Kaikki varmaan tietävätkin jo, että Norjalainen jättiketju Cubus rantautuu vihdoinkin nyt torstaina Helsingin Forumiin. Muistaakseni ensimmäien Cubus avattiin Vantaalle ja Raisioon jo huhtikuussa, mutta silti on jäänyt tutustumiskäynti tekemättä, enkä ole koskaan mm. Ruotsissakaan kyseisessä liikkeessä käynyt. Olen siis ihan Cubus neitsyt.

Nettisivuilla käydessäni ensimmäistä kertaa tänään, en ainakaan vielä ihan vakuuttunut. En löytänyt valikoimasta yhtäkään vaatekappaletta mikä olisi innostanut. Tietysti sitten itse liikkeessä tarjonta on  varmasti triplasti laajempi, joten ei nyt lähdetä ihan täysin dumaamaan koko ketjua.

Sitäpaitsi ei olisi ensimmäinen kerta täällä blogissa, kun mieleni vaihtuu nettikaupan ja itse liikkeen välillä, että taidan olla vaan ihan hiljaa ja kysyä mitkä teidän mielipiteenne on ketjusta ja sen tarjonnasta?
 

Mutta, asiasta kukkaruukkuun ja lisää kysymyksiä.
Onko kellään tietoa/kokemusta oman verkkotunnuksen ostamisesta blogille?
Ajattelin, että olisi jo korkea aika päästä eroon öhöm, tuosta hieman hätäisesti keksitystä verkkotunnuksestani. (totuushan on se, että alkujaan minullaa ei ollut hajuakaan mitä tein kun tämän blogin hätäisesti väsäsin).

Olen vieläkin täysin uuno, mitä tähän verkkomaailmaan tulee. Huomaan, että tuossa lukee blogspotin siirtävän lukijani automaattisesti uutteen osoitteeseen, mutta joudunko lisäämään blogin uusine oisitteineen blogloviniin, blogilistalle ym?
Jos joku osaa valaista pimeää pääkoppaani, niin olisin mielettömän kiitollinen.

 

 

 

 

Kommentit (11)

Susanna

Sama juttu mulla tuon Cubuksen kanssa! Nettikauppa näyttää masentavalta ja kävin vakoilemassa avattavaa liikettä: oli täynnä ruskeita trikoounelmia. En tykännyt. Tästä tulee kuitenkin mun lempikauppa...

Nata

joudut vaihtaa blogilistalle ja blogloviniin. listalle on helppoo, sen ku lyöt uuden urlin. bloglovinin tyyppien kaa taistelin just itseki koko viikon, mut nyt seki toimii. mut älä vaihda, toi on söpö! :)

souphie

Tässä kun kysytään kaikenlaista niin kysympä itsekkin! En tiiä osaatko tai voitko kertoa mut en oo vieläkään tajunnut mistä noita mainoksia omaan blogiin saadaan ja miten? Kuinka paljon täytyy olla lukijoita ja miten koko homma toimii? Kiitos jo etukäteen :)PS. Kiva et kävit vilkaisemassa mun takkia ja kiitos ihanasta kommentista :)

Katja

Mun mielestä Cubus on aika samanlainen (ja samanhintainen) kuin Gina. Perusvaatetta edullisesti, ei mitään kummallista tai säväyttävää. (:

Jussi

Helpoiten mainoksia varmaan saa Google Adsensen kautta. Bloggerissa on suoraan integroitu googlen mainossysteemi eli ei tarvitse kuin hakea hyväksyntää mutta adsensen saa wordpressiinkin.http://www.google.com/ads/Bloggareille se on siis adsense, mainostajille adwords. Liikennettä pitäs olla riittävästi eli jos sulla on alle 100 sivun näyttöä päivässä niin se on liian vähän.

Julia

Susanna,hahaawe will see :DSossumedia,Tiedän, mietinkin sitä, että miten osoite löytyy sen jälkeen tietyistä sivustoista.Nata,jes, iso kiitos Nata! Katotaan jos uskallan joskus lähteä säätämään tätä söpöä osoitetta :)Souphie,Itselläni on TradeDoublerin kautta mainokset, googlettamalla löytyy ja helppoa on. En usko, että kävijämäärä vaikuttaa mitenkään.Katja,Tätä olen kuullut muiltakin, mielestäni nettikaupan valikoima oli jopa ginaa reippaasti tylsempi. No, torstaina nähdään!

sossumedia

Perustat uuden tilin bloggeriin ja annat vanhan tilin jäädä ja laitat sinne vanhaan linkit uuteen. Nimen vaihdossa on se ongelma että mitään automatiikkaa internetissä ei ole joka siirtäisi kaikkien linkit automaattisesti sun uuteen. Nämä linkit pitää kaikki manuaalisesti muuttaa.Bloggerissa voi käyttää omaa verkko osoitetta.

sossumedia

Itseasiassa uutta tiliä ei tarvitse perustaa, perustat vain uuden blogin bloggerissa ja laitat siihen sen uuden osoitteen ja jätät vanhan blogin olemaan sinne ja linkit sieltä sitten uuteen blogiin. Se on ehkä järkevintä, en tosin ole ihan varma mutta luulis ainakin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat