Odotin Lauria värikuulasota mikälie liikkeessä ikuisuuden. Isossa hallissa täynnä paintball tarvikkeita. Olin sen verran jyvällä, että luulin mm. kranaatin suojusta hanskaksi ja piipunputsauskeppiä antautumislipuksi. Ja silti pojat pyytävät minua värikuulasotaan? Ehkä ne vain haluavat nähdä miten törmäilisin puihin ja ampuisin itseäni naamaan.

Yritin viihdyttää itseäni iphonen tarjoamilla aplikaatioilla, mutta aina aika ajoin Lauri tuli ja häiritsi: ”kumpi liivi on parempi, tämä pelkistetty, vai tämä missä on näitä taskuja. Minkälainen ase mun pitäisi hankkia? Mites värisavupommit?”

Siis mitä ihmettä! Mitäköhän se oletti mun sanovat? ”Juu no ehdottomasti tuon kiväärin kanssa menee paremmin tuo pelkistetty liivi ja jos ajattelit ottaa liilan savupommin, niin sitten et voi kyllä pitää tuota maastokuosia”

Taisin ilmaista aika rumasti kiinnostukseni määrän, koska loppuajan sain olla rauhassa. Tosin mieltäni alkoi kaivertamaan ne liivit. Se toinen oli selkeästi kyllä rumempi.

Vihdoin kokonainen takakontillinen splättis kamaa onnistuneesti autoon tungettuna lähdettiin kaupungille. Kierreltiin ostoksilla ja käytiin Gaijinin terassilla syömässä alkupaloja. Edelleenkin olen sitä mieltä, että muuta siellä ei tarvitse syödäkään. Lauri tilasi peräti viisi ssam miniä, minä vaatimattomasti kaksi. Lauri osti vyön. LV:n vyön. Koin pientä kateutta, sitähän ei voi edes lainata! Minä (jälleen hieman vaatimattomammin) kävin puolestani hakemassa hm:stä päälläni liehuvasta keltaisesta maksimekosta sinisen version. Mekko on todella pitkä, eikä sillä ilman korkoja pysty kompastumatta kävelemään ollenkaan, mutta onhan se kiva, niin ja halpa.

 

Kommentit (26)

Quity

Olen jo pariin otteeseen ihastellut tuota sun jakkua. Muistatko mistä olet sen hommannut :)

sinnasofia

Aivan ihana tuo mekko ! Itselläni on nyt maksimekot suuressa metsästyksessä. Juurikin tuo sinun on pelkistetty, mutta kaunis. Itse olen hieman arka noiden värien suhteen mutta ehkä tämä vielä tästä kun pidemmälle kesää mennään :).

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Minäkin arkailen (tai ainakin arkailin) värejä, mutta maximekoissa menee yllättävän helposti kirkkaatkin värit :) Johtuu kai siitä, ettei tarvitse miettiä minkäväriset housut laittaisi :D

Manna

Itselläni on samankaltainen mekko, pari vuotta sitten H&M:ltä ostettu. Ostaessa hirmu pitkä, mutta ensimmäisessä pesussa kutistui nilkkapituiseksi.. :)

Khaija

Oi huikeeta, pitkä maximekko ja vielä edullinenkin! Mullakun on ollut mielettömän vaikeeta löytää tarpeeksi pitkiä yksilöitä. Jos vielä olisi mullekin riittävän pitkä korkojen kanssa! Pitääkin heti lähteä katsomaan mitä Jyväskylän Hemalla on mulle tarjota! Kiitti vinkistä (:

Nina

Nyyh, lilliputti saa maksimekot unohtaa. Menen itärajan urdumummoksi ne päällä. :(
Mutta voi kuinka somaa, että L kysyy sinun mielipidettä noinkin isoissa asioissa. Kyllähän sitä nyt ainakin taskullista liiviä olisi voinut suositella, mahtuuhan siihen enempi pommeja kuin taskuttomaan. :D

xoxo Nina

Gertrud

Blogisi on ihana, kuvat ovat laadukkaita ja mielenkiintoisia ja olet älyttömän kaunis! Lisäksi sulla on vielä ihania kenkiäkin :) Vanhana pilkunviilaajana arvostan blogeissa myös hyvää suomen kieltä ja sinä kyllä kirjoitat sellaista, jos ei oteta lukuun yhdyssanoja. Toivottavasti et loukkaannu nillityskommentista, mutta parilla yksinkertaisella muistisäännöllä yhdyssanatkin saisi kuntoon. Vaikka kukaan ei tietenkään odota bloggareiden olevan mitään äidinkielenopettajia, niin olet varmasti kuitenkin esikuva monille nuorille tytöille :)

Aurinkoisia päiviä!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiitos paljon :)
Tuotanoin, en kyllä loukkaannu yhtään. Päinvastoin niitä muistisääntöjä vaan tännepäin kiitos :D Oikeasti olen surkea oikeinkirjoituksessa, mutta yritän skarpata kovasti :)

Gertrud

Mahtavaa! Lisää pilkunviilausta siis seuraa :D

Kaikista helpoin tapa mun mielestä saada selville onko jokin sana yhdyssana on kokeilla, sopiiko sanojen väliin adjektiivi. Esimerkiksi paloauto on yhdyssana, sillä ei voi sanoa "palo hyvä auto", vaan "hyvä paloauto". Esimerkiksi piipunputsauskeppiä ja antautumislippua ei varmaan sanakirjasta löydy, mutta tämän lyömättömän adjektiivisäännön mukaan nekin ovat yhdyssanoja :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hei tästähän tajusi enemmän kuin äidinkielentunneilla koskaan mistään! :D Loistava vinkki, kiitos. Otan tämän innoissani käyttöön :)

Emmi

Moikka!

Löysin sun blogin vasta vähän aikaa sitten ja oon tähän nyt jo aivan koukussa! Kirjoitat kivoja postauksia ja kuvat on laadukkaita ja hyviä :)

Saara

Meinasin juuri huutaa huutonetistä harmaan tuollaisen, mutten onneksi ehtinyt, koska olen vain 162cm pitkä, eli minulle se ei sopisi edes korot jalassa...Täytyy kai tyytyä ihailemaan noita maximekkoja vaan toisten päällä :/

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Vyön kanssa sitä saa kätevästi lyhennettyä :) Kokeilin juuri tänään ja näppärästihän se meni balleriinojen kanssa sitten.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram