Kappas, mihin katosikaan croissant-kori.
Missä hedelmälautanen, tuorepuristettu mehu, liian makea puuro, kananmunat, pavut ja pekonit?

 

Aika nopeasti sitä lentää terassilta tropiikista takaisin oman pöytänsä ääreen. Pienen turbulenssi reissun jälkeen istuskelenkin nyt vähän päästäni pyörällä keskellä sotkuista keittiötämme. Edessä on vain kahvikuppi, mutta ei siinäkään maitoa. Keittiönkaapit on kirjaimellisesti tyhjät.
 


Tyhjensin ne kaikki, koska uusien keittiökaappien piti tulla lomamme aikana, mutta ei ole kuulunut. Nyt en tiedä purkaisinko tavaroita laatikoista takaisin kaappeihin, vai antaisinko vain olla ja odottaisin? Kaivoin jo kahvikoneen ja mikrokin on paikoillaan. Lautaset ja kupposet on varmasti pakattu jonnekin mahdollisimman vaikeaan paikkaan. Eri laatikoiden pohjille, kaikkien lautapelien ja perunanleikkureiden alle. Tiedän sen koska minä pakkasin ne ja tiedän myös että en tosiaankaan muista missä noista ne lymyävät.

 

Mutta mitä pienestä keittiökaaoksesta! Aivan aurinkoenergiapäissäni minua ei taida hetkeen haitata taas mikään. Ajattelin jopa lähteä kohta lenkille. Purkaa ensin laukkuni, siivota vähän ja pinkaista sitten tuonne pirteään ilmaan.

 

Tuntuu ihan kivalta olla kotona.

Kommentit (11)

Tuua

Ai täh nytkö ootte jo kotona? :) no mutta varmasti oli huippu reissu ja aurinkoa riitti :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Jep, reilu pari viikkoa on hujahtanut nopeasti :) Matkajuttuja kyllä tulee vielä jälkikäteen. Ajan ja toimivan netin kanssa on niitä niin paljon helpompi tehdä.

kaisa

en kestä sun blogia, se on niiiiiin tosi ihana ja piristävä!! <3 oon lukenu blogiasi kauan, mut harvoin tulee jätettyä kommenttia. kerran jos toisenkin oot saanu mut nauraan sun jutuillas :') sä näytät myös helkkarin hyvältä! kuvat on laadukkaita ja mielenkiintoisia. parasta on kuitenkin kirjoitustyylisi, joka on ihanan vivahteikas. Kauhee ylistysvirsi, mut joka sana on totta ;)
Kysyisin tässä nyt vielä kysymyksen loppuun sinusta ja yleensä suosituista bloggaajista. miten teillä on varaa matkustaa kaukokohteisiiin luksushotelleihin ja vielä useasti vuodessa? toki se on rahankäyttökysymys, mutta sponssataanko teitä myös matkustusasioissa? voitteko saada esim. majoituksen ilmaiseksi jos teette postauksen kyseisestä hotellista? et välttämättä osaa muiden bloggaajien puolesta puhua, mutta miten se sinun kohdalllasi on.
Kiitos Julia lemppariblogista! jatka samaan malliin <3 xx

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiitos Kaisa hurjasti ihanista sanoistasi. Tällaiset viestit tsemppaavat aina enemmän kuin ehkä tiedättekään :)

Melkein kaikki matkani ovat minun itse maksamiani. Ne mitkä eivät ole, ovat olleet työmatkoja (Ibiza), tai pressimatka (Singapore). Uskon, että voisi saada alennusta majoituksista postausta vastaan, mutta en ole koskaan kokeillut! Jos kirjoitan jostain hotellista, tai ravintolasta se johtuu siitä, että yksinkertaisesti vain pidän niistä ja haluan vinkata eteenpäin. Toisin kun siis luullaan - maksan myös ravintolakäyntini (suomessa ja ulkomailla) kyllä aina ihan itse :)
Jos sattuisi olemaan niin, että jokin hotelli/ravintola/matka/ olisi sponsoroitu, niin siitä kerrotaan kyllä aina samassa tekstissä. Jos mitään mainintaa siitä ei näy, se tarkoittaa että sponsoria ei ole.

Se miten sitten minulla on varaa matkustaa omasta kukkarostani johtuu vain siitä, että laitan kaikki rahani matkusteluun. Minulla on säästötili, minne menee palkastani aina aika iso osa ja minne jatkuvasti kerrytän muutenkin matkakassaa. Olen siinä mielessä onnellisessa asemassa, että olen saanut maksettua kaikki lainat ym pois, joten vuokran, vakuutuksien ja puhelin, sähkö -ja nettilaskun jälkeen kaikki on ns. ylimääräistä ja ne menee sitten siihen matkusteluun :)

Tulipas pitkä vastaus :D Toivottavasti sait jotain selvää. Tämä asia on tosiaan askarruttanut monia, ja olenkin ruvennut miettimään, olisiko pieni postaus aiheesta paikallaan. Katsotaan!

Piu

Itse ainakin uskon ja ymmärrän miten työssäkäyvällä ihmisellä riittää rahaa matkusteluun. Itse olen nyt opiskelija ja käyn opiskelun ohella töissä muutaman tunnin viikossa. Jo tällä yhtälöllä kustannan itselleni muutaman matkan vuodessa. Itse en laita rahaa tupakkaan, alkoholiin, auton kustannuksiin, kampaajaan enkä osta mitään tavaraa uutena. Minusta on harmittavaa miten moni suhtautuu negatiivisesti kun kerron tulevasta matkastani eivätkä he tajua että heilläkin voisi olla rahat matkaan kunhan vain tekisivät hieman erilaisia valintoja. Sitä ei pakosti tajua että noihin edellä luettelemiini asioihin voi helposti mennä kuukaudessa 300 euroa... Ihanaa kevättä Julia! :)

Kate

Oliko paljonkin turbulenssia matkassa? Pelkään aivan älyttömästi lentämistä ja turbulenssai mutta rakastan matkustamista, mikä on älytön yhälö, mikäköhän auttaisi tuohon pelkoon? Olen aina ihan varma että kone syöksyy maahan jos se vähänkään liikahtaa ilmassa :( Tämän takia en enää juuri uskalla matkustaa vaikka haluaisinkin

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Nyt oli pitkästä aikaa kyllä hieman turbulenssia, siskoni sanoi heräilleensä siihen koko ajan, mutta minä taisin itse vain nukkua pahimman yli.

Olen monesti myös itse meinannut kallistua lentopelkoon. Paljon matkustelevalle tosiaan huono juttu ja siksi vain hoenkin itselleni, että todennäköisemmin joudun vaikka autokolriin kuin lento-onnettomuuteen ja ajanhan autoakin päivittäin. Koitan vain rentoutua ja mietin sitä, miten tuhansia lentoa päivittäin lentää ilman mitään ongelmia. Tiedän myös erään lentomekaanikon sanoneen, että kone voi ilmassa pomppia ja heilua, siivet lepattaa ja taipua vaikka kuinka paljon ja että ne on suunniteltu kestämään sen kyllä.

Pitää vain koittaa olla murehtimatta. Siitä on vain itselleen hallaa. Kone nyt kuitenkin lentää ihan samallatavalla, oli siellä lentopelkoinen tai ei :)

Julia

En ole koskaan tänne kommentoinut, vaikka ahkerasti blogiasi luenkin. Kiitos siis arjen piristämisestä ihanilla jutuilla milloin mistäkin :) Lähden Balille kesällä hieman pidemmäksi aikaa, joten on ollut aivan ihana lukea näitä sun postauksia sieltä. Menisipä aika nopesti että pääsisi jo itse mestoille!! :D

Aurinkoista loppuviikkoa <3

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiva kun kommentoit nyt, kiitos :) Ja ihanaa, että pääset Balilel! Tulee varmasti olemaan ihan huippu reissu!!
Pari Bali postausta on kyllä tulossa vielä täältäkin, eli päästään molemmat fiilistelemän Balimaisemia pariin kertaan täältä käsin sitten vielä :)

laura

Onko sulla muuta työtä kuin blogi? Jos ei niin aiotko jossain vaiheessa tehdä jotain muuta? :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram