Meinasin laittaa tämän postauksen otsikoksi että Sebbe on ihan auringonpimennys päissään, mutta jänistin, vaikka niinhän se vähän olikin.

Sebastian tiimille oltiin annettu täysin vapaat kädet tämän näytöksen kanssa ja se olikin rakennettu auringonpimennys teeman ympärille. Hiustaideteokset olivat uskomattomia – ne olivat kaikki tehty oikeasti hiuksista. Hiuksista mitä oltiin työstetty useita päiviä, jotta niistä saatiin erilaisia materiaaleja muistuttavia hiuslevyjä ja nauhoja. Lavalla näkyi paljon erilaisia tekstuureja, kerroksia, leikkauksia, kehikoita ja päähineitä, mitkä näyttivät miltei enemmän futuristisilta 3D viritelmiltä kun hiuksilta. Olimme onneksi päässeet ennen näytöstä kiertämään takahuoneessa, näimme ja kuulimme miten näitä hiuksia oltiin työstetty, pääsimme jopa kokeilemaan niitä, joten uskottava se oli. Ne oli oikeaa hiusta.

 

Auringonpimennys teema tuli selkeästi esille lavalla. Kaikki mallit oltiin maalattu kauttaaltaan mustiksi. Mustine piilolinsseineen kaikkineen huomio todella kohdistui itse hiuksiin. Platinanvaaleat tukat mustien hahmojen päässä ja ne hiustaideteokset saivat aikaan aikamoisen taideshown. Oli todella mielenkiintoista se nähdä ja koko viikonloppu on muutenkin ollut hieno ja erilainen kokemus. Täällä on meidän kanssa ollut vielä mielettömän mielenkiintoisia ihmisiä. Niitä tapauksia kenen kanssa voi oikeasti uppoutua juttelemaan useiksi tunneiksi aikalailla kaikesta.
Antoisia juttutuokioita, erilaisia ihmisiä ja paljon inspiraatioita. Rakastan sitä.

 


Viikonlopun auringonpimennys teeman lisäksi pukukoodi on ollut molempina päivinä Fearless black. Ja vaikka vaatekaappini pursuaa mustaa ja paljon sellaista mitä tuo dresscode voisi sisältää, olin ennen tänne lähtöä silti tyypillisen vaateongelman edessä. Mikään ei tuntunut sopivalta vaihtoehdolta, mikään ei tuntunut tarpeeksi.. pelottomalta. Lopulta käännytin Spaltin Showroomin puoleen ja sain lainaksi tämän Dieselin mekon, mikä mielestäni miltei huutaa tuota pukukoodia. Vetoketjuja, yksityiskohtia, istuvaa kangasta. Selkeä, mutta silti erilainen.

 

 


                                                                       
                                                                     Henkilökuvat: Kira Kosonen 
           (Parempia näytöskuvia myös Kiran blogissa, oma linssini ei valitettavasti toiminut kovin hyvin näytösvaloissa)

                                                                  *Pressimatkan tarjosi Sebastian

Kommentit (11)

Nuppu

Vaikka hiukset ovat kuin taideteoksia, ainoa mitä pystyn miettimään kuvia katsellessa on, että noiden malliparkojen hiukset ovat ihan pilalla kun nuo setvitään auki haha!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Suurin osa ei ollut onneksi mallien omia hiuksia, vaan hiuksista tehtyjä "päähineitä, mitkä aseteltiin mallin päähän :)

julia

Olet kyllä hurjan upea nainen!! Mielessäni pyörii todella outo kysymys; mitä Laurin kylki tatuoinnille nyt tapahtuu, jossa on kuvasi ja nimesi?

Anna

Siis vau, olet ihan tajuttoman hyvän näköinen tuossa mekossa! Osaatko kertoa, mikä on mekon malli ja saako sitä jostain? Ainakaan Dieselin sivuilta en löytänyt.

Jonna

Saanko kysyä minkä kokoinen tuo sinun Boy on ja millä nahalla? Olen lähdössä reissuun ja haluaisin varmistaa, että laukkua löytyisi liikkeestä juuri tuossa koossa. Olen kato ihan pihalla kun löysin sivuston jossa kokoina oli small, medium, new medium, large :) mikä ihme on new medium.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram