Odottaessamme Saksan lentokentällä jatkolentoa, olin luonnollisesti jumittamassa Tax-freessä.
Hypistelin meikkejä ja suihkuttelin tuoksuja. Kävin myös vähän vertailemassa viinojen hintoja ja haikailemassa makeisten perään.
Pisimpään vietin kuitenkin aikaani valtavan O.P.I kynsilakkahyllyn edessä. Siinä oli jokaista väriä tsiljoonissa eri sävyssä ja oli mattaa ja oli glitteriä- valinnanvaikeutta!
Muutenkin, jos minulta kysytään, voisin viihtyä Tax-free - kaupoissa tunteja. Harmi, että nyt kysyttiin enemmänkin Laurilta, joka ei kestänyt sitä "meikkien tuoksua" ja odotti kärsimättömän näköisenä suoraan ovien ukopuolella.
Enhän minä voinut keskittyä, kun näin kokoajan hänen pitkäveteisyyttä huokuvan olemuksensa!
Miksi tax-freet edes ovat niin avonaisia, nyt olisin kaivanut seiniä.

Lopulta nenästään kiinni pitäen Lauri marssi minun ja o.p.i hyllyn väliin ja ilmoitti, että nyt otat sieltä jonkun värin, ihan sama se on minkä. Paitsi et noita goottisävyjä! Ja marssi tiehensä.
Tästä hieman ärsyyntyneenä valitsin kirkkaan sinisen sävyn, mistä ajattelin Laurin pitävän vähiten. Lakkasin kynteni jo samantien lentokentällä ja olen pitänyt kynteni sinisinä siitä asti! (ainakin melkein).
P.s saatoin keksiä itse tuon "nenästä kiinni pitäen" jutun, mutta se ei olisi kyllä ollut kaukana!

 

O.P.I no room for the blues

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oltiin Yannan kanssa samoilla aaltopituuksilla vappu kynsissä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ei yhtään ryppyinen räpylä?

Oikeasti en ole kostonhimoinen katkera akka, vaan satun rakastamaan sinistä kynsilakkaani ihan aidosti.
Uskon, että jopa Lauri on nyt antanut sille hyväksyntänsä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (14)

BaliChild

Haha, Pake ois varmaan sanonut samaa tosta goottisävystä :D Noi sun ja yannan kynnet on ihanat!

Oona

Mä rakastan mun sinistä kynsilakkaa pitkissä korppikynsissäni, mutta poikaystävä ei niinkään paljoo :DSe aina kattoo tarkkaan kun valkkaan mitä kynsilakkaa vois tänään laittaa...(se on sellanen kunnon show kun otan ne esille :D) ja mikä tuskan ilme kun alan levittää sitä kikertävänkukertavan sinistä sitten kynsiini :')Jännän väristä tuo Opin lakka. Pitää varmaan laajentaa kynsilakkakokoelmaa erisävyisillä sinisillä, kun niitä löytyy niin ihanina :)

Anonymous

Oot ihana bloggari, mutta ärrrsyttää, kun käytät niin paljon tuota yliviivaus-juttua vai mikä onkaan. Tiedän, että on varmasti hauska käyttää sitä, mutta nyt kun tuota tulee niin usein, kiinnitän väkisinkin postauksissasi aina huomion ensin niihin, argh:')

Oc

BaliChild,Miehet, ahdasmielisiä! :DOona,Hahah, no johan on kummallisia miehiä :D Munkin pitää nyt laajentaa eri sinisiin, kun oon jo alkanut tähän tottua!Anonyymi,Mä mietinkin milloin ensimmäinen kommentti tästä yliviivaus jutusta tulee :D Munkin mielestä se on aika ärsyttävää, mutta en pysty lopettamaan! :D No, ehkä tää on sellanen blogivaihe, minkä yli joskus pääsen! Kiitos kritiikistä, se toivottavasti jarruttaa vähän.

Sivi

Kynsilakat <3 Oon itse etsinyt jo pidemmän aikaan mattaa vihreää, mutta kaikissa löytämissäni lakoissa on ollut glitteriä.. hmmp

RagDoll

Yleensä kartan sinistä, mutta jokin on siinä alkanut viehättää. Pitää varmaan uskaltaa ottaa käyttöön ainoa sininen ja käyttämätön lakka kymmenien joukosta. =DColor Clubilta löytyy ihana neonvihreä mattainen tuoksulakka. =) Ja jos pinta on kiiltävä, mutta väri mieluisa, kannattaa ostaa mattapintainen päällyslakka.

Tiia

Ihanat siniset kynnet :) Itselläni on vaan yks ihan vaaleensininen sellainen baby luen värinen kynsilakka ja harvoin tulee kyllä pidettyä.

yanna

MÄ OTIN JUST ÄSKEN KUVIA MUN SINISISTÄ KYNSISTÄ MUT ENHÄN MÄ ENÄÄ VOI NIISTÄ TEHÄ POSTAUSTA :D Haaahahaha mut hei great minds think alike.

Oc

RagDoll,Kaikkeen tottuu :D En olisi vuosi sitten laittanut sinistä mistään hinnasta kynsiini!Satu,Ja vielä leikkasin ne tätä sinistä varten! :D Minusta se olisi näyttänyt vähän liian noita-akalta pitkissä kynsissä.Tiia,Baby blue voisi olla kyllä kiva :)Yanna,haha aina meille käy näin. Lakataan lukemasta toistemme blogeja? :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram