Heihei CapeTown. Me suunnataan nokka kohti konetta ja kotia. Tulee kyllä ikävä tätä lämpöä, ystäviä ja näitä maisemia. Erittäin paljon myös Saaran ja Ryanin vierashuoneen sänkyä. En ole koskaan ikinä milloinkaan nukkunut yhtä sikeästi. En tiedä mistä patja, peitto ja tyynyt on tehty, mutta mieluusti vaikka jättäisin koko matkalaukkuni sisällön tänne ja tunkisin ne mukaani.
No, ainakin nyt viimeistään on pakko myöntää itselleen että laadukkaalla tyynyllä ja minun Ikean kymmenen euron tyynylläni on aika iso ero.


Kolme viikkoa menee kyllä aivan liian nopeasti. On ollut yksi elämäni parhaimmista lomista tämä. Kerron siitä lisää sitten vielä suomen puolella. Nyt pitää kiirehtiä.


Kommentit (14)

Linda

ihana onnellisuuskuva tuo viimeinen.. <3 ps. minulla on ikean 1 (huom yhden) euron tyynyjä, ja ihmettelen vielä aamu aamun perään miksi niskat on niin jumissa..

Ansku

Tervetuloa! Vaikka täälä on kylmä, on kuitenkin kaunista :) Ja valoakin riittää melkein tunnin pidemäpään kuin aiemmin ;)

ez

Itsekkin palasin muutama päivä sitten kolmen viikon aasian reissulta ja ihan hirveä reissusta paluu masennus... kuinka tästä selvitään?

Anne

Ihana tuo viimenen kuva! Etelä-Afrikka nousi kyllä mun pakko käydä listalle näiden sun postausten ansiosta!

Kristiina

Kiitos kun jaoit meille lukijoille reissusi kohdat! Oli hienoa seurata teidän lomaa :) kiitos ja kumarrus! Ps toi viimeinen kuva on täydellinen!

Iitu

Ihania kuvia! Eikös teidän pitäny lähtee vielä sinne Thaimaahan ja Meksikoon? vai ootteko vielä menossa :)

Milka

Kiitos näistä lomapostauksista, oon väijyny niitä ihan naurettavan innolla! :)
Sikeästi nukkuminen voi johtua laadukkaiden petivehkeiden lisäksi siitä että olette siellä paljon ulkona, meri-ilmassa :) Nyt voinkin jäädä sitten odottelemaan omaa toukokuista häämatkaani Kreikkaan, menispä aika triplanopeudella <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram