Ei varmana ala tulla jo nämä meikäläisen tossut korvista ulos ja siksi hyökkäänkin heti puolustuskannalle- ne maksoivat 30 euroa! Sen verran hyvän alennushyllyn kohdalle Tallinnan sportlandissa osuin, että tyhjin käsin pois lähteminen olisi suorastaan ollut verrattavissa typeryyteen, sokeuteen ja mielenvikaisuuteen.
 

 

 

 

 

 

 

 

Minun kokoani oli enää yksi jäljellä, joten tämä oli nyt vähän niinkuin ment to be ja siis ihan selvää pässinlihaa.

Ja nyt kun olen varmasti selitellyt hankintaani tarpeeksi, voisin vähän kertoa itse hankinnasta. Näissä ei ole sidottavia kengännauhoja. Luojan kiitos ne eivät myöskään ole tarralenkkarit vaan tavalliseten kengännauhojen kaltaisiksi naamioituneilla joustavilla kuminauhoilla varustetut helpommin jalkaan pujahtavat perus converse easy sneaker popot. Tykkään niistä paljon, paljon ja vielä vähän lisää. Enää puuttuu punaiset, sitten onnellinen All star perheeni on valmis. Toistaiseksi.

 

Kommentit (33)

Fashiomama

Heippa! Haluaisin kovasti nähdä asukokonaisuuksia, mihin yhdistät Conssit. Joko nämä tai sitten jotkut muut. Pidän naisellisesta tyylistäsi, mutta itse en osaisi tämän tyyylisiä kenkiä yhdistää mihinkään muuhun, kuin huppariin, pipoon ja verkkareihin. :) Siksi olisikin mielenkiintoista nähdä 'normaaleja' asukokonaisuuksia näiden kanssa.

Nina

Oo, tuota voisi kutsua jo innovaatioksi! Tai sitten tämä on jo vanha juttu ja minä olen yksinkertaisesti pudonnut kelkasta. :D Niin tai näin, hyvännäköiset tossut!

janskiu

Mä tykkään Consseista ihan hirveesti kans mut ärsyttää ku aina oon viimenen ja kaikkien pitää odottaa ku sidon vasta ensimmäisen kengän nauhoja. Tollaset olis kätevät ja taitaa päästä mun hankintalistalle myös :)

Anonymous

Ihanat kengät! Ite oon jäänyt täysin koukkuun Converseihin, kolmet löytyy jo ja ne on maailman mukavimmat jalassakin! Tollaset kuminauhaversiot pitänee kanssa hankkia.. :D

NeL

Eiii oo totta miten halvalla löysit. Haluisin niin kovin omaan kaappiin kokomustat Converset. <3

NiinaP

komppaan fashiomamaa, ois tosi kiva nähdä miten yhdistelisit ne naisellisiin vaatteisiin ! omistan perusmustat converset, mutta yleisilmeeni muuntuu usein liian poikamaiseksi:o enkä oikein osaa käyttää hameita:D etenkään talvisin sään takia.

Julia

Fasionmamalle vastasinkin jo, että ainakin lookbookista löytyy:http://lookbook.indiedays.com/julia-oc/Olen melkein sitä mieltä, että konsseja (slimmejä varsinkin) voi yhdistää melkein mihin vain. Jos nyt ei kuitenkaan juhlamekkoihin ym, mutta esim kesällä menee hyvin kukkamekossa, shortseissa ja myös jopa pitsin kanssa mielestäni kivasti. Toivottavasti saatte kuvista jotain ideaa. Osa on aika vanhoja jo, mutta heti kun lumet sulaa lupaan tepastella konssini taas puhki ja ottaa paljon kuvia!

Julia

kesäkonssit on aika must. Jos on Tallinnaan asiaa, niin sieltä löytyy halvemmalla kuin suomesta! Myös netistä saa tilattua paljon halvemmalla :)

Julia

Onhan noita jo muutamia ollut pidempään, mutta Converseista nyt löytyy niin monia eri variaatioita, että eihän sitä kaikkea voi huomata :)

Julia

Helsingissä on kyllä yllättävän hyvä Converse valikoima, että uskoisi löytyvän. Nilsonilla (kämp galleria) on yleensä paljon vaihtoehtoja, sieltä sain ruskeat nahkaiset slim malliset ihan ok hintaankin viimeksi. Sitten on paljon pienempiä kenkäkauppoja ja perus intersporteja. Netistä voisi löytyä myös ja ehkä halvemmalla kuin liikkeistä.

Julia

Mullakin menee aina pieni ikuisuus varsinkin kenkien pois ottamisen kanssa, vaikkei edes ole tiukalla, niin ei se jalka vaan lähde sieltä pois! :D Nämä on kätevät kieltämättä :)

Nina

Kiitos diplomaattisesta vastauksesta. Toki olisit voinut vain todeta että "Kyllä, olet pudonnut kelkasta" :D

Vuokko

Itekin ostin converset Luxemburgista hintaan 25e. Ei paljon tarvinnut miettiä, että ostanko vai en. Ja yllättäen jäljellä oli vain yksi ja ainoa pari ja tietenkin juuri minun kokoani. Ne oli vasta ekat kyseisen merkin tossut, joten täydelliseen kokoelmaan on vielä matkaa ;)

Julia

hei mulla meni vähintää pieni ikuisuus huomata että "kengännauhat" ei ole oikeat, joten ihan yhtä ulkona kelkasta ollaan täälläkin :D

sarkku

Mun poikaystävä on niinkin fiksu, että tajusi ostaa mulle kesäksi valkoset converset! Tajus varmaan etten ite kuitenkaa raaski ku oon niin taitava sotkemaan:)

Julia

Oh, ihanaa! Suomessa on kyllä maailman kalleimmat konssit. Täältä et löytäisi edes outletin poistomyynnistä -70% mitään 25 eurolla :D

janskiu

jep! ja varsinki jos on kiire esim vessaan ni just sillon menee nauhat solmuun, yritä siinä sitte pidätellä pissaa ja avata umpisolmua ja olla räjähtämättä siitä kiukun määrästä :D osaisitko suositella suomesta jotain kauppaa missä luulet että myytäis näitä? :)

Julia

Ootko kattonu jo spartoon sivuilta? Siellä on nyt hyvät alennukset menossa osa jopa sen 30e tai vähemmänkin, en ole katsonut löytyykö nauhattomia, mutta kattava valikoima siellä on. Kaupoista lähtisin katsomaan Nilsonin, perus intersportit ja sitten ehkä pienempiä kauppoja, mutta niissä hinnat yleensä kalliimmat.

Mirka

Nää on tosi hienot ja oot tosi kaunis ! :) mulla on tommoset samanlaiset kengät kanssa, mutta ne on lyhytvartiset :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram