Olen ollut niin ahkera tämän näpyttelyn kanssa, että San Diegosta tulee juttua myöhemmin. Nyt ollaan jo Vegasissa. Ajomatka tänne oli hyvin mielenkiintoinen. Suosittelen että ei juhli edellisenä iltana, jos aikoo seuraavana päivänä ajaa kuusi tuntia Las Vegasiin. Olin niin poikki, että jouduin pysähtymään parkkipaikalle, jotta me saisimme hieman lepuuttaa silmiämme. Simahdimme kaikki kolme kuin saunalyhdyt tunniksi siihen autoon. Ehkä siis ihan viisas veto- muuten oltaisiin herätty jostain ojasta.

 

Yövymme täällä The Cosmopolitan nimisessä hotellissa. Tätä jokaikinen Kaliforniassa tapaamamme ihminen meille suositteli, joten vaihtoehtoja ei oikein edes jäänyt. Hotelli tosiaan on upea. Huone on iso ja mahtava, näköala parvekkeeltamme täältä 51 kerroksesta aika huikea. Minä ryntäsin heti ottamaan pitkän kuuman kylvyn ja nyt makoilen maailman mukavimmissa lakanoissa ja aijon nukkua pienen ikuisuuden.

Kommentit (12)

Caroline

Cosmopolitan on ehdottomasti paras valinta, näyttää kovin tutulta huoneelta :) Käykää tsekkaamassa katolla oleva pooli, päivisin ihana paikka auringonotolle ja drinksuille, illalla paikka vaihtuu kunnon pool partyihin! :)

Ellu

Oijoi! Mulleki tollasta hemmottelua! Oon nyt kyllä niin kateellinen sulle :) Nauti siitä munki puolesta :D

Jonna N.

Onpas hulppeat näkymät! Ihanaa matkaa sulle ja ystävillesi! Itse odotan innolla kesää ja lomamatkaa ystäväni kanssa. Yleensä tulee matkustettua mieheni kanssa, joten tyttöjen reissu tulee kyllä tarpeeseen pitkästä aikaa :) t. Jonna

Tiia

Tosi kivalta kyllä näyttää tuo hotellihuone :) Tuommoisessa viihtyisi vähän kauemminkin.

dia

Vau!! Aattele, että sä oikeesti oot tuolla!! Miten upeaa!! Niiiin unelmavaa! Nauti!!seuraavanako on NYC??

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram