Flunssaepidemia on iskenyt matkaseurueeseemme ja pahoin pelkään että se on minun syytäni. Pienen kurkkukivun kanssa nimittäin lähdin matkaan ja nyt se haluaa olla kaveri kaikkien kanssa. Koko konkkaronkka köhii ja niiskuttaa vuoronperään. Minut flunssa on armottomasti potkaissut jo täysin sängynpohjalle 39asteisen kuumeen kanssa, mutta haluan olla ääliömäisen optimistinen. Ehkä parannun jo parin tunnin päästä? Ehkä pääsen vielä tänään näkemään Bodrumin linnan. Sehän on juuri se Bodrumin kruunu, se nähtävyys. Hotellihuoneen sängyssä ei ole mitään nähtävää.

 

Onneksi eilen näin kristallinkirkkaan meren. Näin oikein kunnolla seilaillessamme miltei koko päivän kauniilla puisella laivalla. Se oli hieno päivä, mutta palataan siihen vielä myöhemmin. Nyt kasa sekalaisia kuvia ja minulle ihmeparantavat päiväunet.  

 Matka toteutettu yhteistyössä Turkin valtion kulttuuri- ja matkailutoimiston kanssa.

Kommentit (16)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ihan mieletön tuuri kävi tän matkaseuran kanssa kyllä tällä kertaa! (Tosin yksi Alexa olisi kyllä mielellään mahtunut vielä joukkoon ;)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Voin kyllä ihan rehellisesti myöntää, että näyttää litteämmältä mitä on ja varjotkin osuu kohdilleen :D Nyt täällä mennäänkin kolmatta päivää jo paljon turvonneemman vatsan kanssa :D

Merja

Voi ei, toivottavasti paranet pian! Ihania kuvia. Tuli ihan ikävä Turkkiin. Bodrumista en tiedä mitään, kiva kuulla minkälainen paikka ja mitä siellä voi tehdä - muuta siis kuin nauttia auringosta ja merestä :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ostin juuri ennen lähtöä Accessorizesista :) Siellä oli paljon muitakin kivoja biksuja. Ihan yllätyin, kun en ole ennen tosiaan sieltä tajunnut edes katsoa.

Tuli

Voi ei, toivottavasti tosiaan pikaparanet! Olipa huonoa tuuria, että sairastuit! :( Kauniilta paikalta vaikuttaa, hauska myös toi postauksen viimeinen kuva :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Onneksi ihan oikeasti ihmeparannuin! :) Tai ainakin paljon parempi jo. Huh. Tämä on kyllä kaunis paikka. Laitan vielä paljon lisää kuvia myöhemmin.

Annika

aivan ihana toi kiran kimono/takki/mikä onkaan, tiedätkö mistä hän on sen ostanut ? Ihania kuvia taas jälleen kerran. Kivat juhannukset sinne :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram