Joulukuusta ei koristeltu tänä vuonna, mutta se ei estänyt minua tunkemasta kaikkia kuusenkoristeita pitkään maljakkoon ja pitämästä sitä tuon yleensä olohuoneemme nurkassa kimaltelevana puun korvikkeena.

Pikkuriikkisenä, pelkistettynä ja miltei ainoana joulukoristeena lasikulhoni näytti yksinäiseltä, mutta olenkin sitä mieltä, että joulukuuset ja kovin näyttävät koristeet eivät ole minun juttuni. Tai pikemminkin kotimme juttu - tai minun hommani koristella sitä. Homma nimittäin ei lähde alkujaankaan käyntiin, tai sitten se lähtee käsistä. Kummastakaan lopputuloksesta en pidä.

En osaa koristelun jaloa taitoa.

Se mitä tosin osaan, on sytyttää paljon kynttilöitä, kuihduttaa kaikki joulukukkani ja nauttia sitä (aika usein blogissa jo mainittua) punaviiniglögiä. Olen oppinut myös tykkäämään saunomisesta suunnattomasti. Miedoissa löylyissä hyvän kirjan kanssa löhöäminen ja sen jälkeen sohvalle kynttilänvaloon käpertyminen on täynnä talvitunnelmaa! 

Mitä jatkankin sitten siellä tammikuun lopulla. Nyt ollaan siirrytty lämmittelemään lauteilta jo auringon alle, kirjat luetaan loppuun riippukeinussa ja katsellaan joulukoristeita +30 asteen lämmössä.

Kuvia niistä heti kun olen ehtinyt höpötellä ystäväni kanssa kuluneiden kuukausien kuulumiset kauttaaltaan läpi ja halata hänet hengiltä.

 

P.s My iMenso korun voitti Mira! Onnea Miralle ja kiitos kaikille osallistumisista näihin joulun arvontoihin. Vielä on yksi arvonta tulossa ja se onkin mielestäni aivan huikea! Siitä enemmän sitten ensi vuoden alussa :)

Kommentit (8)

Anu

Kirja tärveltyy saunassa. Ainakaan kirjaston kirjoja ei sinne missään nimessä saa viedä. Oma pokkari on sit eri asia. Kovakantista en raaskisi viedä. Se on kuin kirjan raiskaisi.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ei tietenkään kirjaston kirjoja :D Ihan omat pokkarit vain ja vaikka ne vähän siitä saattaakin kärsiä, niin tavallaan pidän siitä. Siitä että kirja näyttää jotenkin niin luetulta :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015