Nyt on syntynyt viha-rakkaussuhde tätä laukkua kohtaan.
Kivahan se on edelleen, mutta muuntautuu typerännäköiseksi siinä vaiheessa, kun sisälle laittaa vähääkään enemmän tavaraa.
Kaiken sisällä olevan kun pitäisi olla litteää ja mieluiten neliskanttista. Tätä ei ole mm. kamera, ylipaksu lompakkoni, meikkilaukku, vasara jne. (Oikeasti minua kiusattiin koulussa laittamalla salaa reppuuni päivän päätteeksi vasaroita, kiviä, raamattuja. Huomasin ne aina vasta kotona/harrastuksissa. Lopulta kyllästyin ja päätin laittaa vasarat itse valmiiksi reppuuni).
Silloinkin, kun saan sen suht litteäksi, olo on kuin postelijoonilla. Asiaa ei helpottanut nähdä laukku odotetussa -50% alennuksessa.
 

Olemme jälleen kerran viettäneet aikaa Engelinaukiolla, tietysti noudattaen tuttua- salaatit four seasonsista ja puistoon- kaavaa.
Ranskalaisilla jäbillä on ollut kiire kesän myötä, sen huomaa. Lasagne ja salaatit vetää kansaa, kuin poro rekeä.
Olin kerran rohkea ja vaihdoin tutun lasagnen vartaisiin. Ei hyvä, ei.

 

 

 

 

 

 

 

Maussa ei ollut mitään vikaa, mutta koostumuksessa kyllä. Tai sitten purukalustoni on todella tehotonta.
Minuuttien jauhamisen jälkeen vartaan liha kun ei näyttänyt minkäänlaisia hajoamisen merkkejä. Loppupeleissä nielaiset ison klönön, mitä lie lihaa olikaan ja meinaat tukehtua. Joka kerta. Silti söin kaiken.

 

 

 

 

 

 

Olipas mielenkiintoinen sisältö postauksellani tänään. Totuus on se, että oikeasti en ole tehnyt juurikaan mitään mainittavan arvoista, joten näillä hömpötyksillä nyt mennään.
Hauskaa lauantaita!

 

Kommentit (10)

Elina

Minä voin kotiuttaa tuon laukun jos et käytä sitä ;--) Oon ihaillu tota miljoonasti mutta se hinta on hirvittänyt! Ja nyt pidän peukkuja, että mokoma löytyisi Tukholmasta ale-hinnalla - tahdon!

Anonymous

Ihana kesäasu! Pidän tyylisi vaihtuvuudesta ja siitä, miten helppo siihen on samaistua. Jatka samaan malliin, tästä on tullut uusi suosikki blogini (:

Julia

Elina,Pidän mielessä jos siitä luovun :) Toivottavasti Tukholmassa nappaa!Anonyymi,Ihana kuulla, kiitos!Senja,Ja vähän sekava :D Kiitti.Victoria,Lämmintä sellaista. Huh, tuolla on kuuma!

Anonymous

Huomasin taas blogiasi lukiessani lohduttautuvani ajatuksella ett... ääähhh eihän tietenkään kirjoittaja ja kuvien stunning ilmestys ole sama ihminen ... kuvien tyttö ei osaa kirjoittaa muuta hauskaa kuin saippuakauppias väärinpäin ja kirjoittajaa taas ei erota lähimarketin juureshyllyjen edestä (kuvaus itsestäni). Kaiken maailman salaliittoteoriota tämä keski-ikäisen naisen mieli teettää. Ja ihan ohimennen mutisten, sun lookki ja jutut on ihan omaa luokkaansa! ihanaa kesää toivoo taas täti-ihminen

RagDoll

Hitsinpimpulat! Tilaisin yhdet tuollaiset vatsalihakset kiitos! Saattaa myös mielen perukoilla harmittaa tämän päiväinen kahden kakkupalan herkuttelu.. ;)Mistä nuo shortsit on? =)

Julia

Anonyymi,Hahahaha :D Minusta sinun pitäisi kirjoittaa blogia (ellet jo kirjoita ja jos kirjoitan, niin kerro missä!) Hauska kommentti, kiitän siitä.RagDoll,En tiedä mistä puhut, en nimittäin nää pienintäkään lihasta tämän turvotuksen alta! :D Shortsit on gt:stä. Ylläri.Chic,Hölmö, otan suurella kohteliaisuudella jos kopsaat :) kiitos.Milla,Käy :) tietääkseni martta on kesälomalla heinäkuun, mutta sen jälkeen taas pääsee.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat