Onpas synkkä päivä. Olen hieman kipeä ja potenut heikkoa oloani koko päivän sohvalla tekemättä yhtään mitään.
Lauri tapansa mukaan piristi minua (raukkaa, jolla ei ole edes kuumetta) noutoruoalla.

Mikäs siinä, jos haluaa paapoa, niin eihän siitä sovi kieltäytyäkkään.
Sitäpaitsi tarvitsen energiaa illalla töihin- minne en oikeasti jaksaisi mennä, koska oloni on kuin traktorin alle jääneellä. Valivali.

Kävin ruoan jälkeen rentoutumassa saunassa (joo, tiedän flunssassa ei kuulemma saisi saunoa).
Ja tein kuumaa inkiväärijuomaa, kätevästi sushista ylijääneistä inkivääreistä.

 

 

Yleensä raastan tähän ihan tavallista inkivääriä, mutta sitä meillä ei ollut ja kauppaan tuntuu olevan nyt aivan liian monta metriä.
Juoko kukaan muu tätä inkiväärilitkua? Siihen tulee limeä, inkivääriä, hunajaa ja kiehuvaa vettä. Mielettömän hyvää ja terveellistä.

Terveydestä puheenollen (okei, halusin vain vaihtaa puheenaihetta).
Olin toissapäivänä terveysasemamme hammaslääkärissä ja aikani ilmoittautumiskopperoa etsien, törmäsin seinässä kiinniolevaan elektroniseen iloittautumisjärjestelmään (muistutti ihan telkkaria).
Sitä siinä hetken pällisteltyäni ymmärsin, että tämä on nyt oikeasti se paikka missä ilmoittaudutaan.
Ohjeet (kahteen kertaan) luettuani tajusin työntää kelakorttini viivakoodilukijaan ja sinnehän ne faktat pomppivat ruudulle- "sinä olet se ja sinulla on aika sille lääkärille, kello se" jne.
-Öö kiva, kiitos. Teki mieli puhua sille koneelle.

Käteväähän se oli ja nopeaa, mutta harmittaa. On paljon mukavampi asioida ihmisten, kuin koneiden kanssa.
Sama lentokentillä. Olen yksi tumpelo niiden elektonisten chek in- laitteiden kanssa. Pelkään aina tekeväni jotain väärin ja päätyväni Zimbabween. Haikailen sitä aikaa, kun joku teki asian puolestani :D

No, tämä on vasta alkua. Kohta itsepalvelukassat ovat jokaisessa lähikaupassa, mäkkärissä varmaan mennään jonoon ja tehdään hampparit itse, bussia ajavat tietokoneet jne. Heippa ihmiset.

No, ei. Niin ne ajat muuttuu ja siihen pitää kai vaan mukautua.

 

Kommentit (13)

Paula

Olisin itse yhtä hukassa tuollaisen kanssa. Ihmisten kanssa on mukava asioida ja on hassua, että monet työpaikat saattavat kadota uusien sähköisten laitteiden vuoksi.Vähän aiheesta sivuten. Oon itse ruokakaupassa töissä, jossa meille alkukeväässä vaihtui sirukortinlukijat, joista myös plussakortti täytyy asiakkaan itse vetäistä. On niin naurettavaa kuulla lähes päivittäin, kuinka me kassaneidit emme joudu enää tekemään mitään, kun kaikki siirtyy asiakkaan itse hoidettavaksi. Niinpä, meidän työnkuvaanhan ei muuta kuulu kuin ostosten skannaaminen ja loppusumman kertominen.. <:)

Senja

Eikä, taitaa tolla inkiväärijutulla olla jotain perää, kun säkin sitä flunssaan juot! mun isä nimittäin aina jaksaa jauhaa tosta INKIVÄÄRISTÄ ja sen maagisuudesta. en vaan oo koskaan uskonut oikeen sen tehoon :D isäni mm. tekee aina muutaman päivän välein monta litraa jotain inkivääriporkkanamehulitkua jääkaappinsa (kutsuu smoothieksi mutta paskan marjat, se on ihan kauhean makuista) ja juo sitä ehkä n. litran per päivä.Eikä tosiaan ole ollut flunssassa ööö. vuosiin. kyseisen juoman hän oppi thaimaassa asuessaan, ja ne thaikut on kuulema aina terveenä. :D noniin, sua varmaan kovin paljon kiinnostaa mun isän yrttijuomat, mutta aattelinpa kertoa, että JOO, tunnen yhden ihmisen kuka uskoo myös inkiväärin tehoon. ;) toivotaan, että auttaa ja jaksat töissä! ite teen ravintola-alalla aika paljon ilta-ja yövuoroja ja niitä ei kyllä puolikuntoisina ole kovin mukava tehdä. eli tsemppiä! :)

Julia

Anonyymi,Kiitos, yritetään :)AnsQ,Yök, ei onneksi. Ihan vettä on.Paula,Voi ei! :D Ihmiset osaa olla kyllä välillä niin fiksuja :) Senja,hahaha :D Propsit sun isälles! Kuulostaa ihan mahtavalta :) Niin, se on kyllä totta. Yötöissä tuntuu hirveältä olla kipeänä. Siinä menee koko työpäivä sekoillessa, ainakin minulla :D

Sofia

Mutta voi että välillä huonoa palvelua saadessaan tekisi mieli asioida mieluummin koneen kanssa :)

Little M

Mä olen keitellyt vaan inkivääri-hunaja teetä, sekin on hyvää flunssaisena :) Jääkaapissa sattuu sopivasti olemaan puolikas lime ja hieman inkivääriä, joten voisinkin tätä juomaa sadepäivän piristykseksi kokeilla, kiitos vinkistä :)

Anonymous

Hei! Tämä voi olla hassu pyyntö, mutta voisitko joskus kirjoittaa siitä miten sushia kuuluu syödä? (:D) En asu helsingissä, tai muussakaan isommassa kaupungissa. Omassa kotikaupungissani ei sushia saa. Kerran Turussa ollessani päätin käydä syömässä, enkä yhtään tiennyt mitä milläkin olisi pitäny tehdä! Olisin kiitollinen jos voisit pienen opastuksen tehdä siitä :) Jotta voisin hieman viisaampana mennä ensi kerralla niitä syömään!

Julia

Anonyymi,:) Tietysti. Muistan kun olin itsekkin ensimmäisillä kerroilla aivan hukassa :D Teen sellaisen pikaseostuksen vaikka ensikerralla kun käyn kyseistä ruokaa syömässä :)

RagDoll

Nuo laitteet on mahtavia! (varsinkin työterveydessä) Mikä sen mukavampaa, kuin vilauttaa kortin viivakoodia ja olet ilmoittautunut saapuneeksi. =D Tuli nimittäin traumoja eräässä pikkukaupungissa asuessa, kun lääkäriin ilmoittautuessa täti kysyi kovaan ääneen mikä vaivasi ja kailotti kysymyksetkin niin, että varmasti kaikki kuulivat..

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat