Tässä mennään nyt selvästi jotain kampanjaviikkoa. Tällä kertaa olin mukana Offeriumin ja Insiedaysin kampanjassa, missä pääsin testaamaan Offeriumin tarjoamia diilejä.

Onneksi kamppiksessa oli aikataulu, muuten luultavasti vieläkin vahtaisin Offeriumin sivuilla joka päivä uusia tulevia tarjouksia. Oli niin vaikea valita!

Minulle entuudestaan tämän kaltaiset nettialennus sivut eivät ole tuttuja, mutta havaitsin ne käteväksi jo ensimmäisen diilin kohdalla mihin kiinnitin huomioni. Monilla muilla se olisi saattanut olla hieronta, tai kasvohoito. Minulla se oli.. Autopesu.

Maksoin nimittäin viime kerralla autoni sisäpuhdistuksesta 50 euroa ja nyt sain sekä sisäpesun, että ulkopesun JA kuumavahauksen 40 eurolla. Tässä kohtaa tajusin että tulen jatkossakin kärkkymään nettidiilejä, olin kampanjassa, tai en.

Tiedän, että auton sisäpesusta olisi saanut varmasti maailman mielenkiintoisimman jutun, mutta päätin tallata hieman tavallisempaa polkua ja ottaa kamerani mukaan toiseen valitsemista diileistäni - kasvohoitoon.

Kyseessä oli Runeberginkadulla sijaitseva kauneus/jalkahoitola Klabit mikä tarjosi Babor-erikoiskasvohoitoja 49eurolla (norm 98).

Olin erittäin tyytyväinen valintaani. Tulin juuri hoidosta ja se oli niin rentouttava, sekä monipuolinen. Tähän asti (lyhyen kasvohoito historiani aikana) paras missä olen käynyt. Klabitissa oli myös niin kattava jalkahoitolista, että menen ehdottomasti seuraavalla kerralla kokeilemaan jotain niistä.

 

 

 

 

Sitten pienenä vinkkinä: Jos haluaa hoitoja ja rutkasti, niin tilaamalla Offeriumin Päivän diilit osallistuu arvontaan, jossa voi voittaa Asema40:n  7000 euron arvoisen hoitolahjakortin. Se olisi sitten heihei iho-ongelmat, karvat ja ongelma-alueet loppuelämäksi. Asema40 on esteettisen kirurgian kivuton ja veitsetön klinikka, mistä löytyy vaikka mitä hoitoja ja vaikka kenelle. Kilpailuun pääset tästä.

Jos joku (ja toivottavasti niin käy) teistä tuon voiton nappaisi itselleen, niin saa sitten tulla kommentoimaan että; kävinpäs tänään taas kasvohoidossa, voi olipas ihanaa ja Vielä on 6450 euron arvosta hoitoja jäljellä.

Minä kestäisin sen kyllä. Olisin iloinen.

Mitä mieltä te olette nettidiileistä? Onko tullut napattua jotain todella hyviä tarjouksia, vai onko enemmän huonoja kokemuksia?

Kommentit (11)

Nina

On nappailtu tarjouksia! Kampaajaa, rakennekynsiä, ravintolalahjakortteja. Ja pelkästään hyviä kokemuksia on ollut. Noilla diileillä voi säästää kyllä pitkän pennin :)

annemi

Diilit ovat pääasiassa tosi hyviä, ainakin mitä olen itse ostanut :) käytän eniten kampaamopalveluita tai vahtaan ruokadiilejä. Matkadiilejä en ole uskaltanut ostaa vielä..

Vierailija

Itselläni on vain huonoja kokemuksia juuri näistä kauneudenhoitodiileistä. Joka kerta paikka on niin ylibuukattu, että yksi tekijä hoitaa kerrallaan kolmea asiakasta ja (uudet) ripsenpidennykset tehdään puolessa tunnissa. No, eipä lopputulos ole häävi. Sorruin kuitenkin ostamaan vielä yhden diilin, joten jospa tämä kerta toden sanoo!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Mietin itse ihan samaa, että onkohan peräti liikaa asiakkaita diilien takia. Toisaalta se tuskin auton pesuuni vaikuttaa ja kasvohoito olikin todella hyvä jo :)

Queen Ariel

Minä olen käyttänyt tuollaisen diilin ripsienpidennykseen ja jalkahoitoon. Kummassakin tapauksessa ei oikeasti tarinnut ostaa tuota diiliä kun vaan soitin suoraan tarjouksen tarjoavalle yrityselle ja sanoivat, ettei minun tuota diiliä tarvitse ostaa. Hinta oli liikkeessä sama ilman diiliä. Uskon tuon diilipaikan olevan vain mainospaikka yrityksien tarjouksille. Tarjoukset ovat oikeastikkin voimassa liikkeessä ilman tuota diiliä!:) Bleiserisi väri ja malli on todella hieno.:)

p.s Minulla on hampaidenvalkaisuliuska-arvonta käynnissä!:)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiitos :)
Itse urkin myös ensin paikan omilta nettisivuilta, kuinka hinnat täsmäävät, mutten törmännyt saman hintaisiin tarjouksiin. Joissain oli kympin pari kalliimpia ja toisissa taas juuri niinkuin diileissä oli sanottu, eli puolet kalliimpia. Tiedä sitten noista, että miten menee. Ainakin löytää kätevästi ne alennukset sitten sieltä yhdeltä nettidiili sivulta :)

Alice

Olen ostanut joskus kampaajan Grouponilta ja olin tyytyväinen. 40e kuului monivärjäys ja hiusten leikkuu+muotoilu. Offeriumilta en ole ottanut vielä mitään, koska ei tuolla ole ollut Tamperelaisille muutakun " osta hyvät sukat ja sitä sun tätä krääsää", ei mitään hoitoja tms. oikeasti tarpeellista:)

Vivian

Olen kanssa kokeillut diilejä, parhaat kokemukset minulla on facediilin tarjouksista. Niitä löytyy Tampereeltakin :) Kauneushoitoloista olen aina saanut haluamani ajan, samoin ravintoloiden paikkavaraukset on toiminut. Kantsii tsekata sekin: www.facediili.fi

Krisse

Olen kokeillut Groupon-, Offerium- ja Kimppadiili -tarjouksia. Useimmiten kampaamopalveluita, pari kertaa kasvohoitoja ja kerran ripsienpidennykset. Kampaamopalvelut ovat olleet kaikki, paitsi kerran, ihan surkeita, työ tehty hutiloiden ja kiireellä, ja tuntui, ettei ammattitaitoa ole ollenkaan. Vain kaksivärivärjäys ja leikkaus oli loistava, mutta normaalihinnat sitten ko. Kampaamossa päätähuimaavat: pelkkä leikkauspaketti maksaa 55 euroa. Mielestäni lyhyiden hiusten leikkaus ei voi maksaa noin paljon. Ripsienpidennykset oli surkea esitys, laitto kesti tunnin, vaikka olen kuullut, että huolellisesti tehdyt rpiset vaativat parin tunnin käsittelyn. Ja heti parin päivän päästä lähti tukko ripsiä, sekä teko- että omia. Nyt olen kuitenkin vielä ostanut yhden ripsienpidennystarjouksen, laitetaan silkki/minkkiripset, ja soitin ennen ostoa, ja kyselin kuinka pdennykset tehdään. Vakuutti, että laitetaan huolellisesti ripsi kerrallaan, ja ei voi kestää vain tunnin. Hieman olen tullut skeptisemmäksi näitä tarjouksia kohden olen tarkempi, mitä aion ostaa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017