Tuossa jokunen aamu sitten päätettiin kauniin ilman kunniaksi testata jokin uusi kahvila. Spontaanisti uusi on ei niin hyvä idea. Heti kun vastaan tulee se kysymys että no, mikä ravintola valittaisiin niin minun pääni sisäinen eat.fi kokee errorin ja jäljelle jää vaan tyhjyyttä ja kysymysmerkkejä. Ihan joka kerta ja kaupanpäälle unohdan varmaan kotiosoitteenikin.

Puolentunnin pohtimisen jälkeen mieleeni kuitenkin hiipi hirveällä vaivalla Jannan joskus mainitsema kahvila jossain. Näin aikamoisen työn että lopulta sain kyseisen lafkan nimen selville, mutta lopultahan se osoittautui olemaan Cafe Engel ja ihan siinä tuomiokirkon kupeessa. Hauskaa, että kyseessä oli tietysti historiallinen rakennus, mahtava sijainti ja näin ollen tietääkseni erittäin tunnettu kahvila, jonka olemassa olosta en ollut lähimaillakaan kartalla. Parempi myöhään kun ei milloinkaan jne.

Kahvila osoittautui vaivan arvoiseksi ja mikä parasta aamiaista sai näin kesäaikaan klo 17 asti. Minusta aamiaista pitäisi aina saada viiteen asti!
Lista oli myös kattava ja sisäpiha oikein suloinen. Koin Laurin kinkkujuusto toastia maistaessani annoskateutta, mutta oli oma ranskalainen aamiaisenikin croissantteineen, juustoineen ja hedelmineen oikein mukava. Taidan ottaa missiokseni testata Engelin jokaisen aamiaisen. Listalla oli ranskalaisen lisäksi ainakin Engelin, energia, englantilainen, luomu- ja perinneaamiainen, sekä kaikkea muuta.

 

Kommentit (17)

tiia

toi on ehdottomasti yks helsingin upeimpia kahviloita. näin (toistaiseksi) ulkopaikkakuntalaisena tuntuu, että siihen kiteytyy koko helsingin olemassaolo ja ihanuus:)

Pinja

Hei kun sulla näyttää olevan hirveesti noita maximekkoja niin mistä ihmeestä sä löydät niitä? :-)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Gt:n viimevuotiset on lemppareitani ja käytän niitä ahkerasti edelleen. Maximekko on sellainen varma valinta kun ei ole aikaa miettiä mitä päällensä laittaisi :)
HM:stä on myös muutama kiva tullut löydettyä.
(tänä kesänä gt:n valikoimassa ei ollut mieleisiäni maximekkoja).

BagMiss

Kaikkein ärsyttävintä varsinkin uusissa paikoissa on se, ettei tiedä, mikä on hyvä ravintola! Siitä sitten vaan kokeilemaan - ja usein pettymään. En aina jaksa tarkistaa suosituksia netistä, vaikka varmaan pitäisi...

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Näin on. Minä vielä luen usein netistä arvosteluja, mutta silti petyn usein. Taidan olla todella nirso :D

LindaK

Miten sä onnistutkin näyttämään joka kuvassa yhtä upealta! Susta ei huonoa kuvaa varmaan saakaan!:)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Voi kyllä saa :D mm. Lauri saa useasti hyvät naurut niistä tuhansista epäonnistuneista kuvista. Usko pois :)

Nicole

Love your blog! :. I'll definetly follow and come back soon :). Come by my blog is you want too and follow :). I just started blogging yesterday :).

Ziqqua.blogspot.ca

milja

ootko sä ikinä ollut malli? mun mielestä susta tulis upee malli, en tiä oot niin kaunis ja sussa on jotain semmosta kai sitä "malliaineeksi" kutsutaan..

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat