Ensimmäiset poikaystävähousut.
Ajattelin, että tätä päivää ei tulisi, mutta sen sijaan ne ovat taitaneet tulla kaappiini jäädäkseen.
Liian mukavat kai.


Ihmettelen vain, miksi ne ovat niin tajuttoman löysät vyötäröltä? Ne on kuitenkin tytöille tehty - tai ainakin naistenosastolta minä nämä ostin - eikö voi olla malliltaan löysät farkut, ilman että ne tippuvat kokonaan jalasta ilman vankkaa vyötä. Ja kun sanon, että tippuu niin tarkoitan sitä. Ne valahtavat nilkkoihin kuin hulahulavanne!
Nämä poikaystävät minä löysin niinkin eksoottisesta paikasta kuin H&M, mutta ne toivat mieleeni ihka ensimmäisen kokemukseni löysistä farkuista, ja se oli oikeasti eksoottisessa paikassa -Balilla.


Minä, oi viisas pikku Julia taaperona siellä eräs aurinkoinen päivä päätin pukeutua isäni farkkuihin ja hypähtää uima-altaaseen. Hauska idea, mutta miettikää paljon jättimäiset märät farkut painavat. Varmaan enemmän kuin minä silloin, ja ankkurin lailla ne vetivätkin minut altaan pohjalle.
Siis tosi hyvä idea.


Onneksi minut ripeästi pelastettiin pienestä pilalle menneestä pukeutumisleikistä altaan pohjalta, mutta hieman ehdin jo säikähtää ja eipä ole vastaava tempaus tullut mieleen tuon jälkeen.
Päivän opetus. Älä ui boyfriend housut jalassa.

Kommentit (21)

H

Hei Julia! Miten treenaat/syöt? Sulla on tismalleen sellainen kroppa jonka itselleni haluaisin:)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

geenit tosiaan, eli olen aina ollut hoikkarakenteinen. treenailen 2-3 kertaa viikossa ja syön perus terveellisesti, paljon marjoja, kasviksia ja kalaa ym, mutta tykkään kyllä myös herkutella!

Vierailija

Hah selvä homma! Kai se on ite vaan koitettava elää paremmin kun ei tommosia geenejä täältä löydy! Onnekas olet :)

pretty classy

Haha, omistan samat boyfriendit - oikeassa olet, ne ovat kyllä mukavat mutta liian isot lantiolta! Ja pienempi kokohan ei olisi näyttänyt tarpeeksi boyfriendiltä.

Omani tosin ylettyvät kerran käärittynä lähes nilkkoihin asti, toisin kuin tuollaisilla metrisäärillä ;) En toki ole kade, en...

Olivia

Täysin ot-kysymys: mistä ostat rintaliivit yleensä? :D On tosi vaikee löytää kivoja liivejä, kun on hirmu kapea rintakehä mut iso kuppikoko. Pientä esittelyä sun liiveistä? (Meneekö liian intiimiksi...?) :)

Olivia

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

viime aikoina olen ostanut kaikki liivini changelta. Siellä on vähän kallimpaa, mutta ihan ok tarjouksia mitä kannattaa hyödyntää :)
Minulla on niin oudon pieni tuo rinnanympärys, että Changellakin löytyy vain muutamia malleja kokoani, mutta sentään edes ne, nimittäin muualta en ole vielä vastaavaa ympärys/kuppikoko liiviä löytänyt!

(ja ei postaus ei olisi liian intiimi, voin siis ihan hyvin harkita:))

Janinah

Jos ympärysmittasi on 60, niin silloin on todella vaikea löytää edes valmistajaa, joka tekee noin pientä. Itse tuskailen tuon ongelman kanssa. Ainut minulle sopiva merkki on Freya, joka valmistaa myös pienellä ympärysmitalla ja isoa kuppikokoa. Freyaa myy ainakin Funky Ladyt. Kannattaa kokeilla :)

sofia

Valitettavasti myös täällä sama ongelma.. Toiset valittavat pieniä rintojaan ja minä tuskailen kun liiviostoksille pitää mennä erikoisliikkeeseen, jossa yhdet liivit maksaa 50-100e. Näillä 60-65F/G tisseillä ei vaan mennä hm:lle ja napata parit nätit liivit sovitukseen :( joskus se harmitti ihan älyttömästi kun en voi ostaa samoja söpöjä, siroja liivejä kuin kaverit, mutta nykyisin yritän olla välittämättä.

Ehkä tosiaan pitäisi alkaa tilailla netistä, kun olen kuitenkin pari hyvää mallia löytänyt. Mistä te iso kuppi pieni ympärys -ihmiset olette löytäneet bikinejä? Niiden kanssa vielä isompi ongelma, onneksi suomen kesässä on vain 10 bikinipäivää :DD

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram