Kuten olettekin varmaan jo huomanneet, vihdoin Bloglovin ja Blogilista toimii. Bloggeriin jos lisää osoitteeni, se toimii kyllä ja päivittää, mutta blogini nimi saattaa ilmestyä lukulistaan Julia Toivolan sijasta nimellä The latest news articles. (Hyvin hyvin ärsyttävää)
Yritetään tässä vielä keksiä tuohonkin ratkaisua, mutta ainakin ollaan voiton puolella siis!

Paljon ollaan myös kerätty palautetta koskien koko MyCosmo sivustoa ja kehitystä tapahtuu kokoajan. Värimaailmaa, fontit ym – nämä ovat minunkin osaltani tervetulleita muutoksia, mutta mikä tärkeintä, ainakin postaaminen onnistuu helposti, intoa ja ideoita riittää ja toivottavasti tekin löydätte tänne jo vaivattomasti perille.

Näistä seuraavista seuraaminen sujuu siis täysin ongelmitta:

BLOGLOVIN
BLOGILISTA
INSTAGRAM

 

No, syksy on ollut täynnä, muutoksia, mutta palataan hetkeksi vielä elokuun asukoosteeseen. Tähän iänikuiseen valkoinen ja farkku -kombinaatioon, mikä ei selvästikään ole muuttumassa mihinkään.

Kommentit (14)

hheidi

Mulla bloggerin kautta klikatessa sun blogiin tulee valko pohjaisella sivulla sivullinen jotain koodi kieltä? :D meinasin jo hermostuksissaan jättää koko blogin lukemisen mut mycosmo.fi:n kautta koitan muistaa seikkailla tänne silloin tällöin :/

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Voi ei! :( Lisäsitkö uuden osoitteen sinne silloin MyCosmoon juuri muutettuani? Nyt se osoite toimii paremmin (toivottavasti), silloin alussa siinä oli kaikki vialla :D

Maikkis

Kiitos hauskasta blogistasi, olen lukenut sitä ilolla jo vuoden. Minussa on vähän kielipoliisin vikaa ja siksi harmittaa, kun tekstisi on välillä hieman huonoa suomen kieltä. Toivon, että et ymmärrä tätä palautetta väärin, sillä ei ole tarkoitus lytätä. Toivon, että säilytät oman tyylisi kirjoittaa, eikä puhetyylissäkään ole mitään vikaa. Pienellä kielellisellä preppauksella pääsisit huimaan lopputulokseen. :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiitos kun luet :)
Tiedän, että minulla on kieliopillisesti paljon parantamisen varaa, mutta teen asian eteen kyllä hurjasti koko ajan töitä :)
Ehkä luit tämän postaukseni?
http://www.mycosmo.fi/article/juliatoivola/yksinainen-suksi

Siinä tosiaan yritin selittää miksi niitä virheitä välillä tulee ja miten paljon olen halukas oppimaan niistä :) Kerroin, että olen vain tyytyväinen jos virheistäni huomautetaan - sillä tavoin opin itsekin. Ei siis haittaa yhtään, jos tulet korjailemaan joskus :)

reetta

Missä on se sun ihana sarkasmi nyt? Ihan niinkun se olisi hävinnyt muutossa:( Toivottavasti se löytää tiensä teksteihin mahdollisimman pian!<3

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

No ei tässä postauksessa ainakaan missään :) En pysty, enkä halua olla sarkastinen koko ajan, mutta ihan yhtä paljon sitä minusta täällä Cosmossa on kun muuallakin. Tietysti kirjoitan sen mukaan millä tuulella olen ja viime aikoina olen ollut hieman surullisempi (ei liity MyCosmoon mitenkään), niin ehkä siinä syy jos jossain, vaikka kyllä täällä melkein jokatoinen teksti on sellaista hassua perus minääni kuitenkin :)

d-

Musta on ihan uskomatonta, kuinka jollekkin voi sopia kaikenlaiset vaatteet kuin nyrkki silmään. Niin kateellinen, koska ruudun tällä puolen on aivan turha edes haaveilla mekoista ja kaikesta muusta hyvin "tyttömäisestä". Ja salaa niitä tyttöjuttuja haaveilen, kun kaipa meissä kaikissa asuu se pieni neiti sisällä :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

No ei nyt sentään :) Minullakin on omat ongelmani pukeutumisen suhteen. Ja tietysti meissä kaikissa asuu se pikkuneiti :)Olen kyllä varma että on olemassa mekko joka sopii sinulle. Kaikille naisille soppii jokin mekko.

Vierailija

Valkoisessa ja farkussa ei suinkaan ole mitään vikaa, varsinkaan, kun se näyttää sinullakin joka kerta yhtä raikkaalta ja uudelta. Tosi nättejä asuja elokuulta! :)

Mrs T

Aivan ihana tuo "numeromekko" ja sopii sulle niin hyvin (mikä ei sopis ;)?)

Kommenttina tästä uudesta "kodista" se, että kun avaan kommentit, en löydä mistään sitä edellinen/seuraava postaus kohtaa. Joutuu siis menemään etusivun kautta. Pidin myös enemmän sun edellisen blogin fontista sekä kommenttipalstasta, se oli jotenkin rauhallisempi.

Pääasia, että muuten pidät oman tyylisi, nämä on vaan pikkujuttuja :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Fontti ja kommenttipalsata tosiaan tulee mitä luultavammin muuttumaan. Tuosta Edellinen postaus kohdasta en osaa sanoa, mutta laitan viestin eteenpäin :)

Ja kiitos kovasti <3

cilla

Sulla on kyllä esteettistä silmää, mä tykkään kovasti. Ei tarvi kikkailla liikaa, sillä usein pieni on kaunista. Mistä muute tuo asukoosteen ensimmäinen etnokuosinen mekko on löytyny?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat