Yanna!
Yanna on ihana. Ihan vaan jo sen takia, että se omistaa samanlaisen mustanhuumorin kuin minä.
Kun me kaksi päästään oikein vauhtiin on se jutun laatu vaan valitettavasti jo sellaista, että mummoja tippuu tuoleiltaan.

 

 

Älkää antako kiltin ulkonäön hämätä! :D    

                                    

 

 

 

Vietimme siis aurinkoista päivää kaupungilla nauraen ja shoppaillen.

 

 

Etsimme jotain kaikkea päällepantavaa vapuksi, mutta mukaan lähti tietysti jotain ihan muuta ja vappureleet on vielä ainakin toistaiseksi hakusessa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaikesta riehumisesta näläisinä lähdimme etsimään ravintolaa mihin istahtaa hetkeksi tankkaamaan ja mitä löysimmekään! (tosi iso löytö, kun se on keskellä kaupunkia) virgin oilin terassi! En muista tässä viimevuonna olleen terassia?

 

 

 

 

 

 

 

 

Jokatapauksessa, mahtavaa! Terassilta käsin pystyi tilaamaan myös ruokaa ja pienen valinnanvaikeuden jälkeen päädyimme

Risottoon boilerinfileellä:

 

 

Parma Chicken, Grillattua broilerinfileetä, ilmakuivattua kinkkua, tomaattista pinaattirisottoa, hunaja-balsamicokastiketta.

Sekä kanapastaan:

 

 

Chicken Fulmini, Grillattua broilerinfileetä, kermaista chilimaustettua Linguine-pastaa, yrttiöljyä, parmesanjuustoa ja pinjansiemeniä.

Olin onnessani, koska risottoni kanalla oli niin hyvää! Söin jokaisen murun ja yanna nuoli lautaseni samalla, kun minä varastin loput hänen pastastaan. Todella onnistunut ravintolavalinta. Hyvää ruokaa, kiva aurinkoinen terassi, nopea palvelu ja vielä edullinenkin! tänne tulen ehdottomasti uudestaan syömään ja istuskelemaan terassille. Suosittelen!

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (8)

AnsQ

Tollaset päivät on täydellisiä. Mahtavaa tietää, että Virgin oilin terassi on auki! Harmi jos tänään alkaa satamaan,kuten on luvattu. Muuten olisin mennyt suoraa töistä terassille :P

Oc

Anonyymi,Mä muistelin, että siinä olis ollut joku pienempi ehkä. No oli miten oli. Kiva terde ja ihanaa ruokaa, kyllä :)AnsQ,Vielä aikankin aurinko paistaa! :)

Anonymous

Hei ihana ravintolavinkki! Oon ettiny keskustasta aurinkoista terassia, mistä saa hyvää ruokaa. Tämä näyttää nyt todella hyvälätä, pakko kokeilla heti!

Sanni

Ihana aurinkoinen Helsinki! Taytyy kayda katsastamassa toi virgin oilin terassi kesakuussa.

Oc

Yanna,:) pitää mennä uudestaan!Anonyymi,Minunkin täytyy käydä kokeilemassa eri annoksia, salaattia ehkä seuraavalla kerralla :) Toivottavasti yhtä hyvää kun risottoni.Sanni,Niin on :)

Anonymous

Tiedätkö saako tuolta hyviä salaatteja? Olisi ihanaa löytää teatterin kalatinen terassi, missä voi mussutella hyviä salaatteja!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat