Tuonut niin paljon hyviä asioita, opettanut, kannustanut. Ollut tukena ja turvana. Nostanut ylös ja kasannut kokoon. Ihminen joka on saanut minut puhkeamaan täysin kukkaan. 

Ja silti on aika sano hyvästit. Ei lopullisesti tietenkään, mutta sanoa hei hei poikaystävänä ja tyttöystävänä, ja sanoa hei hyvinä ystävinä.

 

 

Onhan se hassua. Olla nyt yksin, mutta tuntuu ettei mikään pelota nyt yhtään.
Lauri oli ensimmäinen poikaystäväni ja ehdimme seurustella miltei 6 vuotta, olen kasvanut tuona aikana niin paljon ja voin täysin käsi sydämellä sanoa, että meidän seurusteluvuodet ovat olleet tähän asti elämäni onnellisemmat vuodet, mutta jossain vaiheessa mekin muututtiin.

Oltiinhan me edelleen onnellisia. Ei meillä ollut isoja riitoja, ei draamaa, ei ongelmia. Elimme huumorintäytteistä ja rentoa arkea, mutta silti kasvoimme vain erillemme.
Mikä klisee. No, nyt vihdoinkin tiedän mitä tuokin lause tarkoittaa!
En ole koskaan edes pitänyt siitä lauseesta.

Loppupeleissä koko eroa on niin vaikea selittää koska sille ei ollut ”kunnon” syytä, mutta eihän kaikkea edes tarvitse aina järjellä selittää? Miksi pitäisi. En edes tiedä kohtaavatko polkumme joskus uudestaan. Mikä on lopullista ja mikä ei, mutta tiedän että molemmille on juuri nyt se oikea aika katsoa hieman pois tältä polulta. Kokea ja nähdä, kompastua ja nousta. Me molemmat haluamme näitä samoja asioita. Samoja, mutta erikseen :)

 

Tiedän että ymmärrätte.

Kommentit (127)

Kevät

Erosin itse viime kesänä pitkästä suhteesta. Alkuun se oli raskasta, mutta nyt pikku hiljaa alkaa helpottaa ja tiedän että ratkaisu oli oikea. Paljon tsemppia ja jaksamista!

Eveliina

Tekstistäsi todella välittyy että se on sydämestä kirjoitettu. Iso virtuaalihalia ja paljon voimia! Olet upea nainen.<3

Vierailija

Men yleensä kommentoi vlogiisi, mutta nyt on ihan pakko. Erot ovat aina inhottavia, mutta se yksinolo on aik ihanaa ja silloin oppii itsestään niin uusia juttuja :) kaikkea hyvää tulevaan ja kauniisti kirjoitit erosta <3

Katie

Tiedän tunteen! Vaikka omaan erooni liittyi syitäkin. Sitä vaan kasvaa erilleen ja voi eron jälkeen yhä arvostaa toista. Uusi elämä voi tuoda vaikka mitä ihmeellistä elämääsi!:) Oma elämäni muuttui täysin vieden toiseen maahan nykyisen aviomieheni luokse..

Laura

Voi Julia♡ erot on aina raskaita mut oon ihan varma että pärjäät hyvin ;) ja ihana kuulla, että olette eronneet sopuistasti :)

Heidi

Olipa kauniisti kirjoitettu :). Ja mukavaa että halusit näin lukijoille jakaa tämän. Eniten ärsyttää bloggaajien vihjailut ja kertomatta jättäminen. Vaikka eihän kaikki lukijoille kuulu. Sinä kerroit asian niin kauniisti, kun nyt eron voi kirjoittaa, että minulle ei herännyt lisäkysymyksiä. Ero tuli, mutta yksityiskohdat on teidän asia. Voimia molemmille :).

laura

Kiitos että jaoit! Hienoa että olet rohkea ja etsit sitä mitä haluat, elämällä on varmasti vaikka mitä sinulle luvassa :) hauskaa tosiaan on se että kaikki kliseisimmätkin lauseet saa merkityksen joskus elämässä kun vihdoin tajuaa ne!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Niin onkin, en olisi uskonut koskaan käyttäväni tuota lausetta, mutta haha, nyt mikään muu ei osaisikaan kuvata tätä tilannetta paremmin :D

trace

Voi että. Tsemppiä! Kokemuksen syvällä rintaäänellä alkukankeutta yksin elämisessä ja olemisessa on varmasti, mutta onhan siinä väistämättä myös hyviä ja hienoja puolia. Kliseehän tuo erilleen kasvaminen on, mutta niin se vaan joskus menee ja sen ymmärtää kun omalle kohdalle osuu. Voimia sinulle!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Varmasi on, minä vielä nautin paljon olla yksin joten otan nyt kunnolla aikaa vain itselleni ja menen päivä kerrallaan :)

Vierailija

Hienosti kirjoitettu! Muutoskohdat ovat elämässä aina vaikeita, mutta tuovat mukanaan varmasti jotain hyvää. Ja kun yksi ovi sulkeutuu niin ainahan se ikkuna kai jostain avautuu:) Niinhän se on, ettei koskaan tiedä mitä elämä tuo tullessaan ja aina se saattaa yllättää. Paljon voimia tähän elämänvaiheeseen ja toivottavasti se tuo mukanaa jotain ihanaa :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Lauri on kyllä ollut varmaan paras ex-poikaystävä mitä voi saada. Niin tukeva ja ihana! Kumap kaikki erot menisivät näin :D
Kiitos :)

Maria

Siis minä alan kohta olla huolissani omista ajatuksistani....todella,todella usein mieleeni saattaa yhtäkkiä tulla mieleen joku ikivanha elokuva ja ajattelen ,että olisi mukava nähdä se.No ei ole mennyt kuin pari viikkoa niin se samperin ohjelma tulee telkkarista!Ja tähän liittyen,en ole kovin aktiivinen blogisi seuraajakaan,käyn aina viikottain surffailemassa eri blogeja mutta sen kummempaa kiinnostusta juuri näihin ole.Mutta pari viikkoa sitten vain bussipysäkillä mietin(??)että Julia ja Lauri kyllä kohta eroaa.Huhhuh...

Sabina

Voi ei! Tsemppiä kamalasti!! Omista eroista oppineena vinkkinä annan, että vaikka mikä tulisi niin älkää riidelkö ja katkeroidu. Kaikki hoituu helpommin, kun tiuskimisen ja riitelyn sijaan on vaikka vaan ihan hiljaa. Toipuu nopeammin kun ei tarvitse käsitellä kaiken pahan olon päälle vielä lisää pahaa eli turhia riitoja.
Muista että aika parantaa haavat, oli se kuinka kliseinen lause vaan mutta totta.
Oot niin kaunis ja inspiroiva nainen!

http://www.lily.fi/blogit/mm-j...

Kun sen tietää niin sen tietää. Hyvä kuulla, että olette molemmat asiasta samaa mieltä. :)
Itse olen kokenut eron, jossa itse koin kasvaneeni erilleen toisesta, mutta mies olisi halunnut väkisin jatkaa...
Voimia ja halauksia. :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Juurikin näin :) Olen todella onnellinen siitä että oltiin Laurin kanssa niin samalla aaltopituudella ja ollaan voitu hoitaa tämä ero toisiamme tukien ja fiksusti :)

Mirka

Voi Julia. <3

Mulla nimenomaan erot ovat tapahtuneet pitkistä suhteista ilman mitään sen kummempaa draamaa. Jossain vaiheessa vaan on alkanut tuntumaan, että kipinää tai sellaista samanlaista yhteistä säveltä ei ole enää ollut, kuten aluksi oli. On tuntunut jopa "tyhmältä" erota, kun ei ole ollut mitään sen suurempia ongelmia. Joka tapauksessa se on ollut tehtävä. Ja sen jälkeen sydän on heti tiennyt, että tuli tehtyä aivan oikein. Voimia - kuusi vuotta on kuitenkin pitkä aika.

Nyt vaan rauhassa katselet, mitä uusia seikkailuja ja kokemuksia elämällä on sinulle tarjota. Ihanaa kesän odotusta sinulle!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Sanoit kaiken juuri niin kuin minäkin tunnen :) ALuksi tuntui tyhmältä, mutta nyt tiedän että päätös oli oikea :)

Vierailija

Miten uskomattoman kauniisti kirjoitettu - tämäkin :) Toivon (ja uskonkin sellaista tulevan) upeaa jatkoa teille molemmille, vaikkakin eri teillä! ♥

japu

Tuli puskista tämä mutta kirjoitit niin ihanasti ja luonnollisesti etten ole kauhuissani:D Ootte Laurin kanssa ollut näin blogin kautta ainakin hauska parivaljakko, kaikkea ihanaa elämään jatkossakin molemmille<3 Sun blogia on muutenkin kiva seurata kun oot inspiroiva jalat maassa tyyppi ja tosi aikuisen oloinen etkä mikään tusina pikkutyttö :)

Lukija vuosien takaa

Oot kyllä niin hieno tyyppi, ei vitsi sentään! Lisää sun kaltaisia tähän maailmaan, kiitos! Tsemppiä ja aurinkoa sun kevääseen! :) <3

Maria

Tsemppiä molemmille osapuolille! Musta on ihailtavaa että kirjoitat asiasta noin kypsästi ilman draamaa. Ero tuskin koskaan on helppo, mutta se että näkee myös asian "hyvät puolet" varmasti helpottaa.

Miia

Oho, tämä tuli kyllä täytenä yllärinä. Tsemppiä sulle! Ihanasti kyllä kirjoitit asiasta ja mä kans lukijana arvostan suoraan kertomista eikä mitään vihjailuja tai kertomatta jätämistä.

Bebe84

Tsemppiä ihan hurjasti Julia! <3 Olen pari vuotta lukenut blogiasi päivittäin, ja mulle on tullut viime viikkoina fiilis, että jotain tämmöistä on meneillään. Hurjasti jaksamisia! <3

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Varmasti pitkäaikaisille lukijoille fiilis välittyy jotain outoa kautta vaikka mitään en ehtisi edes vielä sanoa :D Ihanaa kun olet pysynyt mukana pitkään. Kiitos siitä :)

veera

ihana teksti ja ihana sinä! <3 voimia sulle, yritä kuitenkin nauttia elämästä vaikka se nyt vähän hankalaa olisikin!

annemaris

Erot on jollakin tavalla helpompia, kun on joku konkreettinen syy. Toi on paha kun oikeesti kasvaa vaan erilleen tai rakkaus vaan hiipuu pois ilman syytä. Kirjoitit niin itsevarmasti erostanne, ettei mulla tuu edes tarvetta laittaa sellaista "kyllä se siitä"-kommenttia. Tiiän et selviit koska oot rautanen muija! :)

:)

Itse koin samoja tunteita kun erosin viime vuonna poikaystävästäni. Hän oli tukeni ja turvani. Hän teki minut uskomattoman onnelliseksi ja oli parhain ystäväni. Mutta jossain vaiheessa huomasin että hän tosiaan oli "vain" se paras ystävä. Perjaatteessa oli raskasta erota kun välitti toisesta ihan hirveästi, mutta samaan aikaan tiesin sen olevan järkevin päätös molempien kannalta :) nyt olen sinkku mutta onnellinen :) tsemppiä sulle ja haleja!! :)

magic-

Totta, elämässä sattuu ja tapahtuu, mutta onneksi olette molemmat onnellisia. Voimia sinne <3

anna

ikävä kuulla julia! olet rohkea kun toit tämän esille ja kuten aiemmin jo mainittiin, postaus ei herättänyt lisäkysymyksiä vaan kaikki kunnia teidän yksityiselämälle:) tulette molemmat pärjäämään upeasti, olen ihan varma! voimia<3

Ruusunen

Kirjotin tähän aluks hirveen pitkän tarinan mut haluunki sittenki sanoa vaan että tsemppiä ! <3 Löydätte toisenne uudelleen jos niin on tarkotus :)

Tuli

Ihanasti kirjoitettu todella, ja kyllä, tuli aika isosta virtuaalipuskasta! Pitkästä parisuhteesta eronneena on upeaa huomata pärjäävänsä myös omillaan - ja jossain kohtaa myös sen, että elämä voi muuttua yhä paremmaksi.. <3 eikä kaikkea todellakaan tarvitse aina järjellä selittää. Kaikkea hyvää teille molemmille ja kiitos kun kerroit!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiitos :)
Onko outoa sanoa, että minusta on myös ihanaa pärjätä omillani, joten melkein jopa odotan sitä :)

ihmeellinen höpöttäjä

Nyt tulee varmaan sun blogihistorian omistuisin ja jollain tapaa friikisti diipein ja turha kommentti ikinä. :D Tuli vaan tästä sun postauksesta mieleeni sanoa, että kiitos ihanasta, aidosta ja jalat maan pinnalla olevasta blogistasi. Olen niin koukuttunut blogiisi juurikin siittä syystä, että tämä on vähän niin kuin avoin päiväkirja, vaikka varmasti jätät 90% asioistasi kertomatta. Sun jutuista huokuu semmoinen nöyryys, kiitollisuus ja "tavallisuus", vaikka oletkin keskivertoa upeampi pakkaus, jolla on mahdollisuus uskomattoman paljon matkustella, käydä ulkona ja shoppailla meihin oikeisiin taviksiin verrattuna. :D Susta tulee semmoinen fiilis että olet kasvanut tavallisessa perheessä tavallisten ihmisten kanssa, joka ei ole saanut kultatarjottimelta haluamaansa. Siittä syystä varsinkin tämä sun blogisi on todellinen inspiraation ja hyvän mielen tuoja. (outoa sanoa näin juurikin tämän postauksen jälkeen). Useat blogit ovat liian tehtyjä, suunniteltuja ja jopa muotiblogeiksi liian materialistisia, ja niihin on todella vaikea tavallisena ihmisenä samaistua. Ihanaa lukea sun kaikenmaailman tarinoita liittyen oikeisiin asioihin ja reissuihin joita teet oikeiden, aitojen ja vanhojen ystäviesi kanssa.<3 Hurjasti jaksamisia sulle! <3

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ihmeellinen höpöttäjä piristi juuri iltaani aivan mielettömästi <3
Jotenkin nuo sanasi kaiken tämän (hieman pinnallisen blogimaailman) keskellä tuntuvat niin hyvältä ja arvokkaalta ja on jännä miten olet tulkinnut kaikki fiiliksesi siitä missä olen kasvanut ym ihan oikein :) Kiva kuulla että se välittyy sinne!

Ja haha, kommenttisi ei ollut ollenkaan outo, minä ainakin tajusin sen kyllä heti ja oikein hyvin. Kiitos siis siitä :)

jannika

ISO hali<3 noin kuukausi sitten erosin poikaystävästä/kihlatustani kuuden vuoden jälkeen. Syytä eroon ei ollut. Olemme nykyään vain ystäviä, tulemme toimeen erittäin hyvin. Molemmista vain tuntui että on aika lähteä omille teille. En sano ei enää ikinä, koskaan ei tiedä vaikka tiemme vielä kohtaisi. Olemme kuitenkin vielä nuoria ja nyt tämä tuntui hyvältä päätökseltä. Ajatus siitä että joutuisin selittämään kaikille tutuilleni miksi näin kävi tuntui hirveältä, koska syytä eroon ei ollut vaan me vain päätimme että nyt tehdään näin. Nyt jälkeenpäin on kevyt olo. Asia on käsitelty eikä minun tarvinnut selitellä ystävilleni miksi näin kävi. Odotan innolla tulevaa kesää, tiedä mitä se vielä tuo tullessaan! :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Iso hali takaisin <3 Kiitos kommentistasi, kaikki siinä kuulosti niin kovin tutulta :) Ja hyvin sanottu tuo "kevyt olo" juuri siltä minustakin alkaa pikkuhiljaa tuntumaan :)

ihmeellinen höpöttäjä

Ihanaa jos pystyin sanoillani jotenkin sua piristämään. Voin kuvitella kuinka pinnallinen blogimaailma tuntuu joskus kurjalta ja kylmältä, kun itse painii suurten ja "oikeiden" ongelmien kanssa. Sun blogista välittyy ihan oikeasti oikea kiitollisuus tähän elämään. Useissa blogeissa sanotaan olevan kiitollisia kaikista mahdollisuuksista ym, mutta silti se tuntuu useimmiten muilla pelkästään sanojen helinältä. Tunnut olevan huipputyyppi ja toivon sinulle kaikkea hyvää! <3

bebe

Pari postausta sitten kirjoitinkin, että sait minut alusta asti itkemään ja nauramaan, vaikkakin aika harvoin enää itkemään. No kohta täällä kyllä itketään taas..taas kun tuo paljon omia asioita mieleen. Mietin tuossa pari viikkoa sitten, olettekohan eronnut..harmi, että se on totta. Hyvä kuitenkin on se, että olette molemmat samaa mieltä jatkosta. Paljon voimia sinulle! Itse olen myös ollut pohtimassa samoja asioita miehen kanssa. Ihanaa, ettei tarvitse riidellä, mutta niin vaikeaa tietää ilman tiettyä syytä, kannattaako lopullinen päätös tehdä.. Omassa tapauksessa kun päätöstä ei voisi enää koskaan muuttaa ja miestä tuskin koskaan enää näkisin. Onnellisia, kasvattavia ja avartavia kokemuksia ja hetkiä sinulle. Olet upea, ja onnellinen ehkä ennen kuin huomaatkaan. Voimia!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiitos jälleen ihanasta kommentistasi <3 Ja paljon tsemppiä myös sinne, oli ratkaisu mikä tahansa, niin toivotaan että se on oikea :)

Maija

Voi ei ;( olen surullinen, vaikka kirjoititkin todella kauniisti. Tunnuitte niin onnellisilta yhdessä. Pitkään blogiasi lukeneena tunnut kovin tutulta ja tällaiset uutiset vaikuttavat yllättävän voimakkaasti. Kuulostaa varmasti oudolta :) Kaikkea hyvää kevääseesi!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Niin, hassua se on kun me oltiinkin niin onnellisia yhdessä, mutta sekään ei ehkä aina vain riitä :) Ihanaa kevättä myös sinne :)

lillamy

Todellakin tuli puskista! Olette vaikuttaneet ruudun tänne puolelle niin rakastuneilta. Mutta elämä on tällaista ja joskus on parempi päästää irti. Ja hienoa ettei eron syynä ole draama tms., ja olette edelleen läheisiä. Tsemppiä ja onnea sulle "uuteen elämään" <3

Mmuksu

Niinkuin muutkin, arvostan suuresti, että kerroit tämän meille. Ja vielä näin kauniisti. Osaat kirjoittaa mistä vain aiheesta hyvin. :) Ja täytyy vielä sanoa, että ei tää ihan yllärinä tullut. Jotenkin on ollut sellainen fiilis, että jotain on tekeillä...en edes osaa sanoa miksi. En sinua tunne muuten kuin pitkäaikaisena lukijana, mutta olet vahva nainen ja uskon sinun pärjäävän hienosti yksinkin. Omien kokemusten mukaan ihmiset roikkuu suhteissa liian pitkään vaikka molemmat tietää, ettei mitään tulevaisuutta ole. Hyvää alkanutta(en suostu uskomaan takatalveen) kevättä sinulle! ^_^

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiva kuulla, tuntuu että haluan muutenkin olla jatkossa täällä hieman avoimempi :) Hassua, miten monet ovat aavistelleet täällä tämän tapahtuvan. Te tunnette minut kyllä yllättävän hyvin :)

aura

Kauniimmin ei erosta voi puhua, vaikka se surullista onkin ja nostan hattua kuinka kunnioittavasti puhut Laurista. Haleja <3

h

olen itse taistellut erossa nyt lokakuusta asti. vaikka mieheni satutti minua, on irrottaminen vain niin vaikeaa, kun kumpikaan ei haluaisi. ja samalla tiedämme että pitkitämme asiaa. en tiedä selviääkö asia koskaan, vai palaanko takaisin hänen luokseen. Vaikka eronne ei ole iloinen asia missään nimessä, antoi se minulle silti voimaa ja rohkeutta vähän.

pupunen

Mun mielestä ero ei tarkoita, etteikö sitä ihmistä raskastaisi ja joskus kun toista ihmistä rakastaa ja kunniottaa pitää myös osata päästää irti. Niin kuon teidänkin tapsuksessa. Se miyä teillä oli on ikuisesti teidän muistona ja se oli varmasti kaunista ja aitoa!

Voimia sinulle Julia

Pupunen

Mun pakko nyt korjaa mitä silmät ristissä kirjoitin eilen yöllä sulle.

Mun mielestä ero ei tarkoita, etteikö sitä ihmistä raskastaisi ja kun toista ihmistä rakastaa ja kunniottaa pitää myös osata päästää irti. Niin kuin teidänkin tapsuksessa. Se mitä teillä oli on ikuisesti teidän muistona ja se oli varmasti kaunista ja aitoa!

Voimia sinulle Julia! Upea maailma ja elämä on edessäsi! :)

Marra

Apua, mä oon järkyttynyt... (kai täällä kommenttiboxissa voi olla yksi järkyttynytkin, kun noi muut on niin ymmärtäväisiä ja kannustavia? :D) Löysin blogisi tässä vasta hiljattain ja vaikutti niin kivalta, että aloin lukea sitä alusta lähtien kokonaan. Tällä hetkellä menen jossain 2011 marraskuussa. Ja oon jo niin tykästynyt siihen, millainen pari te ootte. Kun ei koskaan tapaa noin hyvin yhteen toimivaa paria! Teidän tarinaa on ollut niin hieno seurata ja sitä kannustavuutta toisianne kohtaan ja bloginkin kautta välittyvää onnellisuutta ja rentoa elämänasennetta. Jotenkin epäilyttää, voitteko koskaan kumpikaan löytää noin mahtavia kumppaneita itsellenne. No, ehkä osaatte olla ihan itseksennekin tai ehkä maailmassa on muitakin hyviä tyyppejä kuin te. En tosin oikein usko, että noin mahtiksia tyyppejä on olemassa muita kuin te.

Sorry negatiivisen puoleinen kommentti, mutta olen vain niin shokissa, kun juuri ehdin ihastua teihin ja "heti" erositte. No, onneksi mulla on vielä monen vuoden postaukset teidän yhdessäoloa lukematta, niin saan nauttia vielä pitkään teistä molemmista, kun tuo blogin läpilukeminen ei ole ihan nopea juttu, ehdin lukea pari kuukautta eteenpäin viikossa... Joten ehkä minäkin totun matkan varrella ajatukseen, ettette ole enää pari.

Jään silti lapsellisesti toivomaan, että palaisitte joskus yhteen. Joka tapauksessa, kävi miten kävi, toivotan parasta jatkoa teille molemmille <3

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Tottakai saa olla järkyttynyt :D Me ollaan itse asiassa itsekin vähän samaa mieltä että ei ehkä tulla koskaan löytämään yhtä sopivia kumppaneita! Mutta tavallaan me oltaisiin ihan hyvin voitu myös pilata se kaikki vain pitkittämällä tätä :) Voihan se olla että joskus vielä löydetään toisemme, tai sitten ei, mutta ainakin nyt suhteesta on vain positiiviset fiilikset ja mielettömän ihanat muistot.

Ja hei isot kiitokset sinulle kun jaksat lukea niitä vanhojakin postauksia sieltä, minusta se on niin mieletön kohteliaisuus <3

meow

"Loppupeleissä koko eroa on niin vaikea selittää koska sille ei ollut ”kunnon” syytä --" osui ja upposi. Erosin juuri vuoden vaihteen jälkeen pitkästä suhteesta. Olen vieläkin hereillä, koska ero pyöri päässä enkä saanut unta...

Todella paljon voimia sinne! Hyvä myös kuulla, että eroatte sovussa ja voitte olla ystäviä :) Yksin olemisessa paras puoli on se, että oppii itsestään aivan valtavasti uutta. Eron hetkellä auttaa, kun keskittyy erityisen paljon tekemään asioita, joista nauttii. Kaikkea hyvää,

Vierailija

Todella ihana postaus vaikka niin vaikea aihe. Ja kyllähän se yksinoleminenkin on ihan mahtavaa, joten ei ole epäilystäkään, ettetkö sä elämäniloinen naantalin aurinko nauttisi sinkkuajasta;) Haleja<3

Mrs T

Kiitos kun jaoit tämän kipeän asian tänne, arvostan kovasti avoimuuttasi. En ole oikeastaan kovin yllättynyt, mulla on sellainen tunne, että näin sun tarinan kuuluu mennäkin eteenpäin :) Vaikeita hetkiä tulee varmasti, mutta se kuuluu asiaan. Ilman niitä hyvät hetketkään ei tuntuis yhtä hyviltä <3

Just sayin'

Sama homma pari vuotta sitten...10 vuotta kestänyt suhde ja tajusin, että oltiin vaan parhaita kavereita ja kämppiksiä. Eihän se vaan riitä. Mietinkin usein, onko pitkissä suhteissa järkeä lainkaan.

Mipa

Kauniisti kirjoitettu erosta ja Laurista. Minun mielestä on turhaa alkaa eron jälkeen haukkumaan suhdetta tai toista osapuolta. Otit eron todella kypsästi, arvostan sitä :)

Tytti

Voi että olipa upea kirjoitus. Sujuisipa muiden erot yhtä sopuisasti, arvostus toiseen säilyisi niin olisi tämä maailma parempi paikka. Ihanaa kevättä Julia ja Lauri, erikseen mutta yhteiset muistot säilyvät.

S

Oi Julia! En koskaan ole kommentoinut blogiisi, mutta nyt tuntui että on pakko. Ihanasti kirjoitettu teksti joka sai myös minut, ihmisen joka ei sinua ollenkaan tunne, itkemään vuolaasti. Nytkin valuu kyynel poskea pitkin. Ihan hassua. Mutta halusin vain tulla lähettämään tsemppi halaukset! <3

Sade

Tiedätkö, ymmärrän että kasvetaan erilleen. Mutta jos teillä olisi lapsia, se ei voisi olla syy erota. Lasten takia pitää tahtoa enemmän.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Se on varmasti perhekohtaista :) Omat vanhempani erosivat kun olin pieni eikä se minua koskaan haitannut, ehkä olisi jopa haitannut enemmän jos eivät olisi eronneet :)

Hemuli

Mutta kun tässä ei ole kyse lapsista. Ja olen samaa mieltä joskus on lapsen kannalta helpompi erota kuin jatkaa yhdessä. Tsemppiä sulle Julia, olet todella ihana ihminen :)

Ace82

Mitenkähän tämän ilmaisisi sillä lailla nätisti ja tsempaten. Jotenkin olen aavistellut jotain tämän kaltaista, te vaikutatte molemmat todella mukavilta ja toivottavasti saatte arvoisenne kumppanit jatkossakin. Olen vain aistinut Sinusta, että olisit jotenkin enemmän sellainen elämän pienistä iloista inspiroituva haahuilija (valitse sopiva hahmo Muumimaailmasta kuvaamaan itseäsi) ja Lauri taas ehkä enemmän sellainen extreme dude. :D Siis molempia tarkoitan hyvällä! Kun itsekin olen naisena ehkä tuota haahuilijatyyppiä ja nyt ehkä vielä hölmömpi tokaisu, et oikein istu tähän blogimaailmaan. Ehkä Sinut pitäisi päästää vapaaksi luontoon tai jotain? Nyt mua itekin alkoi naurattamaan, anteeksi, jos pidät tätä lukijaa nyt ihan hulluna. Mä vaan toivoisin, että sä löytäisit vielä joskus yhtä "höpsähtäneen" kumppanin kuin itsekin olet...se vasta hauskaa lukemista olisi! Olipas sekava kommentti, mutta ehkä ymmärrät. :) Voimia tähän vaiheeseen elämässäsi. <3

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ihanasti aistittu :D Ja olet vielä kovin oikeassa! haha, taidan oikeasti olla kyllä vähän sellainen haahuilija haaveilija. (En jostain syystä tosin löydä muumilaaksosta itselleni hahmoa! Olisin vähän sekoitus niitä kaikkia! Itse muumilaakso koko Julia :D)

Mielestäni tuo oli kyllä paras lause aikoihin " ehkä sinut pitäisi päästää vapaaksi luontoon tai jotain" Aivan Ihana <3

ils

sinulla alkaa tästä varmasti ihanat ajat, vaikka nyt olisikin sekavat fiilikset :) kaikkea hyvää!

sofia

Kirjoitat kauniisti… Erilleen ajautuminen käy äkkiä, omallakin poikaystävälläni on niin kova kiire että parisuhteeseen panostamiseen ei jää aikaa… Ja itse olen alkanut miettimään että haluanko tätäkään, vaikka edelleen rakastankin… Vaikeita asioita, tsemppiä tulevaisuuteen<3

Jenni

Mulle kävin ensimmäisen poikakaverin kanssa juurikin noin. Aloimme seurustella n. 14-vuotiaina ja kasvoimme lopulta hitaasti erilleen 5 vuoden suhteen jälkeen. Ero oli kamalin ikinä, koska kumpikaan ei oikeastaan halunnut luopua toisesta, mutta kuten poikakaverini silloin sanoi, "en voi olla ilman sua, mutta en voi olla sun kanssakaan". Tuosta ajasta on nyt vierähtänyt sellainen 13 vuotta, mutta vähän haikeaahan se on yhä. Olemme kuitenkin pitäneet yhteyttä ja uskoisin, että arvostus toista kohtaan on molemminpuolista. Emme riidelleet, emmekä riehuneet, ajauduimme vain erillemme.

Kata

Vaatii voimaa erota suhteesta jossa kaikki on pääasiassa hyvin, mutta kuitenkin se jokin jää uupumaan. Vaatii myös uskallusta kertoa siitä näin avoimesti. Arvostan.

Ilmeisesti uusi alku on alkanut hyvin. Varmasti on haikeaa ajoittain ja saattaa joskus tulla surullisiakin hetkiä, mutta toisaalta olet kokenut jotain niin ihanaa ja olet etuoikeutettu. Ei tässä mitään lohdun sanoja tarvita, kaikkihan menee hyvin.. nytkin :)

Vierailija

Sinä pärjäät ja toivut, mutta voi Lauria, hänellä tulee varmasti ikävä takaisin. Naiset harvemmin lämpenevät uudestaan. Pitkiin parisuhteisiin kuuluu kuivia kausia jolloin kyseenalaistaa kaiken, se on ihan normaalia. Ja se menee ohi ja sitten rakastaa vieläkin enempi. Mutta elämänpolut on jokaisen kuljettava itse. Onnea uudelle elämällesi, siitä tulee varmasti mahtava. ❤️

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat