Ollaan sitten oikein asuttu Fladassa viimeaikoina. Illallistettu ja nautittu aamiaisesta- ihan alkoi olohuoneelta tuntua.
Laurin isällä oli jotain alennushässäkkää sinne ja siksipä tämä suurkulutus. Ruoka on ollut hyvää ja palvelu erinomaista. Illallisella syötiin blinejä ja härkää. Jäkiruuaksi kermaista leipäjuustoa ja lakkahilloa. Näistä nuo kaksi viimeistä on yhdessä hyvä kombinaatio, mutta kermassa ei. Liian raskas annos. Kaikenkaikkiaan ruoka on ollut todella hyvää, ei ehkä mieltä mullistavaa, mutta hyvää.

Aamiaisella puolestaan syötiinkin sitten kaikkea mitä käsiini vain sain. Buffetit ne kun vetää tämän tytön lievästi ahneuden partaalle, mutta sehän olikin jo ihan valmiiksi odotettavissa. 

Ja nyt seuraa kasoittain ruokaa:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (13)

Materialgals

Oi oi oi, hienoja ruokia ja tulikin jo nälkä noita katsoessa ;) nam..onko tuossa ekassa kuvassa blinejä? Tuollakin taitaa olla tuollaisia paksuhkoja blinejä, kun itse haluan sellaisia ohuita, mutta ei tunnu löytyvän mistää Helsingin paikoista??Pakko mennä tekee aamupalaa :Dhttp://manifest2materialism.blogspot.com

Anita

Kun tykkäätte syödä ulkona niin voin lämpimästi suositella teille Muru-nimistä ravintolaa Fredalla. Siellä on niin hyvää ruokaa, että mieli paukku! :)

Anonymous

höh aina kun osallistun arvontoihisi niin viestini ei ikinä tule perille :/ Aika kurjaa! Selailen noita kommentteja läpi mutta omaa osallistumisviestiä ei vaan näy.. mistäköhän johtuu?

Julia

Blinejä kyllä. Minulle tämä taisi olla peräti vasta toinen blinikokemus, mutta voisin kuvitella että ohuet olisivat enemmän myös minunkin mieleeni.

Julia

Muru on kiikkunut niin pitkään ravintolalistalamme, että oikein hävettää miten aikaansamattomia olemme sinne menemisen suhteen :) Kuullut olen myös pelkkää hyvää, joten ehdottomasti vielä sinne joskus.

Julia

En tosiaan osaa sanoa :( Muutkin ovat valitelleet samasta ongelmasta. Voisiko syy olla jossain ruuhkautumisessa, jos näihin "normaaleihin" postauksiin kommentit tulevat mutkitta? Toivottavasti ensikerralla kun yrität onnistuu kommentti pääsemään läpi. :)

Anonymous

Kävin testaa ton Fladan lauantaina kun oli myös alennusseteli tuonne. Oli kiva paikka, ruoka oli hyvää ja pihvi ihan ensiluokkainen. Ei valittamista. Hinnat vaan omalle lompakolle sen verran suolaiset, etten heti takaisin mene. :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram