Täten puhun Polyvoren kollaasien kautta sääjumalille, että antakaa meille lämmin festarikesä. Vähän niin kuin ohjekarttana, että aurinkolaseille sitä valoa, sandaalien alle kuiva nurmikko, lätäköt kaukana Converseista, crop -toppien seuraksi auringon lämmittämä iho ja jos tuulenvire puhaltaa, niin ei mitään mitä kevyt kukkakimono ei kestäisi.

Kiitos.

Pidän festaripukeutumisesta ja festareiden rennosta fiiliksestä. Tänäkin vuonna miellän niihin maisemiin näitä tekemieni kollaasien rentoa farkkua, tunikaa, hapsua, virkattua mekkoa, crop toppia ja Converseja. Uutena tulokkaana liehuvia kimonoja, kaikenlaisia hattuja ja erityisen paljon kukkakuosia.
Mitä festareita teillä on tiedossa tänä kesänä? 

Kommentit (6)

Vierailija

Haluaisitko joskus tehdä postauksen jossa näytät esim. asukuvat ennen ja jälkeen kuvien muokkauksen ?:) ps. pidän todella paljon tavasta millä kirjoitat ! Teksti on rentoa ja luontevaa :)

kk2
Liittynyt7.1.2014

...kumisaappaita ja sadetakkeja? :D Eivaan, inkkarityttötyyliä ja consseja tietysti <3

n

Näinkö ihan totta sinut Summer Upin mainostaululla? Siinä pyöri ilmeisesti jotain vanhoja pätkiä edellisistä festareista tms ihmisiä pitämässä hauskaa, näytti IHAN sinulta ja Laurilta siinä vilahtanut pariskunta! :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram