kävin Bow:ssa hellimässä katkeilevia latvojani tehohoidolla ja hieman säväyttämässä tukan haalenevaa väriä matkalle mukaan. Eroa ei tässä ehkä huomaa erkkikään, mutta niin terveemmältä se tuntuu ja lämpimämpänä värinä myös näkyy.
On hieman vaikea saada kuvatuksi sävyä, kun tukan väri heittelee kuvissa eri valaistuksen takia kuperkeikkaa ja kärrynpyöriä tuhkanvaaleasta suklaanruskeaan. Enkä edes liioittele.
Todellisuudessa se on mielestäni täydellinen ja iso kiitos vaan Millalle taas, että onnistui tekemään lopputuloksesta juuri haluamani.
 

Ennen

 

jälkeen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kietouduin uuteen trenssiini (var uri = 'http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(20301862)a(1922462)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);document.write('');:sta) yli seitsemän plussa asteen kunniaksi. Niin se aurinko vaan tekee ihmeitä meille pimeydessä lymyileville suomalaisille. Hymyilin ja hyräilin kaupungilla kuin pahimman auringonpistoksen saanut lumikki lähimetsässä. Edes tuulilasiini liimautuneet parkkisakot eivät pyyhkineet typerää virnettä naamaltani.- Mitkä saattoivat tietysti olla odotettavissa, kun auto oli keskellä kävelykatua.

 

Kommentit (26)

Anniina

Voi että nainen sun hiukset on vaan niin upeat!! Voisin vaikka tappaa noista :-D<3: Anniina

miisa

Mäpä onnistuinkin saamaan kahdet parkkisakot eilen! Edes toi keväinen ilma ei saanu mua hymyilemään sen jälkeen. Oon kyllä vähintäänkin suomen parkkisakkotilastojen top kolmosessa.

Cia

Hiukset on ihana sävyiset! :) Piti kysyä että mitä kokoa sulla on tuo harmaa hupputakkinen? tässä pohdin minkä koon itselleni tilaan.

jm

Vau noi hiukset! Laitetaanko sulle aina vaan raitoja vai miten saat noin ihanat? :)Itellä olis just vaalennusprojekti suunnitteilla, mutta en tiiä miten sais tommoset "sulautuvat" hiukset, eikä niin, että raidat näkyy selvästi yksitellen!jm-blogi.blogspot.com

Nina

Kyllähän sitä aina hiuksia hellimällä saa ihmeitä aikaan ihan omassa psyykkeessäkin! En sitten tiedä, johtuuko se niistä kemikaaleista mitkä sinne aivokuoreen imeytyy, mutta sehän onkin niitä sivuseikkoja. Pääasia (hih hih) on, että fiilis on kohdillaan.Rock on, ihana tukka, ihana trenssi, ihana kevät. Ihanaa ihanaa!xoxo Nina

Julia

Pikkusia raitoja on laitettu jo monta vuotta. Sekä vaaleita, että muutama tummempikin joukkoon. Tyveä värjätään myös aina hieman tummemaksi.

Anonymous

Miten saat aina kohotettua hiustesi tyven noin kauniisti? Ja muutenkin olisi kiva kuulla mitä kaikkia kikkoja käytät laittaessasi hiuksiasi, ne on aina niin kauniit (:

Sanni

Pakko kyl sanoo, että sulla on kyl parhaat vertauskuvat ja metaforat teksteissäs ! Ihan sika hyvin keksittyjä ! : D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat