kuin mummot ja papparaiset konsanaan, me Laurin kanssa torstaipäivän auringon kunniaksi herättiin aikaisin ja lähdettiin kävelylle. Hymyiltiin ja hengitettiin raikasta ilmaa. Palkittiin itsemme vielä reippaasta tarpomisesta kupposella teetä teehuoneella.
Tai sitten ei.
Oikeasti meidän oli pakko herätä aikaisin, että ehdittäisiin Etelä-Afrikan suurlähetystöön hoitamaan viisumia Laurille. Tiuskittiin aamukiukkuisina toisillemme ensimmäisen tunnin ajan ja oltiin niinkin pitkällä kävelyllä kuin kotiovelta autotalliin. Minä manailin aurinkoa mikä paistoi silmiin ja Lauri inhosi tuulta. Palkittiin kyllä itsemme kupposilla teetä aamukoettelemuksien jälkeen, mutta sekin vain siksi, että meillä oli Laurin isän antama lahjakortti teehuoneelle.
Mutta ihan kivaa oli.
Lahjakorttiin kuului kotiinvietäväksi vielä kaksi teepakkausta. Valinta piti tehdä n.miljoonasta teelajikkeesta. Jos olisin lukenut koko tuotevihon olisi siihen kulunut varmasti yli puolipäivää, enkä kuitenkaan olisi osannut päättää, joten kiusasin myyjiä kyselemällä heidän lempiteetänsä. Hekään eivät osanneet päättää. Päädyin mangomansikka rooibokseen, Lauri- vanha neuvostoliittolainen puolestaan johonkin venäläiseen blendiin, mikä oli ihan pahaa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (19)

Anonymous

Heeiii! Mulla on toi sama Zaran takki! Se on tosi nätti sunkin päällä, täytyypä kaivaa taas esille! Hyvää viikonloppua sinne!! -Katja

Anonymous

Olen vasta vähän aikaa sitten alkanut selailemaan blogiasi ja oli pakko tulla sanomaan, että on kyllä ihana blogi! Sinulla on todella humoristinen kirjoitustyyli ja blogi on muutenkin ihanan omaperäinen :) Tämä on sellainen oikeasti laaaadukas blogi, eikä vain tusinakamaa muiden joukossa!

Anonymous

Aivan ihana asukokonaisuus tuossa viimisessä kuvassa :) Osaat yhdistellä ihanasti vaatteita ja sulle sopii kaikki vaatteet.

Taru

Näyttääpä nuo säärystimet kivoilta! Hypistelin niitä itekin alkuviikosta GT:llä ja pitää varmaan kotiuttaa itsellenikin yksi pari :)

Anonymous

Sun hiusraja on jotain niin täydellistä, että! :) Miten se onkin noin tuuhea, ei pakene missään kohti :D T. Kauniita hiusrajoja ihaileva

Katja

Nyt mä vihdoin ja viimein oon nähny että joku käyttää säärystimiä niin että saa ne näyttämään hyvälle! Jeij! :) Kaunis asukokonaisuus muutenkin :)

Anonymous

sun blogi on huippu. kuulet tän varmaan todella usein mut tiiätkö, sun kirjotustyyli on erittäin viihdyttävää luettavaa. mä vaadin, että kirjotat kirjan joskus, enkä suosittele ottamaan tätä ehdotusta läpällä! ;) terkuin 27v lukijasi kuopiosta :)

Anonymous

Mistä toi sun musta paita on ostettu? Näyttää just sellaselta, jota olen kauan etsinyt :) Ihan mahtava blogi!!

Julia

Heii ihania kommentteja, kiitos näistä erittäin paljon. Vastaan kaikkiin kysymyksiin huomnna :)Nyt pitää juosta pää kolmantena jalkana!

Anonymous

hiillostan ihan vähän vain, minäkin olisin kiinnostunut mistä musta paitasi on peräisin?:)

Julia

Anonyymi,Anteeksi :) olin sitten ihan unohtanut tämän sivun kysymykset! Paita on Stradivariuksesta Barcelonasta. Suomessa vastaavanlaisia olen nähnyt ehkä eniten Monkilla, tai h&m:ssä.

Anonymous

Ihanan realistinen sekä humoristinen kirjoitus. Nimittäin toi alussa oleva parisuhdeosuus :D Näin se vaan joskus menee... hahah. Yksi loistavimpia blogeja mitä on vastaan tullut.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram