Se on nyt ohi –CrossFit. Hyvin surullista, jotenkin kiinnyin todella tähän lajiin. Pitänee harkita vakavasti jatkamista, en usko ollenkaan että olisi huono valinta.

Intersportin ja Reebokin crossfit -kampanjassa meidäthän jaettiin siis kahteen joukkueeseen. Joukkueet treenasivat yhdessä kerran viikossa ja sen lisäksi omien aikataulujensa mukaan jätkäsaaren crossfit salilla vedetyillä tunneilla niin paljon kun keho salli ja mieli jaksoi. Pointtina oli katsoa miten me ihmisenruipeloiset kehitytään lajin parissa tuon reilun kuuden viikon aikana. Kuntoa testattiin taipaleen alussa ja lopussa. Se kumman joukkueen jäsenet olivat yhteensä parantaneet suorituksiaan enemmän voittivat. Arvatkaa kumpi joukkue voitti?

No meidän tietysti! Voicen juontajan Annin joukkue :) Oli ihan mahtava fiilis. Ja vannon nyt käsi sydämellä, niin kliseiseltä kun se kuulostaakin että ei niinkään se toisten voittaminen vaan itsensä voittaminen. En ole koskaan huomannut noin nopeaa kehitystä missään lajissa.
(Jos nämä spagettikädet nostelevat nykyään painavia levytankoja tuosta noin vaan, niin jotain tuossa lajissa tehdään kyllä oikein).

Kuntotesti tehtiin seuraavilla liikkeillä:
turkkilainen ylösnousu, käsilläseisonta, leuanveto, punnerrus, valakyykky, pito renkailla ja yleisliike.
Joo en ehkä vieläkään vedä leukoja, tai punnerra päättömän lailla, mutta mm. turkkilaisen ylösnousun kuula vaihtui kahdeksan kiloisesta kahteentoista kiloon ja valakyykkyjä pystyin tehdä vaadittavat täydet kymmenen- aikaisemmin en yhtään :D

Nyt hieman haikein fiiliksin, mutta ehkä ainakin vähän isomman hauiksen kanssa lähden treenaaman tästä eteenpäin niin paljon paremmalla pohjalla, innokkaampana ja enemmän oppineena. Ei enää MeNaisia stepperissä ja pientä pepun pyöritystä zumbassa.

P.s Toisen Intersportin lahjakortin arvoin Hennalle kommentilla: Mä tarvisin vaikka mitä taas! Mutta nyt ainakin parit uudet trikoot, juomapullon (oon mestari hajottaan niitä) ja pitkähihaset treenipaidat olis fantsuja näin talven tullessa. Myös uusi tuulitakki tarvis laittaa listalle… Että kyllähän näitä on, toivottavasti onni potkaisee! :)
Onneksi olkoon! Olen laittanut sinulle sähköpostia.

P.p.s Suosittelen ehdottomasti kaikille crossfitiä.

Kommentit (13)

Annica

Wau hienoa hienoa :)
Itselläni ei ole mitään harrastusta tällä hetkellä. Tuntuu etten saa energiaa mistään ja lähestyn sitä pistettä, että pakko tehdä jotakin!
Kuinka usein reenasit ja kauanko harjoittelu kesti kerralla?
Huomaatko kehossasi näkyviä muutoksia?

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Treenasin n. 2-3 kertaa viikossa (paitsi silloin kun selkäni meni) ja treenit kestivät aina tunnin.
Huomaan kiinteytyneeni ja varsinkin peppu on pyöreämpi :) (paljon kyykkyjä!)

oho

nuo sun urheiluhousut on kyllä aika häröt.. miten naisille voidaan edes suunnitella tommosia!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ne oli ihan tavalliset urheiluhousut minusta :D Tietenkin aika tiukat ja ihonmyötäiset, mutta niinhän monet ovatkin.

-R

Muuten ihan tavalliset ja tyylikkäätkin kyllä,mutta täytyy itsekin myöntää että vähän ne hihityttävät ... :D tuon täytyy olla isoin "camel toe" mitä olen eläessäni nähnyt!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hahahha, Se on tuo asento! :D
(juuri tosin Natan kanssa vitsailtiin että noiden housujen kanssa pitäisi olla sellainen camel toe stopper). Hitsi kun ei ollut!

jep

Hmm en oikeen tykkää noista housuista ollenkaan :D aikamoinen cameltoe

Lola

Olet aivan ihana!:)
Haluisin kysyy sulta tällästä, kun olen vaivaset 181,8cm(plus 12cm korot) nuori nainen ja liitelisin sun ohi vaivaisen 194cm pituisena niin miten suhtautuisit?.. Siis tiiän, että kaikki ihmiset on erillaisia ja plaaplaaa... Mutta rehellisesti sanottuna tulisko sellanen"toi on jo vähän liikaa" fiilis? ja miten muuten suhtaudut pitkiiiin naisiin?..
Kiitos, siis tää on niin outo viesti tiedän.. mutta kiitos jos vastaisit!
ps, miten pitkä olitkaan?:)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Minua ei henkilökohtaisesti kyllä haittaa kenenkään pituus yhtään :) Minusta pitkät naiset ovat hurjan kauniita ja saavat liidellä vaikka minkä korkoisilla koroilla jos haluavat. En katsoisi yhtään pahalla :)

Itse olen 171

Lisa

Täh?! Oletko oikeasti noin pitkä? Minun täytyy varmaan sitten tarkistuttaa pituuteni, kun näin sinut kaupungilla tässä taannoin ja kävelin aivan ohitsesi ja vaikutit minusta niin lyhyeltä :D olin aina kuvitellut sinut pitkäksi mutta sen kohtaamisen jälkeen arvelin pituutesi olevan 160cm luokkaa, kun itse liihottelin niin korkealla....

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kyllä minä olen ihan 171, mutta et ole ainoa keneltä olen kuullut näyttäväni luonnossa lyhyemmältä. Pitää parantaa ryhtiä! :D

Maria

Nuo harmaat rikoot missä menee viiva keskellä etupylläriä on kieltämättä vähän, no ...... ainakin miehillä on salilla mukavaa :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat