Tiedättekö, että rakastan coctailpaloja? Tai no kuka ei rakastaisi, mutta minä himoitsen, palvon ja olen erittäin koukussa niihin. Kotona saatan näpertää pikku purtavia jonkun verran, mutta valitettavasti paremmilta ne maistuu jonkun muun tekeminä.

Ja missäs muuallakaan niitä muiden tekeminä saan kuin showroomeilla, pressipäivillä ja erilaisissa tilaisuuksissa. - Mahtavaa.
Näissä tilaisuuksissa kukas muukaan kuin minä olen aina ensimmäisenä ruokien luona, pysyn siellä kauiten, syön eniten ja lähden viimeisenä pois.

Triumphin lehdistönäytöksessä oli niin notkuva pöytä että taisin hakea neljä kertaa lisää, sain sotkettua paitaani kolme isoa tahraa ja lopuksi mussutin vielä kuusi tissisuklaata. Ne on tosi hyviä.

Kosmetiikkasarja no7 bloggaajatilaisuudessa oli rapeiden ruisleipien päällä lohta ja jokin lihaversiokin löytyi mutta lohta söin sitten melkein kaikkien edestä. Huulet punattuina ja kynsilakka kynsissä kuivumassa taiteilin myös valkoisesta lusikasta vadelmia ja valkosuklaamoussea suuhuni ennätys määrän. Olen pieni possu.

Tarkoitus ei tosiaan ollut kertoan vain näiden tilaisuuksien ruuista, mutta olen hyvä eksymään aiheesta.
Kasa kuvia saa nyt kompensoida puuttuvaa tekstiä.

 Triumphin tilaisuudessa saatiin ammattilaisten neuvoja ja mitattua omat oikeat ympärysmitatkin.  Mikään ei ole niin mukavan tuntuista kuin istuvat alusvaatteet.

 No7. Taisin löytää tuolta uuden suosikkivoiteen. Se on vihreä ja ihan hassu, mutta peittää ihon punoittavat alueet. Testailen sitä vielä hieman ja esittelen sen sitten täällä, jos se saa täyden hyväksyntäni.

 Milttonin showroomin pressipäivillä jumituin vain yhteen nurkkaan. Bikbokin nurkkaan. Odotan tämän liikkeen rantautumista Helsinkiin kuin kuuta nousevaa. Se päivä koittaa marraskuun lopussa.

Kommentit (13)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Voi kiitos, kiva kuulla. Kuvissakun voi vähän katsoa mitä tänne päästää mutta tuolla kaduilla voin viilettää vaikka minkä näköisenä välillä :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Osaan sanoa varmasti, että ainakin sokoksissa ja emotioneissa. Tietääkseni No7 on kylläkin laajentanut myyntiään muuallekin.

Sara Katariina

En malta odottaa myöskään BikBokin avautumista! Ihanan väristä toi kynsilakka! Olet muutenkin niin kaunis :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kynsilakka on jopa myös pysynyt tosi hyvin :)
Toivottavasti BikBokin liikkeestä tulee IIISO, täynnä kaikkea ihanaa!

Kärty

Haahaa, katsoin että ensimmäisen kuvakollaasin oikean reunan alimmaisessa kuvassa taustan pää kuului vasemman puoleiseen vartaloon ja ihmettelin, että kuinka hitossa joku kehtaa tuijotella itseään (ja kuinka iso pää voi ihmisellä olla) kun pitäisi esitellä vaatteita :---D

ps. olet pitkä ja hoikka sekä hyvin hauska possu!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

HAHAHAHAH :D Voi apua nyt kun katsoi kuvaa sillä silmällä niin aika hullunkuriselta kyllä näyttää!

Hauskapossu kiittää ja kumartaa :)

Fanni

BikBok on aivan ihana liike, norjassa tultu viimeksi siellä shoppailtua ja ihanaa kun se tulee vihdoin suomeen!

Nina

Aina iskee silmään pahemman luokan vinouma, kun ikkupikkumallit esittelevät muotoilevia alusvaatteita. Aika vaikea on siitä päätellä, että mitenkä ne pitää hyllyt ja lyllyt kasassa, jos niitä ei kenenkään hyllyvän lyllyn päällä nää. :D Joku ylempänä kommentoi katsoneen pikaisesti jättipään kuuluneen mallille -- minä kanssa!

Hih, tissisuklaata. <3

xoxo Nina

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat