Ulkona on harmaata ja välillä sataa taukoamatta. Vielä kun lisää siihen tuulen, niin tuntuu kun sataisi sivuttain. Sivusadetta ja jättimäisiä lätäköitä. Olen hyppinyt tuolla kiireisenä ja huppu päässä, mutta onneksi on näitä asukuvia Viron maasta, mitkä saa tuurata syyssateiden ajan nyt hetken.

Oltiin sunnuntaina katsomassa Finlandia-talolla Charlie Murphyä. Juuri sitä Eddie Murphyn stand up- koomikko veljeä. Ennen pääesiintyjää oli kaksi lämppäriä, Andre Wickström ja Amerikan vahvistus FreezLuv. Pako myöntää, että tuona koko puolitoistatuntisen setin aikana nauroin eniten FreezLuville. Charliekin oli hyvä, mutta esitys oli liian pitkä ja minähän en tunnetusti jaksa nauraa yli tuntia putkeen. Selkäänkin alkoi sattua istuminen ja nauraminen- kombonaatio. Sieltä se vanhuus tulee.

 

 

 

Ja mitä tuohon asuun nyt sanoisi; hmhmhmhm. SItä samaa.

Tänään tiedossa olisi leffauutuus friends with benefits. Saa nähdä miten uppoaa. Justin Timberlake ei ainakaan kuulu lempinäyttelijöihini, mutta Mila Kunis voikin kompensoida aika paljon.

 

Kommentit (9)

Marjaana

Ihana asu ja kuvausympäristö! :) Mäkin haluaisin nähdä Friends with Benefits -leffan, traileri vaikuttaa ainakin hyvältä. :)

Eevi

Tuo vanhan kaupungin talo on ihan mieletön ! Kaikkine pienine yksityiskohtineen, vanhaa mutta kaunista. Asukin on ihana !

Julia

Marjaana,Kiitos :) Traileri on lupaava, mutta yleensä juuri niissä itse elokuva onkin jo aika nähty, saa nähdä!Liisa,Kerron heti :)Eevi,Niin on! kiitos.

Anonymous

Mistä noi kuvat on? Kauniita taloja, mutta uskomattoman huonosti hoidettu, kun ton yhden talon kattorakenteissakin kasvaa puu! Varmaan kivat kosteusvauriot...

Julia

Anonyymi,Voi kiiitos :)Anonyymi,hahha, oletpa tarkkanäköinen, siellä tosiaan kasvaa puu!! En olisi itse huomannut. Kuvat on tallinnan vanhankaupungin lieppeillä, eli syypäänä varmaan neuvostoajat, milloin annettiin talojen päästä todella huonoon kuntoon.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram