Kävin katsomassa Disney Cinderella - Tuhkimon tarina elokuvan ennakkonäytöksen torstaina päivällä. En ole päivänäytöksien ylin ystävä - olen kai siihen aikaan energisimmilläni, enkä välillä malta istua paikoillani, mutta kyllä tämä elokuva silti vain piti minut lumoavassa otteessaan kokonaiset kaksi tuntia.


Pidin siitä kuinka uskollisena alkuperäiselle elokuvalle oltiin pysytty, mutta kuinka tarina silti heräsi uudella tavalla eloon. Elokuvaan oltiin todella saatu vangittua sitä vanhan tarinan lumoa ja tunnistin jopa Tuhkimon pienistä eleistä sen saman animaatioprinsessan vanhalta VHS:ltäni. 

Kaunista nostalgiaa koko elokuva täynnä. Puvut olivat upeita, lavastus kiehtovaa ja näyttelijävalinnat onnistuneita valintoja. Olin positiivisesti yllättynyt.

 


Elokuva meni myös enemmän yksityiskohtiin, jotenkin tarina tuntui nyt järkevämmältä. Miten Tuhkimo päätyi äitipuolensa palvelijan rooliin ja mitä hänen vanhemmilleen kävi. Vai olenko vain unohtanut ne kaikki asiat? Ehkä sitä lapsena keskittyy prinsessatarinoiden onnellisiin puoliin.

Nyt aikuisena tarina tuntui kovin paljon surullisemmalta. Se hyvällä tavalla kosketti. Kun lopputekstien aikaan valot tulivat päälle ja aloimme tehdä lähtöä, huomasin muutaman ihmisen jääneen vielä istumaan ja pyyhkimään silmäkulmiaan.

 

 

Cinderella - Tuhkimon tarina, tulee ensi-iltaan 13.3 ja voin sitä todella kaikille Disneyfaneille suositella (ja tietysti muillekin. Jopa Lauri piti paljon tästä elokuvasta).

Muistakaa ottaa osaa myös MyCosmon Cinderellla – Tuhkimon Tarina kilpailuun Instagramissa!

Kilpailun ideana on ”arjesta juhlaa” -tuhkiotarinan tuominen nykypäivään. Kilpailuun osallistutaan postaamalla itsestä asukuva arkisissa vaatteissa ja hieman juhlavammassa viimeistellyssä lookissa. Nappaa kaksi tällaista selfietä ja yhdistä ne yhdeksi kuvaksi ja Instagram-postaukseksi. Hastagina käytetään #mycosmo ja #tuhkimontarina

Yksi kollaasi palkitaan kahdella Cinderella – Tuhkimon tarina elokuvalipulla, Morgan Taylorin Cinderella-kynsilakkasetillä sekä yllätyspalkinnolla. Lisäksi 8 muuta kollaasia palkitaan Cinderella elokuvalippupaketilla (2 lippua) tai kynsilakkasetillä ja yllätyspalkinnolla!

Kilpailun sivuille pääset tästä.


Kommentit (8)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kyllä se on katsomisen arvoinen :) Jos jotain miinsuta löydän niin ehkä ihan hitusen liian pitkä, mutta makukysymys :)

Milla / www.moonshapedlittlebo...

Kauniit kuvat! <3 Me meinattiin pikkusiskon kanssa mennä katsomaan tuo elokuva, vaikuttaa todella hyvältä trailerin perusteella. ^^

Shadow

Pääseekö enää lukemaan niitä sun vanhoja blogeja aikojen alussa?Niiden päivityksiä odotti hartaasti joka päivä ja niistä tuli niin hyvälle tuulelle!Uuusi blogi on ihan hyvä ja varmasti ruokkii cosmopiliitti-naisia,mutta se läheisys ei enää ole sama mitä oli silloin aikojen alussa.Ikävä niitä!! :(

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Voi, tiedän tismalleen mitä tarkoitat! On jo pitkään ollut hieman "hiljainen kausi" blogin kanssa ja itsekin kaipailen vanhoja aikoja niin paljon <3 Se ei liity Cosmoon mitenkään vaan ehkä vain itseeni, mutta lupaan että asia tulee muuttumaan! Olen varma että ihan pian vielä :) Toivottavasti jaksat pysyä mukana!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram