Ennen Tsitsikammasta Jeffreys Bayhin lähtöämme kävimme katsomassa norsuja. Minä sain kävellä yhden kanssa metsässäkin. Oivoi se oli mielenkiintoista kun norsun tonnin painava kärsä oli kädessäsi, pelkäsin kokoajan että se talloo jaloilleni ja yritin siinä samalla hyppiä vielä polulla lojuvien jättimäisten lantakasojen yli.  Olin aivan surkea siinä.

Koko norsuhommeli maksoi n.40 euroa ja periaatteessa sisälsi pienen talutushetken, hieman silittämistä, syöttämistä ja norsuluennon. En ehkä menisi uudestaan, niin kuin esim. apinametsään vaikka heti, mutta olihan se hieno kokemus.

Norsukiertueen loputtua opas ohjasi meidät sohvalle ja laittoi dvd:n pyörimään. Ajattelin että no nyt sieltä tulee tähän päälle vielä joku luontodokumenttikin, mutta ei. Se olikin video meistä norsujen kanssa. Joku oli onnistunut kuvaamaan jostain pusikosta salaa koko touhun ja voin vain kertoa että kun meikäläinen välähti ruutuun yrittäen taluttaa sitä norsuparkaa niin koko sohvallinen kansaa repesi nauramaan. Se oli lievästi sanottuna  erittäin mielenkiintoisen näköistä.

Olen tässä nyt pari päivää saanutkin nähdä demonstraatioita kävelystäni ja uuden lempinimenkin; Julia vanha norsuntaluttaja.
Opas oli kertonut meille, että norsut tuntevat maan väreilystä milloin alkaa satamaan vettä ja silloin ne nostavat kärsänsä ylös ja lähtevät marssimaan poispäin sateesta. Juuri ennen kuin poistuimme paikalta opas huusi meille että katsokaa, kohta alkaa satamaan ja osoitti norsuja, jotka kaikki kärsä ylhäällä marssivat yhteen suuntaan. Viiden minuutin päästä satoi vettä.

Kommentit (14)

Susanna89

Kivat kuvat! ja varmasti paljon mielenkiintoisempaa kuin ns. perusturistinähtävyydet

Stella

Ihana tuo vika kuva kun se pitää edellä olevan hännästä kiinni :3 Söpöä! Ja ihan mieletöntä miten ne aavistavat sateen! Sillon olikohan 2004 kun oli se valtava tsunami niin nuo elefantithan kuulemma tunsivat sen ja lähtivät vuorille pakoon!

Kristiina

Sanat ei riitä kertomaan miten valtavasti mä näistä postauksista ja valokuvista tykkään! Kiitos <3

Janet

Äääh, sä oot nyt tehnyt kaikkea sitä mistä mä oon pienen ikäni haaveillu. Mun on kyllä joskus pakko päästä kans. :) Ihania ronsuja ♥ Sä näytät kyllä aina niin nätiltä, sama se millanen vanha norsuntaluttaja oletkaan ;D

Sini

Kuva nr.2 alhaalta: näyttää ihan siltä, että takanasi seisova mies katsoo sun perääsi. :D Hihi, oli vaan pakko jakaa tämäkin hauska informaatio! :DD

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram