Syksy on awardsien aikaa. Uusia gaaloja on tullut, toiset taas jääneet pois, mutta mielestäni on silti hienoa että näitä järjestetään näinkin paljon.
Muistanhan ikuisesti ensimmäisen oman ehdokkuuteni ja vaikka voittoa ei tullutkaan, oli se niitä ensimmäisiä kertoja minulle, kun vähän ujosti uskalsin myöntää, että ehkä tästä sekatavarablogistani johonkin vielä on.

Sitä ne palkintogaalat varmasti tekevät muillekin - antavat sellaisen rohkaisupotkun pepulle.

Tänä vuonna ison positiivisen potkun antoi minulle Zalando.
Blogini sisältö on nimittäin pysynyt vuosien ajan samana sekalaisena soppana, mutta silti olen päässyt ehdolle Best Fashion Blog Female 2015 –kategoriaan.

Ehdokkaita tässä kategoriassa on lisäkseni vain kolme;
Alexa Dagmar, 5 inch and up Sandra, ja Tickle your fancy Sara.
Olen siis aivan järjettömän kovassa seurassa! Oikeasti, niin upeita ja tyylikkäitä naisia jokainen.

Tästä nelikosta tuomaristo valitsee yhden, joka lähtee ns. ‘finaalikierrokselle’ Nordic Blogger Awards –tilaisuuteen Kööpenhaminaan, missä valitaan lopulta koko pohjoismaiden muotiblogien voittaja.

Erittäin kiitollisena ehdokkuudesta, jään innoissani odottamaan voittajavalintoja Zalando awardseihin.
 

P.s. Lukijoillakin on mahdollisuus voittaa liput tuonne gaalaan. Äänestämällä suosikkiblogiaan (voi äänestää myös omaa blogiaan) People’s Choice –sarjassa – voi voittaa 300 euron lahjakortin Zalandolle tai Fashion Passin, jolla pääse ystävän kanssa Kööpenhaminaan Blogger Awards –gaalaan (sisältää lennot, hotellin ja satailauksen :)
Sivuille pääset TÄÄLTÄ.

 

Kommentit (4)

Jaana

Ääni lähti ehdottomasti sinulle! :) En edes muista kuinka monta vuotta olen blogisi parissa viihtynyt (joku Bali-postaus vuodelta 2010-2011 taitaa olla eka), mutta äänestyksen perusteluihini kuului mm. lifestyle-blogien aatelia. Sitä tämä nimenomaan on, piristävä poikkeus massasta ruokaohjeiden ja hauskan tarinankerronnan vuoksi. :) Hauskaa syksyn jatkoa!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Voi apua siitä on hurjan pitkä aika! Iso kumarrus ja kiitos sinne, että olet jaksanut pysyä niin kauan matkassa mukana <3

Kiitos myös äänestä ja ihanan piristävästä kommentist. Arvostan todella paljon :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Omiakin suosikkeja vastassa tässä ollaan :) <3 Ihanaa että oli voittaja kuka tahansa, niin olen jo valmiiksi tyytyväinen valintaan :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram