Gina Tricot’n mainoksessa soi pitkään sellainen sama hempeä kappale, muistatteko?
Ja vaikka kuinka huomaamatta tuo tv-mainos olisi hiipinyt ohitse, havahduin aina vähän ajan päästä siihen kuinka hyräilen ”We are the ones you speak of. Just pour your heart out on the floor…”

Tykkäsin lopulta kappaleesta niin paljon, että ostin sen iTunesista puhelimeeni ja usein sainkin kuulla ihmetteleviä kommentteja siitä, miksi minulla on mainosmusiikkia puhelimessani.

Mainosmusiikkia, elokuvamusiikkia, taustamusiikkia, tai vaikka hissimusiikkia. Sillä ei ole väliä. Jos tykkään siitä, niin yleensä etsin sen käsiini ja siirrän sekalaiseen soittolistaani. 

 

Joissain kappaleissa on vain se fiilis, ja tiedättekö kun sellainen fiilismusiikki voi muuttaa kokonaan jonkun elokuvan tai mainoksen tunnelman?
(Totta kai pidin tuosta Gina Tricot’n mainoksesta erityisesti juuri musiikin takia ja muistan miten mm. kerran aloin itkemään Grayn Anatomian jaksossa, vain koska taustamusiikki oli mielestäni niin kaunista).

 

En siis yhtään ihmetellyt miten kovaa minuun iski Gina Tricot’n uusimman Denim kampanjan musiikki. Oletteko kuulleet sen jo?
Say Lou Lou ja Gina Tricto’n yhdessä tuottama Blue on blue cover-kappale sopii mielestäni tähän kampanjaan yhtä hyvin kuin denim denimin päälle.
Ruotsalais-australialaisten kaksosten hempeä ääni, dream pop melankolinen soundi, retrohenkinen mallisto ja mieletön 360 asteen tekniikalla filmattu video.


Inspiroivaa markkinointia ja hyvä meininki. Tykkään paljon.

 

Musiikkivideossa seurataan kolmea eri pariskuntaa ja 360 asteen tekniikan ansiosta katsoja voi tutkailla videota ihan eri tavalla.
Kannattaa katsoa musiikkivideo puhelimella YouTubesta. Kääntelemällä matkapuhelinta eri suuntiin, videolla näkyvät pariskunnat, ympäristö ja vaatteet tulevat ihan eri tavalla esiin.
(Tietokoneelta musiikkivideota katsellessa voi käyttää Google Cromen säätimiä).

 

 

                                           Mitä mieltä olette videosta, kappaleesta ja itse mallistosta?

                                          Mallisto saatavilla kaikissa Gina Tricot myymälöissä tänään 20. Elokuuta alkanen.

 

 

                                                                             


                                           *Yhteistyössä GinaTricot

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram