Olen kyllä ongelmatapaus-magneetti mitä tulee pankissa asioimiseen. Aina on takuuvarmaa viihdettä, tai jännitystä luvassa kun asioi Nordeassa!


Muistatteko vielä politiikkajuopot? Nehän nyt oli ihan mukavia setiä eikä minua haittaa muutama sananen siinä odotellessa vaikka siitä maaseutupolitiikasta vaihtaa (mistä en muuten tiedä mitään), mutta tämän uusimman tapauksen kanssa olisi ollut kyllä vaikea löytää sanoja, nimittäin tämä herra puhui avaruuskieltä!

 


Istuskelin siinä kaikessa rauhassa lukemassa tätä Kiran katumuoti Elle –palstaa ja tuijottelemassa omaa naamaani, kun huomioni jotenkin kiinnittyi n. kolmekymppiseen mieheen, joka oli pukeutunut poikkeuksellisen siististi. Mietiskelin siinä niinkin syvällisiä, kuin että onkohan tuo puku mittatilaustyönä tehty vai mitä ihmettä, kun istuu niin hemmetin hyvin tuolle miehelle, kunnes yhtäkkiä mies kääntyy minuun päin, tuijottaa vihaisesti ja alkaa juoksuaskelin ravata siinä penkkini vieressä huutaen pitkiä avaruussanoja!
"Uunghaaaa, giiiiii, yyyy deeerrr khaaa tsi tso mbhaaa graaaah"!! 

Kyllä siinä lensi Ellet lattialle ja sydänkin vielä kurkkuun, kun niin pääsi pukumies yllättämään!

Hetken jopa luulin, että se osasi lukea ajatuksiani ja loukkaantui pinnallisista ajatuksistani ja päätti näyttää koko kansalle, että elämä on muutakin kuin pelkkiä mittatilauspukuja ja pankkiasioita.

 

Lopulta sekoilu vain yltyi ja koko pankkikansa meni hetkeksi ihan neuvottomaan tilaan. Kukaan ei uskaltanut puhua tai liikkua, koska jännistä avaruussanoista huolimatta mies osasi esittää asiansa (mikä ikinä se olikaan) harvinaisen uhkaavasti. Silmissä hullunkiilto vain ja mausteena oudon aggressiiviset eleet. Ravaamisen lisäksi oli tullut vielä kyykkyaskeleet ja huitominen mukaan, sekä povarista se miltei kokonaan juotu suomiviinapullo.


Vuoronumeroni kilahti taululle juuri h-hetkellä ja yritinkin nousta mahdollisimman huomaamattomasti pois penkiltäni, hivuttautuen seiniä pitkin tiskille – ihan kuin olisin keskellä pankkiryöstöä. Hyvä etten sentään lattioita pitkin ryöminyt!


Siinä sitten minun ollessani kiireinen sulautuman seinään, ehti vartija saapua jo paikalle ja pelastaa hämmentyneen pankkikansan päivän.

 


Kun tulin ulos pankista näin pukumiehen juoksentelevan holtittomasti keskellä ruuhkaisaa Mannerheimintietä autojen tööttäilen kilpaa ympärillä.

Tuli jotenkin kovin paha mieli. Teki mieli mennä sinne ja taluttaa mies pois autotieltä, mutta onneksi joku arjen sankari nuorukainen ehti ensin.


Ei siinä, että hän olisi onnistunut, nimittäin pukumies pinkaisi tätä auttavaa elettä täysiä karkuun vastaantulevien kaistalle.

           

 


                             Takki BikBok // Paita Tommy Hilfiger // Housut River Island  // Kengät Acne // Laukku Chanel

                                                                                              Kuvat: Kira Kosonen

Kommentit (14)

Vierailija

Kirjoitat niiiiin hyvin ja tuntuu ihan kuin olisi itse keskellä sitä tarinaa, että ei voi kuin ihailla! :) Onneksi kirjoitat tätä blogia ♥

Saara

Miten sun kohdalla aina vaan sattuu ja tapahtuu..:D Hauskoja juttuja, piristää päivää!

Anna

Hei ja anteeksi, tämä ei liity lainkaan postaukseen, mutta miten sait lisättyä sen etelä-afrikan videon pätkän instagramiin, kun en itse millään saa laitettua videota sinne? Olisi kiva jos auttaisit!:)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Itunesin kautta tietokoneelta :) Loin kansion ja sykronoin sen "kuvina" puhelimeen. Muista vain ruksata "sisällytä myös videot" kohta ennen sykronointia :)

Anna

Voih, on niin surullista, mitä alkoholi tekee ihmisille. Ja silti, niin paljon kuin se rikkookin ihmisiä ja perheitä ja elämiä, sitä on suorastaan kansalaisvelvollisuus kuluttaa. Ja jos juot överit ja olet vähän hölmö, niin sehän on vaan hassua. Jos taas jäät riippuvaiseksi alkoholista ja menetät sille elämäsi, olet säälittävä ja epäonnistunut. Voi tuota mies parkaa. Oli ilahduttavaa lukea, että sinä et katsonut alaspäin ja tuominnut, vaan suhtauduit häneenkin kuin ihmiseen. Samaa asennetta toivoisin meiltä kaikilta kaikkia "pultsareita" kohtaan.

Hellu

Haha! Nyt oli pakko tulla kommentoimaan. Töissä oon ja repesin tiskillä nauruun tätä lukiessani... :D Ja tsekkasin myös ero-postauksen tippa linssissä. Hieno nainen!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram