Viimeiset kaksi päivää on mennyt aika pitkälti pää keittiö –ja vaatekaapeissa vuorotellen pyörien.
Keksin nimittäin matkalaukun pakkailun lomassa siivota kaikki vaatekaapit kevättä varten. Siivota oikein kunnolla, lajitella ja järjestää. Osa kierrätykseen, jotkut kavereille ja loput kirppikselle. Nyt on taas tilaa ja uudelleenlöydetty vanhoja kesähepeneitäkin lomalle mukaan.

Keittiökaapit taas piti tyhjentää pienen rempan alta pois. Vuokranantajamme asentaa uudet kaapit ja voi herranjestas mikä määrä kippoja ja kuppeja keittiönkaapeista voikaan lopulta löytyä - kaikista muista kattiloista, kauraryynipakkauksista ja kuivatuista taateleista puhumattakaan! Ja minä vielä siivoan nämä kaapit usein.

No, nyt kaikki on valmista, mutta tuntuu tosin kuin kaaos olisi vasta alkanut. Kasseja, laatikoita, säkkejä. Yksi esterata koko kämppä. Ei näytä siltä, että olisin vähän järjestellyt, vaan viemässä koko omaisuuttani pois.

 

Omaisuutta pieni määrä lähteekin huomenna lentelemään Aasiaan päin, mutta puolityhjässä matkalaukussa. Edes minä en parin viikon rantalomalle tarvitse noin tilavaa matkalaukkua, mutta se on koostaan huolimatta kuitenkin laukuistani kevyin ja kätevin, joten sillä mennään. Voin sitten tuoda takaisin päin vaikka lierihattuja jos tahdon. Tilaa ainakin on.

Kommentit (14)

Piu

Oikein hyvää matkaa teille! :) Muistathan myös kertoa, jos myyt vaatteitasi jollain kirppiksellä, olisi kiva käydä ostamassa!

sessu

Onko sulla vielä ne DKNY kiilakorko saappaat?? Oon tässä pari vuotta nyt kuolanut niiden perään sekä sun että xenian bogissa, mutta en meinaa mistään löytää :( onko mitään vinkkiä mistä voisin löytää?

Tea

Hyvää matkaa! nyt odottelemaan ihania matkakuumetta nostavia postauksia! :) Nauti lämmöstä!

Maria

Likaantuuko toi sun neverfull esim tummista takeista yms? Millä puhistat sitä? Mulla on tästä nimittäin tullut aika iso ongelma omani kohdalla... Ja vielä, hauskaa matkaa kaunis!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ei, se onkin outoa, kun monet ovat kysyneet miten se on vielä niin hyvässä kunnossa. En oikein tiedä miten ja miksi. Kovassa käytössä kyllä ollut.

Vastaava ongelma minulla on kyllä vaalean Mulberry Alexan kanssa. Farkuista ja tummasta vaatteesta jää tummaa hankautumaa ja en tiedä yhtään miten saisin pois :( Olen vaan välttänyt sen käyttöä kun on tummaa päällä.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Luultavasti kuvassa näkyvällä mukavalla jumpsuitilla tällä kertaa. Siihen joku muhkea neule päälle ja ballerinat jalkaan (villasukat kassissa) :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram