Jos uskoisin ennustajiin, olisi minulle juuri käynyt toteen vajaa puolitoista vuotta sitten kerrottu ennustus uudesta työpaikasta. Ihan pöpijuttuja, tai ei, niin ainakin hassu sattuma.

Kun ilmoitin teille blogini muutosta, kaikki teistä jotka uskalsivat ääneen uutta paikkaa kommenttiboksissa arvuutella, veikkasitte Cosmopolitania ja olitte oikeassa. Minä tosiaan siirryn kirjoittamaan Cosmopolitan lehden alle, mutta hieman erilaiseen ympäristöön mitä olette tottuneet näkemään, nimittäin Cosmopolitanin täysin uudelle sivulle – MyCosmoon.

MyCosmo on jotain lehden ja blogin välimaastoa – jotain uutta, jotain sellaista mitä ei ole ennen nähty ja minkä sen enempää kertomatta odotan teidän näkevän itse.

Ja ensi viikon torstai on se päivä, kun se on mahdollista. Eli 29.8 MyCosmo aukeaa ja blogini siirtyy osoitteeseen www.mycosmo.fi (malttamattomimmat voivat jo nyt käydä kurkkaamassa etusivua).

Kanssani MyCosmossa on neljä upeaa blogia: P.s. I love fashion, Alexa Dagmar, L.A. Madde ja Vilma.P Ja juurikin nämä tytöt (ja koko tiimi MyCosmon takana) tekevät oloni uudessa paikassa mielettömän kotoisaksi. En voisi olla tyytyväisempi porukkaamme ja onnellisen hämilläni siitä, että blogeja on tuhansia, mutta juuri minä olen yksi niistä viidestä, joka kirjoittaa tällä tulevalla sivulla.

Vaikka olihan tämä tosiaan tähtiin kirjoitettu juttu!  :D Ja ei, en ole nyt lyönyt päätäni kristallipalloon ja hurahtanut sinne selvännäkijöiden maailmaan, vaan ihan vain selaillut vanhoja reissukuviani. (Allekirjoittaessani työsopimuksen Cosmopolitanin kanssa en tosin muistanut koko juttua, mutta se palautui mieleeni eilen albumin – Los Angeles kohdalla).

Los Angelesissa, missä olimme tyttöjen kanssa isossa ostoskeskuksessa, kun yhtäkkiä kassalla ostoksiaan tyttärensä kanssa maksamassa ollut nainen lähti yllättäen ryntäämään peräämme. (Onneksi hän oli kuitenkin kovin normaalin näköinen ihmisolento, muutenhan olisin tapani mukaan juossut kiljuen karkuun).

Nainen kertoi aistivansa ystäväni ympärillä niin paljon pahaa energiaa, että hänen oli pakko tulla juttelemaan meille. Minä energioita ei näkevä ihminen ajattelin tämän olevan jokin jenkkien piilokamera, tai ostoskeskuksen olevan uusi huuhaa-ennustajien pelikenttä, mutta kieltämättä nainen oli kyllä vakuuttava ja lopulta ystäväni antoi luvan kertoa enemmän tästä huonosta energiasta ympärillään. Ihan varmaan jo senkin takia, että taisi tietää mistä nainen puhui.

Ja niinhän siinä kävi. Ennustaja tiesi, tai ainakin tuntui tietävän. Osasi kertoa niin yksityiskohtaisesti mikä ystäväni elämässä oli vialla ja mitä hänen pitäisi asialle tehdä, että naamastani varmaan paistoi puolen kilometrin päähän hämmästyksen ilme. Mitä seurasi pian myös utelias ihmismieli. En ollut koskaan käynyt ennustajalla, mutta huomasin yhtäkkiä pähkäileväni, että miksi ei ensimmäinen kertani olisi nyt ja tässä. Keskellä kauppakeskusta, ja niin minäkin kuulin sitten oman elämäntarinani vieraan ihmisen suusta. Juurikin niin miten se oli mennyt. Ennustaja kertoi lapsuudestani, nuoruuden ajan ongelmistani, poikaystävästäni ja kaikista elämäni käänteistä yllättävän tarkasti. Sanoi että elän nousuhetkiä työrintamalla ja saan kahden vuoden sisällä työtarjouksen mistä en ehdottomasti saa kieltäytyä. Lisäksi olin kuulemma luova ja onnekas ihminen ja elän pitkän ja hyvän elämän. Ei pahempi ennustus jos minulta kysytään.

höpöhöpö juttuja ehkä, mutta tajusin juuri, että tässä sitä tosiaan ollaan vajaa puolitoista vuotta tuon tapahtuman jälkeen uusi työtarjous hyväksyttynä ja vaikka mitään ennustuksia ei koskaan olisi ollutkaan, tärkeintä on että minulla on itselläni todella hyvät fiilikset tästä.

MyCosmoon on yhdeksän päivää, mutta uusin Cosmopolitan lehti tulee jo huomenna ja siellä sivuilla kurkin minäkin! Käykää siis lehtihyllyllä, jos haluatte lukea ja nähdä lisää MyCosmosta ja uusista bloggaajista :)

Kommentit (2)

RagDoll

Tuli kylmätväreet tuota ennustusta lukiessani. Heh. Olen ehkä hömppä, mutta haluan uskoa kaikkeen tuollaiseen. Ainoa ennustus kokemus minulla on siltä päivältä, kun kävin katsomassa asuntoa Helsingissä. Naispuolinen taxikuski kertoi, että tulen saamaan kyseisen asunnon ja palaset alkaa silloin loksahdella kohdalleen ja saan uuden onnellisen alun. Eipä mennyt kuin alle 2 kk, kun tapasin nykyisen poikaystäväni. ;)

Onnea vielä kerran uuteen työhön! Täällä roikutaan mukana hengessä. =)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram