Siis suloisintahan oli eilen seitsemänvuotias kiinalainen poika aasialaisessa kaupassa lukemassa keskittyneen innokkaana viivakoodeja minun Kimchi nuudeleistani kun omistaja (olettaen pojan isä) on alakerrassa jossain varastossa kuuloetäisyyden ulottumattomissa vailla hajua siitä että liikkeessä on yhtään asiakkaita.

Näppärästi rahasti, pakkasi tavarani muovipussiin ja toivotti kohteliaasti hyvät päivänjatkot. Teki mieli taputtaa pojalle, heittää yläfemmat tai antaa vaikka tippiä, mutta päädyin vain hymyilemään suupielet korvissa ja kiittelemään oikein hyvästä asiakaspalvelusta.

Kimchi nuudelit jäi tosin kotona keittiönpöydälle muovipussiinsa, en jaksanut laittaa niitä paikoilleen, tai tehdä mitään muutakaan kuin käpertyä sohvalle.
Olen nukkunut hyvin, syönyt melko terveellisesti, ottanut vitamiinini ja urheillutkin ihan ok, mutta jokin tuntematon väsymys nyt painaa päälle ja paljon.
Päätinkin siksi pyhittää koko viikonlopun pitkälti rentoutumiselle ja peruin kaikki menot ja metkut.
Hei, tv-ohjelmat, vihreä tee, kirjat, aamulenkit ja hyvä ruoka. Jos en maanantaina ole saavuttanut energiatasoni toivottua tasoa niin ei sitten varmaan mikään auta.

 

Ihanaa viikonloppua ♡

Kommentit (8)

Vierailija

Ihanaa viikonloppua sinnekin! Mulla on ollut samaa väsymystä liikkeellä viime päivät :) Päätin lähteäkin viettämään viikonloppua äidin helmoihin!

-Katri

Muista lisärauta! Se ainakin itsellä auttoi selittämättömään väsymykseen. Hyvää viikonloppua!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

oi! Hyvä vinkki! Olen joskus muutama vuosi sitten lisärautaa syönytkin, mutta unohtanut sen nyt kokonaan.
Kiitos :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat