Minäkin olen siellä! Jee. Tosin, niinkin räiskyvällä bannerilla varustettuna, että sen löytämiseen menee pieni hetki.

Sain kuulla, että olen ehdolla  Readers’ Choice -kategoriassa n. viikko sitten ja siitä lähtien sitten ollaan jännitettynkin, että ketäköhän kilpasiskoja siellä samassa kategoriassa on.
No kaikki!
Upeita blogeja ja bloggaajia. Mahtavaa on kuitenkin olla mukana ja olen super kiitollinen ja iloinen, jos joku käy äänestämässä minuakin :)

Äänestyssivuille pääsee TÄSTÄ
äänestäneiden kesken arvotaan myös avec-lippuja  Aussie Blog Awards -gaalaan sekä Aussie- ja Trendi-aiheisia tuotepalkintoja. 
Toivottavasti teistä jotkut nappaavat ne :)

Tässä ei yhtään puolueelliset äänestysohjeet, eikä sen enempää turhatkaan, koska onhan tuo nyt vaikeaa puuhaa: Trendin sivuille ja sieltä painamaan sellaista liilaa reader's choise nappulaa.


Peräti kuudenkymmenen yhden blogin joukosta pitäisi löytää suosikkinsa. (Suosittelen ympyröityä vaihtoehtoa).Oikealta sivulaidasta löytyy sitten luettelo, mistä suosikki valitaan ja sen alta laatikot, minne täytetään omat tiedot ja sitten painetaan mustaan äänestä nappulaa ja valmista on!Ensimmäistä kertaa järjestettävässä Aussie Blog Awards -blogigaalassa palkitaan Suomen huippublogeja viidessä eri kategoriassa: Best Fashion Blog, Best Beauty Blog, Best Lifestyle Blog, Aussome & Unique ja Readers’ Choice.
Muodin, kauneuden ja tyylin asiantuntijoista koostuva tuomaristo valitsee Suomen parhaat blogit. Arvovaltaiseen tuomaristoon lukeutuvat juontaja ja tuottaja Kristiina Komulainen, stylisti Sofia Oksanen, kauneuden monitoiminainen Mariela Sarkima, Trendin kauneustoimittaja Anni Nissi ja Aussien tuotepäällikkö Kukka Tamminen. Tuomaristo valitsee Best Fashion Blog -, Best Beauty Blog -, Best Lifestyle Blog - ja Aussome & Unique -kategorioiden parhaat blogit ja voittajat julkaistaan Aussie Blog Awards –gaalassa 28.3. Voittajablogit palkitaan Aussie Blog Awards Winner -tunnuksella, Aussie-hiustenhoitotuotteilla ja Trendi-lehden vuosikerralla. Kategoriavoittajat voivat arpoa Aussie-tuotepalkintoja lukijoiden kesken. Lukijoiden suosikki lähtee kaverin kanssa viikonlopuksi Tukholmaan Ruotsin Aussie Blog Awardseihin.

Kommentit (17)

Kissaämmä!

Kristiina Komulainen, mitä HELVETTIÄ? Mitä se nyt tietää mistään mit...nojoo. Onnea kuitenkin!

Anonymous

Kävin jo päivällä työkoneella äänestämässä sua, nyt kotikoneella vielä sama :D Jatka samaan malliin, sun juttuja on ilo lukea!

Anonymous

Ehhehheee, empä taidakkaan äänestää uudestaan ku muisti pelitti niinkin hyvin, että olin unohtanut tuon että pitää yhteystiedot yms. jättää :D Terveisin, tuo äsköinen innokas ano

Ida-Jessica

Kävin äänestämässä sua (-:Jos mukana ois ollu pari muuta lukemaani blogia ois ollu hillitön valinnan vaikeus,mutta tosta sarjasta oot kyllä kirkkaasti persoonallisin kirjoittaja! Pidän peukkui :-)

Melinda

Äänestin sua eilen :) Olisit kyllä voiton ansainnu! Blogisi erottuu positiivisesti näistä muista (:

Anonymous

Haha, samantien kun näin ekat sanat menin äänestämään. Etin ja etin että missä missä kunnes löysin pitkän etsinnän jälkeen. Tunsinpas itseni tyhmäksi kun tulin takaisin blogiisi ja oli tänne laittanut ohjeet kuinka löytää nimesi listalta. Dumb dumb xD

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram