Mikä oiva valinta olikaan mennä juuri lauantaina klo 15 ikea ostoksille. Oivaan valintaan olivat päätyneet sadat muutkin kansalaiset ja kun lisätään vielä alennusmyynnit niin kelta-sinisessä jätti hallissa esterata on valmis.

Minua harmitti suunnattomasti, että jouduin odottamaan hodareitani ikuisuudelta tuntuvan ajan. Kaikki blogini läpi lukeneet ehkä muistavat, että ikeassa pitää syödä vähintää kaksi hodaria. Ennen ostoksia ja ostoksien jälkeen.

Nälkä kasvoi jonottaessa, joten ostin kolme.

Sitten kiertelemään.
Mitään hämmästyttävän ihanaa en löytänyt, mutta muutamia ihan kivoja perus juttuja osui silmään.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sitten olikin pakko taas mennä syömään lihapullia ja kakunpalanen.

 

 

 

 

Kierreltyämme muutaman tunnin ja syötyämme itsemme hengiltä pääsimme vihdoin kassalle ostoskärryllinen täynnä krääsää.
Niistä lisää myöhemmin.

 

Kommentit (11)

Anonymous

Pakko tulla nyt kommentoimaan tätä blogia :) Olen aika uusi lukija, mutta tästä blogista on nopeasti tullut yksi suosikeistani! Kirjoitat kiinnostavista asioista, olet tyylikäs ja erittäin kaunis :) Enkä ole yhtään kateellinen että pysyt noin hoikkana tuolla ruokamäärällä! ;)Mutta kiitos tästä ihanasta blogista ja jatka samaan malliin :)

Anonymous

Ihana tuo silta taulu. Satutko muistamaan sen hintaa? Muutenkin tosi kiva postaus. Teillä tuntuu olevan niin ihana arki, että ihan kateelliseksi tässä kohta tulee :)

Oc

Anonyymi,Kiitos itsellesi ihanasta kommentista ja siitä, että jaksat lukea blogiani :)Carla,Moi! :) Anonyymi,Olisiko ollut 150€ Taulu oli todella iso. 200cm leveä ja 140cm korkea. Meillä on kieltämättä ihana arki, kiitos :)

Sweet Mess

Sulla on tosi kiva blogi:) Jatka samaan malliin!En tiedä oonko väsynyt vai harottaako silmät muuten vaan mutta toi hodarimainoksen nakki näyttää ihan kyr....sältä.. ei mutta oikeesti tuli mieleen jotain ihan kamalaa x) Nyt nukkumaan! :)

Anonymous

Ihana blogi, jäin koukkuun! Olet tosi kauniskin kaiken lisäksi! :D Pakko kysyä onko tuo sinun poikaystävä Lauri sama tyyppi kuin Maria-ohjelman Lauri? Ja vielä siihen tissipostaukseen liittyen mihin kohtaan ne arvet rinnassa tulee? Kun itseänikin kiinnostais sama leikkaus..T. ansku

Oc

Ansku,Kiitos paljon :)On sama Lauri. Riippuu ihan rinnoista ja leikkauden suuruudesta. Joskus arvet tulevat nännistä viiva alaspäin ja siitä rinnan alle poikittain. ns. ankkurin muotoisesti. Joskus myös nännien ympärille.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat