Muutamana aamuna olen herännyt täällä matkalla jet lageissani niin aikaisin, että aurinko ei ole edes vielä noussut. Nälkä kuitenkin kasvanut kurnivaksi yön aikana, koska mahani on ollut selvästi vielä suomen ajassa. Se elää jo lounasaikaa ja huutaa ruokaa.

Läheiset kahvilat eivät ole vielä lähimaillakaan avaamassa oviaan, mutta onneksi hotellin huonepalvelulappunen kertoo, että aamiaista tarjoillaan aamuviidestä lähtien. Pikainen soitto respaan, missä aamiaistoiveet ottaa vastaan pirteän kuuloinen työntekijä. Mutta mitä haluankaan? Munia, pekonia, pannareita, jogurttia, hedelmiä, kahvia, mehua, perunoita! En ole koskaan ollut nälkäisenä hyvä valitsemaan, joten tilaukseni saattavat välillä olla vähän ahneita.

 

Mutta mikä onkaan rentouttavampaa, kuin syödä maukasta aamiaista sängyssä, eikä ole kiire mihinkään! Telkkarista tulee kanadalaisia piirrettyjä, mainosten aikana vaihdan ruokakanavalle, juon varmaan pannullisen kahvia, syön melkein kaiken tilaamani ruoan ja katselen miten mieletön purppuranvärinen auringonnousu näkyy ikkunastani.
Täydellinen aamu.

Kommentit (7)

Ihanaa

Eikös se tuossa ajassa ehtinyt jo ihan kylmettyä. :( Mutta näimmepäs seitsemän kuvaa hotelliaamisesta! <3

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hahah ei :D Olen varmaan kuvannut jo niin paljon ruokia, että osaan olla jo aika vikkelä siinä, niin ettei ehdi jäähtyä.

Minna Bussey

Onko mitaan parempaa kun hotelliaamiainen! Tuli nalka, alanpa vasaamaan protskupannareita :-) Hauskaa reissua, lisaa ihania kuvia odotellessa!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram