Minun on pakko nostaa tunarointini auton omistajana nyt ihan uudelle tasolle.
Jokunen saattakin muistaa pienimuotoiset probleemani tällä ajoneuvoalueella?
On ollut pientä laiminlyöntiä, sakkoja, katsastukset kuukausia myöhässä, käsijarru onnistuttu potkaisemaan vesisodassa poikki ja akku vaihdettu itse. Väärin.
Puolivuotta sitten muistaakseni minulla ei ollut kesärenkaita ja kirosin ajavani talvirenkailla vielä kesäkuussa.
Nooh, etten vain tekisi tätä helpoksi itselleni- nyt minulla ei ole vaihteeksi niitä talvirenkaita.
Olen hukannut ne.

Hukannut, hävittänyt, unohtanut. Kyllä. Vuosi sitten heittäydyin kermaperseeksi ja lakkasin vaihtamasta renkaita itse. Kätevästi, nopeammin ja turvallisemmin (saksitunkki, rengasavain, minä ja voimankäyttö ei ole kovin näppärä yhtälö.) siellä liikkeessä ne vaihtuu, plus säilyy.  Tietysti jos muistaisit missä hemmetissä kävit ne vaihdattamassa!!

Ihan oikeasti nyt on viimeienkin inkkari hypännyt kanootista, muumit karanneet laaksosta, lamput sammuneet vintiltä ja teräviä kyniä penaalissa ei ole koskaan ollutkaan.


No oho. Loppu hyvin kaikki hyvin. Löysin siivouksen yhteydessä rengaslappuseni ja yhetystiedot liikkeeseen. (hahaa, olin sentään kokoajan oikeilla jäljillä. Muistin kaupunginosan oikein!).

Kommentit (15)

Anonymous

Meinasi purskahtaa kahvit näytölle. Olet kyllä hulvaton.Hetkessä noussut lempparibloggaajakseni. Jaksat ihastuttaa ja naurattaa. Kiitos!

Anonymous

Hahhaa näihin sun juttuihin on ihana törmätä heti aamusta :D Ei ihan joka päivä tällaista tarinaa kuule. No onneksi loppu oli hyvä ja renkaat löytyi :D Olet kyllä niin ihana!

Anonymous

Löysin blogisi kesällä ja siitä asti olen ollut pahasti koukussa! Joku päivä vielä (silloin kun olet Suomen kuuluisin ja arvostetuin bloggaaja) tahdon jonkilaisen palkinnon, sillä joka ikinen kerta kun joku ottaa blogit puheeksi aloitan saman virren siitä kuinka olen löytänyt täydellisen naisen, kellä on täydellinen blogi. Ja sitten seuraavana päivänä tarkistan että kaikki ovat varmasti vierailleet blogissassi ja kaikki ovatkin tykänneet. Olen vahingossa promonnut sua ihan ilmaiseksi ja paljon.

Julia

Anonyymi,Anteeksi :D Ja kiitos itsellesi.Anonyymi,Tai melkein hyvin. Käsijarru jäi korjaamatta ja auto katsastamatta. Palataan asiaan Afrikan jälkeen siis :)Anonyymi,Eikä, miten ihana! Ehdottomasti ansiatset jonkin palkinnon :) En tosin usko, että kaavailemasi päivä koskaan koittaa, mutta jos tai edes lähelle niin saa tulla nykäisemään hihasta :D

Anonymous

Olen lueskellut blogiasi nyt aktiivisesti noin puolen vuoden ajan, ja täytyy sanoa, että olet yksi suosikeistani! :) Aivan ihanaa, persoonallista (JA hauskaa!) tekstiä, jota on ilo lukea.

kirpparikeiju

Voi raasu sinua:) Tuo on jotakin semmoista, mitä voisin kuvitella sattuvani itselleni, jos omistaisin auton:) Autokorjaamoja on kyllä aivan epäluonnollisen mahdotonta erottaa toisistaan. Niiden nimetkään eivät ole selvästi esillä. Aina pitää laittaa jotain öljymainoslaattoja ja rengasmerkkejä seiniin, niin ettei normaali-ihminen voi tietää mikä on huoltamon nimi ja mikä vaikkapa öjymainos :((

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram