Meillä on kyllä ollut hauskat viimeiset päivät täällä. En millään malttaisi lähteä, mutta toisaalta jos joku lohduttaa, niin se, että on ihan kiva päästä omiin rutiineihin taas kiinni ja antaa myös enemmän aikaa blogille. Jotenkin olen säästellyt niitä parhaita postauksia täältä kotiin, että voisin panostaa niihin kunnolla ajan kanssa. En varmaan muuta sitten kotona teekään kun istu ruisleivän ja tietokoneen kanssa sohvalla. Saatan ehkä laittaa salkkarit taustalle pyörimään ja lämmittää saunan, mutta muuten uppudun aika lailla virtuaalimaailmaan, järjestelemään kuvia, kirjoittamaan ja tekemään videota.

Kuvia onkin kertynyt varmaan tuhansia. Yli 10 kansiota niitä ainakin lojuu nyt sekaisin työpöydällä. Niin paljon että en tiedä mistä aloittaa, mutta ehkä aloitan vaan alusta.

 

                                                                      Instagram @juliatoivolaP.s. Hyviä uutisia. Olen ehkä saanut Saaran innostumaan kirjoittamaan omaa blogia. Kerron teille tietysti heti kun se alkaa olla enemmän ajankohtaista. Saatte sitten varmasti kuulla enemmän Saaran omia ajatuksia millaista on asua täällä Kapkaupungissa :)

Kommentit (10)

Maria

Täältä lähtee isot tsempit Saaralle, olis ihan mahtavaa saada hänelle blogi! Ihan perusarkeakin olis mahtavaa seurailla kun paikka on kuitenkin niin kaukana omasta arjesta :)

Elina

Ihania kuvia <3! Ihan nyt aiheeseen liittymättä yksi kysymys: kun olit Singaporessa lomalla, niin tarvitsiko sinne kauhean määrän eri rokotuksia? Itseltäni löytyy vain A-hepatiitti, mutta joissain paikoissa suositellaan myös B-hepatiitin ja Japanin aivokuume -rokotuksen ottamista. Olisi kiva, jos osaisit auttaa! :) Kiitos jo etukäteen!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

En itse ottanut mitään rokotuksia erikseen Singaporeen. Perusrokotukset oli kunnossa enkä nähnyt tarvetta muulle :)

typy

Mahtavalta kyllä nuo kuvasi näyttää! :) paluu arkeen toimiikin juuri niin että omassa kotona vielä katsellaan kuvia ihanalta reissulta, ennenkun uskaltaa katsoa ikkunasta ulos :D Myös täältä isot tsemit Saaralle, kokeile edes onko blogihommat sinulle sopivia! Plussaa upeista kotimaisemista ja ne söpöt rescuekoirat myös kiinnostaa! :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

hahah, aivan :D Sitä täällä juuri tehdään - kolutaan läpi kuvia sohvalla.
Toivottavasti Saara saa kunnon blogi-innostuksen aikaan :)

bebe

Moikka. Oon tässä miettiny kameran hankkimista, ku en vaan enää voi tyytyä noihin mun puhelimen suttukuviin. Mitä laitteita käytät? Ihania kuvia sulla täällä näkyy edelleen, aina siitä asti ku ekan kerran tänne joskus eksyin. Vaikka eihän ne kuvat mitään muutakaan voi olla kun sinä ja maisemat on aina niin kauniita! :)

Saskia

Jes, olenkin aikaisemminkin ajatellut että olisi kiva jos Saaralla olisi blogi. Eli täällä ainakin jo yksi lukija ilmoittautuu ! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram