Ihana lauantaipäivä! Aurinko paistaa, eikä haittaa vaikka maa on täynnä sulanutta jäätä. Eilinen tuuli/lumisade myrsky oli kamala. Olen meinannut kaatua tässä muutaman päivän aikana ennätys paljon. Hetken heiluttuani löydän aina ihmeen kaupalla tasapainoni ja vältyn lähemmältä tuttavuudelta lätäkön kanssa.

Säästä puheenollen. Kuten kaikki tiedämme on luontoäiti taas näyttänyt voimansa ja muistuttanut, että me olemme vain pieniä voimattomia nappuloita tällä planeetalla. Japanin maanjäristyksen seurauksena on nyt räjähtänyt ydinvoimalakin. Ihan hirvittää minkä määrän radioaktiivisia aineita se työntää ilmaan ja mereen. Jälleen valtava kalojen joukkokuolema.
Luin jostain, että Suomalaisetkin ovat varautuneet pahimpaan ja tyhjentäneet apteekit joditableteista? En kuitenkaan ihan jaksaisi uskoa, että räjähdys vaikuttaisi meihin mitenkään. Huvittaa ihmisten höösääminen täällä. Japanissa, missä kaikki hirveä tapahtuu ihmiset ovat yllättävän tyynejä ja rauhallisia. Toisella puolella maailmaa Suomessa panikoidaan kun joistain apteekeista loppuu joditabletit. On se kumma.

Mutta, ei siitä sen enempää. Kaikkea spekulaatiota tuhoista ja maailman lopusta lukee ihan liikaa muaallakin.

Minä lähden kohta töihin. Kävin tänään vain äitini luona ja ruokkimassa ystäväni kissat. Ostin ison kanasalaatin, jonka mässäilen nyt kaikessa rauhassa ennen kiireistä duuni iltaa.
Näin se minun pieni maailmani pyörii. Oli muualla asiat kuinka sekaisin tahansa.
 

 

 

P.s
Hienoa! n.30min julkaistuani tämän tekstin uutisoitiin, ettei ydinvoimala räjähtänytkään. Ydinreaktorin suojarakennelma kestikin ja radioaktiivinen vuoto jäi vähäiseksi.
Mahtavaa. (siis ei sarkastisesti tälläkertaa.)
Ei taida suomalaiset tarvita joditablettejaan.

 

Kommentit (5)

Anonymous

Minulta on tainnut mennä maailman meno ihan ohi. Ydinvoimala räjähtänyt? Pitisi lukea enemmän lehtiä :(

Anonymous

Voi Suomalaisia. Aina hätääntymässä.Näytätpä muuten erilaiselta viimeisessä kuvassa. Kauniilta siis, mutta erilaiselta (:p.s. Lisää videopostauksia!-Vakkari

Oc

Anonyymi,Ei muuten olekkaan räjähtänyt :D Vakkari,Voi johtua valaistuksesta, tai meikittömistä kasvoista. :) Vai videopostauksia, apuaa :D

yanna

Toi japanin tsunami ja maanjäristys on aivan kauheeta! K kysy heti että onko Saara jo balilla koska sinnekin oli tullut tsunami varoitus, mutta ei sinne uutisten kannalta ainakaan ollut tsunamia tullut ja onneksi Saara ei siltikään vielä ollut siellä! (Vähän söpöä K:lta kun se heti laitto viestiä missä Saara on) <3Mutta joo! Mä täällä töissä vietän vielä aikaa kummituksien keskellä että kuinka inhottavaa mullakin on :D lue mun postaus :D

Oc

Yanna,Oi, söpöö. Juu, mutta eihän se sinne ulotu. ei.Mä luen huomenna :) Oli ihan hullu duunipäivä ja niin väsy.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram