Purkaessani matkalaukun sisältöä Saaran vierashuoneen kaappeihin Afrikassa, olin aika tyrmistynyt värimaailmasta minkä sinne vaatteistani loin: mustaa ja valkoista. Eniten mustaa. Miten pirteää, tokaisin itselleni ja päätin, että kun pääsen takaisin suomeen alan ostaa enemmän väriä kaappiini. Olen päättänyt näin aikaisemminkin, mutta usein ne kirkkaimmat valinnat jäävätkin vain kesään, tai pahimmassa tapauksessa miltei kokonaan kaapin perälle. Pitää kai olla tarkempi värikkäissä valinnoissaan joten ajattelin, että ainakin muhkeaa neuletta tarvitsee aina. 

Kivasti se onkin piristänyt jo monia arki-asuja ja jostain hyvin kummallisesta syystä olen tykästynyt tähän korallin pinkkiin tai vastaavaan väriin monissa muissakin asioissa. Valitsin mm. todella kattavasta joogapyyhe valikoimasta yllätyksekseni sen kaikista pinkeimmän vaihtoehdon ja ShopBopin alennuksissa seikkaillessani iskin silmäni mansikanpunaiseen clutchiin. En ole koskaan oikein edes välittänyt punaisen eri sävyistä sen koommin, mutta nyt minä olen itse kuin joku kävelevä mansikka tuolla noin.

 

Takki - HM
Neule - BikBok
Housut - BikBok
Kengät - Dolce & Gabbana
Laukku - Mulberry
Hanskat - Zara
Aurikonloasit - RayBan 

Kommentit (9)

Pauliina

Tuo väri on aivan ihana! Ihailin samankaltaista paitaa H&M:llä mutten ostanut koska päinvastoin kun sulla on jo niin monta pinkin eri sävyä kaapissa. <3 :P

nanette

On kyllä hyvän värinen ja näköinen neule. Huomaa kyllä itsekin että tämän mustaharmaan talvipukeutumisen jäljiltä olisi kiva päästä jo käyttämään niitä herkullisia kevään sävyjä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram