Olen nyt asennoitunut saamaan kasan pikkukiviä niskaani kun edes otan tämän aiheen esille, mutta niinhän se vaan menee, että en pidä blogini nimestä edelleenkään yhtään ja leikin ajatuksella sen vaihtamisesta päivittäin.

 

 

 

 

Tiedän, että suurin osa teistä ei tästä heti alkujaankaan pidä, mutta voitaisiinko edes harkita asiaa?
Kyllä niihin muutoksiin aina jotenkin tottuu... Tiedättehän;
Princekin on ollut nimeltään mm vain; The Purple One, se ihme symboliPrince logo.pngHis Royal Badness, Symbol, The Artist, TAFKAP ja The Artist Formerly Known As Prince.
SnopDoggista tuli Snoop Lion,

Voimariinista tuli Oivariini, Suomen Postista Itella ja Leaf karkeista tuli Colettoja.
Me olemme kaikki selvinneet näiden kanssa, emmekö olekin?
 

 

Ja vaikka en olekaan rockbändi, tai karkkimerkki niin ei kai se niin paha asia olisi.

 

Pointtinahan päällimmäisenä on se että OC on hieman harhaanjohtava. Minulla ei ole mitään tekemistä Orange Countyn kanssa, tai mitään mielenkiintoa tuohon piirikuntaan viittaaviin ohjelmiin.
Saankin blogini nimeen liittyviä kysymyksiä melkein päivittäin. Pidänkö Orange Countystä niin paljon vai olenko niinkuin Oc:n täydellinen nainen? Joo en ole. Olen vain idiootti, koska tietysti tästä loistavasta alkuperäisestä oceanchild oc -lyhenteestä voin syyttää vain ja ainoastaan itseäni. Tämä ei ollut se loistokkain älynväläykseni. Itse asiassa Minun ei pitäisi yksinkertaisesti antaa nimiä kenellekään. Olen surkea siinä. Jos meillä olisi lemmikkieläin niin voi sitä raukkaa!

 

 

 

 

Mutta asiaan.
Nimeä en tosiaan radikaalisti haluaisi lähteä vaihtamaan, ottaisin vain tuon O:n ja C:n mahdollisimman kauas pois ja lisäisin tilalle vaikka kaksi jotain muuta kirjainta (en tosin keksi mitään muuta kuin BY - mitkä olisivat edes jotenkin hieman loogisemmat, mutta byJulia on hieman liian teinihkö?)
Ystäväni ehdotti see by Julia (joo tiedän siitä tulee mieleen vain se Chloe), mutta jotain vastaavaa ehkä hieman tässä nyt haen.
Kaikista mieluiten olisin ihan vain Julia Toivola, mutta hitsi kun minua ei olla siunattu tuon eksoottisemmalla sukunimelläkään.

 

 

Kuten huomaatte, mitään ei ole lyöty vielä lukkoon, enkä ole lähelläkään täydellisen nimen läpimurtoa. Voi olla että lopulta minulla ei ole pokkaa vaihtaa nimeä ollenkaan, mutta kokeilen nyt hieman kepillä jäätä, kun tämä asia on pyörinyt mielessäni jo yli vuoden.

 

 

Eniten haluaisin kuitenkin kuulla nyt teidän mielipiteitänne ja nimiehdotuksia otetaan enemmän kuin avosylin vastaan.
Mielestäni mikä vain on varmasti parempi kuin WC-raikastimelta kuulostava ocJulia :)

 

Kommentit (137)

niiru

formerly known as ocjulia :D Kyllä nimi saa vaihtua, sisältö ei! Tuli sun sukunimestä mieleen että to- sanan voisi siihen sisällyttää, mutta eka pohdinto "see to julia" jäi siihen että sanakirja.org suomensi see to-> hoidella... :D joku simppeli from/with jnejne Julia ois varmaan paras.. Lykkyä muutokseen!

Gepa

Mikset vaan voisi olla omalla nimellä? Tuskin ainakaan sekotettaisiin mihinkään tai tuskin löytyy heti samannimisiä blogeja :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Pelkkä Julia, vai Julia Toivola?
Pelkkä Julia olisi kiva, mutta ei kovin Google ystävällinen kun sieltä löytyisi vähän muutakin Juliaa :D

Gepa

Julia Toivola. Juu pelkällä etunimellä voisi olla vähän hankala löytää sua googlettamalla :D

Roosa

Enpä ole aikaisemmin kommentoinut postauksiisi, mutta nyt täytyy ihmetellä että oikeastikko tähän täytyy kysyä mielipidettä lukijoilta? Itse vaihtaisin nimeä just niin usein kun huvittaa! Eipä mulla toisaalta blogia olekaan mutta kuitenkin.. joku jos siitä suuttuu että vaihdat blogisi nimen niin ko. henkilö voisi miettiä, että olisiko elämässä jotakin hieman tärkeämpääkin..? Blogin sisältö kuitenkin tod. näk. pysyy aivan samana. Keep on going, mun puolesta nimi voi olla vaikka wcjulia ;)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

wcjulia :D

Haluan kysyä lukijoiden mielipidettä ihan vaan jo senkin takia että haluan kuulla heidän näkökulmansa asiaan ja jotenkin tykkään kehittää tätä blogia heidän kanssaan yhdessä :)

Roosa

Eihän sitä koskaan tiedä, jos jollakin lukijalla olis hyvä idea nimelle! Lähinnä ihmettelen jo etukäteen sitä, jos jollakin menee pasmat sekasin (ja sun päähän sataa pikkukiviä..) jos lempiblogi vaihtaa nimeä :P
Mullakin on niin huono mielikuvitus raflaavien nimien keksimisessä, että jään suosiolla ja mielenkiinnolla odottelemaan mahdollista uudistusta :)

hohoh

wcjulia :D

Samaa sarjaa: hcjulia, wtfjulia, omgjulia, asdfjulia, äksdeejulia jne. Veikkaan kyllä vahvasti ettei kuitenkaan blogin nimeksi tule mikään näistä ehdotuksista :D

Lisa

Eikä toi hcjulia olisi ihan superhauska hahaha!!! Ymmärrän siis jos Julia ei ihan lämpene tolle. :'D

Vierailija

Vaihda ihmeessä blogin nimi :) Kannatan! Heitä vaikka joku lukijakilpailu aiheesta tai sitten vaan kyselet, jos itse et keksi :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

KIITOS :) Ihanaa että olet samaa mieltä!
Tähän postaukseen tosiaan niitä voi nyt ehdotella jos keksii :) Katsotaan mitä tästä poikii!

.

OC-lyhenteestä tuli ensimäisenä mieleen vain "Original Content", hämmennyin viittauksista tv-kulttuuriin.

laura

Nimi vaihtoon vaan! Se tulee kummittelemaan niin kauan, kunnes vaihdat sen itseäsi miellyttäväksi :)

Miksei pelkkä oceanchild? Haluatko ihan välttämättä oman nimesi blogin nimeen?

rombbu

minäkin mietin tuota OceanChild-nimeä. se olisi ytimekäs, persoonallinen ja kuitenkin sun oma juttusi :)

kettu

Julia Toivola kuulostaa kyl vakkarilukijan korvaan ihan hyvältä, sehän siun nimi on, ja monet sen varmasti tietää :D mitä joku muukin sanoi ni pelkkä julia voi olla kyl googletuksille vähä paha paikka

Laura

Hihi, itse asiassa kun löysin blogisi Aussie blog awardsien jälkeen kuvittelin, että tätä blogia pitää n. 14 vuotias tyttö joka tykkää hulluna OC-sarjasta :D Mutta sen nimen takia mun sitten pitikin tulla katsomaan, että mikä juttu tää oikein on, ja ihastuin blogiisi ikihyviksi! Että minkä tahansa nimen tälle seuraavaksi keksitkin, jatkan varmasti lukemista :)

Janna

wc julia :D hahhahahaha. Mun mielestä Julia Toivola! Meet omalla pärställä ja omalla nimellä, helppoo ja selkeetä :)

tyt

Ohhooh, nyt pistit pahan :D no jos välttämättä aiot nimen vaihtaa, niin joku mistä google tunnistaa helposti, minä kun luen blogeja aina vaan googlettamalla. Julia siinä pitäisi ainakin olla, entä pelkkä Julia T. Jos et Toivolaa halua laittaa? :) Myös tuo See by Julia kuulostaa hyvälle, tarkoititko Chloe merkkiä, jota se vähän muistuttaa?
Paras blogi tää kyl on joka tapauksessa, nimellä ei niin väliä :)

Sofia

By julia on mielestäni aika tönkkö muta miten vaikkapa Ocean Child - Julia ? Vanha nimi pysyisi jotenkin mutta se kuulostaa silti uudelta?:) sitten banneriksi joku kiva meriaiheinen kuva mitä instagrammissa on sulla ollu! Mieti ihan kunnolla tota nimiasiaa mutta by juliaa älä ota xD

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

oceanchildia juuri en halua kun siitä tuo on lyhennetty. Toisaalta nyt kun miettii niin parempi sekin loppu peleissä kun oc.
Tykkäisin myös että nimi olisi melko lyhyt :)

Sannukka

"From Julia to you". "With Julia". "From Julia". "Greetings, Julia". "Love, Julia". Etc. :)

Jennifer

Tykkään tänhetkisestä bloginimestäsi mutta kyllä see by julia tai julia toivola oli myös todella hyvä! :) Ja sukunimesi on tosi kiva!

Solina

Olen nimen vaihdon puolesta, koska "OC" tuo mieleen vain "obsessive compulsive" nimikkeen...ja se ei oikein kuvasta sinua :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

:D Jep! Ihanaa, että täällä ollaan vaihdon puolella enemmän. Tosin sitä varmaan edesauttaa juurikin tuo ei niin sopiva nykyinen nimi :D

Ambit

On kiva että välität lukioistasi niin paljon, että kysyt mielipidettä, mutta toisaalta tää on sun logo, aika meille sitä toki teet. Slti tärkeintä on että itse tykkäät sun blogista myös, jotta jaksat tulevaisuudessakin tuottaa meille hyvää sisältöä :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Minua helpottaisi suuresti jos nimi vaihtuisi kyllä. Jotenkin se särähtää aina korvaan, eikä ole yhtään omannäköinen :)

anonyymi

PuuCee Julia, HC Julia, HQ Julia, kaikkiin suhtautuisin hieman epäilevästi :-D

mutta joku yksinkertainen olis hyvä, kannattaa kuitenkin välttää sellasta tusinablogi-nimeä esim pelkkä by Julia. Thoughts of Julia, Letters from Julia, Moment with Julia (ehkä vähän liian talkshow) mutta jotain tollasta olis musta kiva :-) Liikaa ei kannata lukijoita kuunnella, muuten sulla on kohta 2000-osainen nimi blogilla :D

EmiliaF

Hei nyt tuli idea! :D hitsi kun tässä kännykällä en saa sitä copyright-merkkiä, mutta sehän on vähän kuin ison O:n sisällä pieni c! ;) ois ehkä hauska :)

anonyymi

Tää on paras näistä! kannatan ehdottomasti ©Julia tai ©julia!

Hertta

Hei täähän oli ihan paras idea!!! ©julia tai ©Julia blogin nimenä toimisi mun mielestä hienosti ja osoitehan vois olla vaikka ceejulia.indiedays.com tms. Sillon sulle tärkeä Beatlesien biisi ja nimen alkuperäinen idea ei katoaisi mutta tuo oc:n harhaanjohtavuuus kuitenkin katoaisi. :)

Ps. Ihanaa että haluat kysyä lukijoilta mielipidettä tähän, mutta sun blogihan tämä on ja jos susta siltä tuntuu niin tottakai vaihdat nimen!

Annina

Joo tää on paras ehdotus tähän asti!:) Mielestäni kaikki by julia, julia's, jne ovat, kuten itsekin sanoit- hieman teinihköjä.. ja see by juliasta tosiaankin tulee ainakin minulla mieleen kuin kopioisit sen vaatemerkin nimeä, vaikka hyvältä se sinänsä kuulostaakin. Pelkkä Julia Toivola olisi myös hyvä :)

marie

Eikö sun toinen nimi ollut Emilia? Mun mielestä Julia Emila vois toimia, toki joku voi luulla että blogia kirjottaa 2 ihmistä mutta uskon että kaikki jo aikalailla tietävät sinun blogisi <3 ps. Oot huippu!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

olen miettinyt tuota etu-ja toinen nimi juttua, mutta niitäkin tuntuu olevan niin triljoona :)

ja kiitos <3

Kaisu

Hitsi kun mun mielestä toi ocJulia on aina ollut kiva, ja mulle sä tulet aina olemaan se oceanchild! (: mun mielipide on, että älä vaihda ellei jostakin ponnahda sellaista supermegahyvää nimeä! mun korvaani Julia Toivola on vähän tylsähkö, ja älä ainakaaan lyhennä Julia T, koska siitä tulee mieleen Annika O:n blogi. En ole koskaan yhdistänyt nimeä oc:n täydellisiin naisiin vaikka sarjaa joskus seuraankin! Aika hauska miten sitä sitten sattuu yhdistelemään asioita :D Ihana blogi sulla kyllä on! vaikutat tosi symppikseltä ((:

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

jos en nyt vaihda niin olen itselleni ikuisesti se vessanraikastin :D Mitä pidempään blogia pitää, sitä vaikeampaa sitä nimeä on vaihtaa. Jotenkin tuntuu, että nyt tai ei koskaan!
Julia T:tä tästä tosin tuskin tulee, koska niitä sukunimen ekaa kirjainta ja nimeä on niin paljon!

Nymfimaatti

Sun oma blogis tää on, mun puolesta saat tehdä nimelle mitä lystäät :D Täytyy myöntää, ett itsekin aikoinani blogisi pariin eksyneenä assosioin tuon OC:n televisio-ohjelmiin. Jos keksit mielestäsi jonkun hyvän nimen (mutta ei kiitos mitään massaa etunimi-toinen nimi -komboa) niin siitä vaan vaihtamaan :)!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

jep, et ole ainoa!
En usko, että keksin ikinä sitä täydellistä nimeä, joten järkevin ratkaisu olisi turvautua omaan sukunimeen vain.

Nina

Nimi vaan vaihtoon, jos siltä tuntuu! :) Miten olisi "Sea by Julia"? Siinä olisi viittaus mereen (ocean child -historiaa) + sanaleikki See by Chloe -brändistä.

tk

Tää on hyvä ehdotus! Lämpenen myös see by julialle. JuliaToivola.. on tosi kiva nimi, mutta kuulostaa tylsältä blogin nimeltä.. :D Sellaselta turhan viralliselta, eikä kuvasta mitenkään sua vaikka sun nimi onkin.

lilly

Hahha HC Julia :D Mut mun mielest See by Julia ois aika kiva! :) Ei haittaa vaikka viittaakin vähän siihen hajuveteen koska mielikuvasta tulee kuitenkin positiivinen :)

H

Mitenkäs Julia T. ? Se julia toivolakin on kiva ja selkee, mut pelkkä sukunimen eka kirjain ei paljasta niin paljon.

mmarjj

Miksei jotain suomenkielistä. Kirjoitat kuitenkin kaikki postauksesi Suomeksi ja pääasiassa Suomesta - eikö maa ja kieli saisi näkyä jo blogin nimessä? Samalla saisit blogillesi nimen, joka löytyy googlettamalla helposti huolimatta kansainvälisestä etunimestäsi. "By Julia" tai vastaava häviää äkkiä englanninkielisten kaimojensa joukkoon, mutta vaikkapa "Terveisin Julia" on jo paljon helpommin löydettävissä.

alisha

Hmmm.. mun mielestä tuo See by Julia on outo - mikä ihmeen "see"? Ymmärrän, että on See by Chloe, mutta miten ihmeessä se liittyy sinuun? :D Ocean's Child ihan pelkästään voisi toimia tai oceanchild. Tai sitten ihan vaan sinun nimesi!

xx

Kristiina

Mä olisin myös ihan Julia Toivolan kannalla. Saisit hienosti brändättyä itsesi suuren maailman tyyliin, eikä tämä ole pahalla sanottu! Oman nimen käyttäminen luo jotenkin ammattimaisen ja kansainvälisen kuvan ja just sellainenhan sä oot. Kaikki me lukijat muutenkin jo tiedetään sun nimi, joten anonyymiyden menettämisen pelkoakaan ei enää ole.

Minna

Mulle tuli kans mieleen, että Toivolaa voisi hyödyntää vääntämällä siitä jotain englanniksi. Hope kai olisi oikeampi sana, mutta mulle tuli heti mieleen Wishes by Julia tai Julia's Wish (tästä voi tosin tulla Victoria's Secret assosiaatio). Tykkäsin muuten siitä alkuperäisestä Oceanchildista!

Cee

Pelkkä oceanchild olisi kaunis ja simppeli.:) Julia on kuitenkin aika yleinen nimi (kansainvälinenkin vielä..). :)

Anna

Minä tykkään ocJuliasta, mutta tärkeintähän on että nimi on SINULLE sopiva. Itselläkään ei usein leikkaa, mutta tuli mieleen Hope at Julia´s, Julia Hopes tms Toivolan väännös.

Lisa

Mä sanoisin että mun korvaan Julia Toivola on liian tavallinen. Blogin nimi on kuitenkin se, mihin blogissa ensimmäiseksi kiinnitetään huomiota, ja tuo nimi ei kyllä herättäisi mun huomiota! Mun mielestä se ©Julia oli hauska idea tai ihan pelkkä oceanchild. Ei kyllä samannimistä blogia löytyisi samalla nimellä. :)

anonyymi

Miksei vois olla vaikka niinkin iisi piisi ku: Julian? tai jos omistat toisen nimen niin niitten sekoitus? :D

nanette

Hassua että otit blogisi nimen puheenaiheeksi, olen nimittäin aina ajattelut (en tiedä mistä syystä) että se on vähän kuin och julia, ilman h:ta. Tai olen lukenut sen aina mielessäni och julia :D onpa hassua, vaikket ruotsia täällä puhukaan.

Tiia

Minua ei haittaa yhtään, että vaihat :) Olen aina vähän toivonukki sitä, koska mulle oc:sta tullee mieleen ekana se ihana sarja The O.C. :)

Lunakuu

Mie itse aina mietin blogin nimien kanssa että jos pitäisi sanoa kaverille "luetko sitä OCJulia blogia." "Luetko Julia Toivola blogia?" niin miltä se kuulostaa :)

Mutta oma ehdotukseni onkin Via Julia =)

Miu

Mä olen kans ehdottomasti ton ©julia-ehdotuksen kannalla. Se olis fiksu, helppo, lyhyt ja jollain tapaa aika nokkela. Plus mä jotenkin yhdistän sen näistä kaikista ehdotuksista parhaiten sun blogiin. Vaikka se on tosi lyhyt, se kuvaa hirmu selkeästi sun tapaasi kirjoittaa. Ellei toi sit muistuta sua liikaa vanhasta? Itselle kuitenkin särähtää jotenkin tosi pahasti korvaan kaikki noi By Juliat, See by Juliat, Julia T:t yms. Ne tuntuu jotenkin niin tavallisilta + niitä on ihan kaikkialla.

vinni

Täysin samaa mieltä tämän kommentin kanssa kaikesta! Ja tuo ©julia on ihan huippuehdotus. Hauska, yksinkertainen mutta tarpeeksi originelli. Muuttaisi nimeä juuri toivottuun suuntaan sopivasti, tämä tämä tämä!

Tuli

Fiksusti tehty että otat lukijat tähän mukaan! Saat tukea sen sijaan että sinut kivitettäisiin ;) Minusta Julia Toivola olisi liian virallinen blogin nimeksi enkä muillekaan nimikomboille (Julia T tai Julia Emilia) lämpeäisi. With Julia on ollut yllämainituista paras! :) Kauniilla juliamaisella fontilla kirjoitettuna toimisi upeasti :))

Nina

Ehkä taustalla vaikuttaa kielitieteen opinnot ja englannin kieli pääaineena, mutta vihaan ihan sydämeni pohjasta see by Juliaa. Kun se ei oikeastaan tarkoita yhtään mitään, joskin viittaa olemassa olevaan bändiin.

Loppupeleissä itse tietenkin päätät, mutta lukijoilta on kyllä tullut muutava ihan näppärä ehdotus, joiden avulla blogin nimi pysyy napakkana eikä muutu 12-vee heppatytön höpöpöö-blogiksi.

xoxo Nina

Tuulia

©Julia ois muuten tosi kiva idea, mutta kuinka sen puheessa esittäisit? Blogini nimi on copyright-merkki -Julia? Cee-Julia? Se cee joka on pallon sisällä-Julia?

Itse kannattaisin, että lähdet vain omalla nimellä. Julia Toivola.

Ansu

Minulla ei ole mitään mullistavaa nimiehdotusta, mutta haluan silti rohkaista muutokseen! Sitähän sanotaan, ettei nimi miestä (tuskinpa naistakaan) pahenna, ja niinhän se on. Vaikka en aikoinaan tykännyt, että voimariinista tuli oivariini, yhtä hyvältä se edelleen maistuu :D Eli vaikka keksisit maailman huonoimman nimen, tuskin kukaan lukija sinua sen perusteella hylkää ;) Mutta uskon kyllä, että jos löydät itseäsi miellyttävän nimen, kyllä me muutkin siitä pidämme ja siihen totumme :)

Tuo Julia Toivola olisi kyllä hyvä ja yksinkertainen, ja minusta myös kaunis nimi :)

Erika

Tuli heti mieleen (jep jep, on luettu fingerporia ja tiedetään mitä tästä tulee Mieleen ;)) "world by Julia" kun reissailet niin paljon ja muutenkin kuvaat ympärilläsi ja sinulle tapahtuvia asioita rennolla otteella (me like!). Siitä syystä myös tuo ehdotettu "via Julia" kolahti minulle. Aika tavanomaisia, tiedän, mutta yksinkertainen on kaunista ja olisi sen nimen jotenkin hyvä kuvata mitä blogissa halutaan tuoda esille. Not an easy task ;)

ehdotus

Minua ei ole OC häirinnyt koska luen sen mielessäni ihailevaan äänensävyyn Ooh SE Julia. Liittyen siihen, että elämäsi vaikuttaa ihmeelliseltä ja kauneutesi on vertaa vailla. Saithan sen "uskomaton elämä"-palkinnonkin :)

Minä ehdottaisin blogin nimeksi "Julia's Land", koska blogin luoma mielikuva elämästäsi on kuin tila, paikka, maa, jonne lähes kuka tahansa meistä muuttaisi jos saisi elämäänsä samanlaista hohtoa ja suloisuutta :)

Caipiroska

Olen uusi blogisi lukija ja alussa kummastelin ja hieman naureskelin juurikin tuolle OC nimelle ja sen herättämille mielikuville. Blogisi ei kuitenkaan vastaa mielikuvia ollenkaan, joten nimenvaihto on hyvä juttu!
Sora- ääniä löytyy aina ja jos nimi on sinua vaivannut niin anna palaa!

Mieleeni tuli vain tällainen Anna Puumainen ( :D)nimen lyhennys. Mitä jos olisit Julia Toivo/ Julian Toivo, jotain tuollaista?
Se kuvaa sinuakin hyvin, olet niin positiivisen ja toivoa täynnä olevan oloinen :)

anna

ocJulia on minusta oikein hyvä...mutta jos meinaat vaihtaa nimeä, niin miten olis hopeJulia...toivola...toivo...hope?

Outi

According to Julia
Julias beat (Julian syke tai rytmi?)
She's Julia

Nimen vaihdolle kannatus täältäkin siis :)

Marika

Minäkin vaihdoin oman blogin alkuaikoina nimeä ja vanhasta on enää muistona kamala www-osoite, josta en vieläkään ole onnistunut pääsemään eroon. :P Olen kans maailman huonoin keksimään nimiä (ja otsikkoja), joten en edes yritä ehdottaa mitään. En edes tiedä, mistä oman blogin nimen joskus keksin ja tulihan siitäkin aika monta mielipidettä puolesta ja vastaan. Kertaakaan en ole katunut, sillä nykyisin tykkään nimestä todella paljon. Suosittelen siis vaihtamaan jos asia vaivaa, mutta kannattaa kyllä ehdottomasti olla sitten se hyvältä kuulostava, lopullinen nimi tiedossa, ettei joudu taas vaihtamaan. :)

amorina

Kun luin ton kirjotuksen, niin tuli heti mieleen joku 'with Julia' tms. Nykynen nimi mun mielestä toimii, mutta jos nimenmuutos on pyörinyt mielessä jo vuoden verran niin sitä tosiaan kannattaa sitten harkita ja keksiä joku vähemmän itseä ärsyttävämpi nimi :)
Kunhan blogin sisältö pysyy samana, niin siitä vaan nimeä muuttamaan, ei haittaa yhtään ihan sama mikä se loppujenlopuksi tulee olemaan!

Li

Oonkin monesti miettinyt, että mihin tuo oc sun kohdalla viittaa, kun on vaikea kuvitella, että fanittaisit kyseisestä paikasta kertovia tv-ohjelmia tms. Vaihda nimeä ihmeessä. Ihmiset muuttuu, miksei siis blogin nimetkin? En ymmärrä kenelle nimen vaihtaminen voisi olla ongelma... Mutta kaipa niitäkin henkilöitä löytyy.

Ps. Ehkä ei kuitenkaan sitä wcJulia

Vierailija

En ole itse koskaan tullut ajatelleeksi nimeäsi mitenkään Orange Countyyn liityvänä :D ja nimi on ollut aina mielestä hyvä, mutta jos kuitenkit olet nimen vaihtoa niin kauan ajatellut niin nyt se kannattaa tehdä kun kissa on jo nostettu pöydälle. ©julia on kullä aika hauska idea, mutta sitä ääntämistä juuri mietin eli miten se sitten lausutaan ? ja aluksi se vaikuttaa hyvältä oivallukselta, mutta itse kyllästyisin siihen ajan myötä ja koko blogista tulis ehkä vähän jotenkin läppä :D (ja sitäkin joutuisit aivan varmasti selittelemään joillekin ihmisille) Älä ota myöskään Julia T. (Annika O.), enkä kyllä ottaisi mitään Letters to Julia yms.. mieleen tulee heti elokuva Letters to Juliet (Rakkauskirjeitä Julialle). Minun mielipide on tämä mutta tärkeintä on että nimi on sulle mieluinen ja tärkeä :)

Blogisi on aivan ihana <3

Emily

Aloittelin vasta äsken seuraamaan blogias, ja oot maailman upein bloggaaja ikinä, sun kirjotukset on huolella tehtyjä ja niitä on mielenkiintost lukee + oot niiin kaunis <3 asia ei nyt liittynyt mitenkään blogin nimeen mut ihan sama (?) :D

miraaaaa

Julia ja sun toinen nimi? :) + vielä mahdollisesti sukunimi perään. löytys helposti googlesta ainakin!

annika

see by Julia kuulosti omaan korvaani kivalta :) Siinähän vähän on samaa äänneasua kuin sanassa sea, joka taas liittyy tuohon nykyiseenen oceaniin! Merellistä :D

Kata

Näitä kommentteja lueskellessa oon sitä mieltä että ©julia tai world by julia ovat parhaimpia ehdotuksia :) tuo ©julia on jotenkin niin nerokas ja silti siinä ois vielä mukana sun vanhaa blogin nimeä :)sekä se tietty näyttää hienolta!

Jmp

Aloin seurata blogiasi silloin kun se kulki vielä nimellä Ocean Child (en muista oliko kirjoitettu yhteen vai erikseen). Muistan miten kerroit lapsuudestasi Balilla. Muistan, miten ihailin luonnonkauneuttasi ja jotenkin eksoottisia piirteitäsi, vaikka täysin suomalainen oletkin. Minusta se ihan ensimmäinen bloginimi sopi sinulle niin hyvin. Se oli jotenkin niin runollinen, luonnonläheinen, hieman mystinenkin. Ja ääneen lausuttuna äärimmäisen kaunis sanapari. Todella harmillista, että et itse enää pidä nimestä, mutta sen toki hyväksyn. Aluksi en täysin innostunut ocJuliasta, mutta totuin nopeasti. Minullekin tuli kirjainyhdistelmästä joko OC-nuortensarja tai OC:n kotivaimot mieleen heti muutoksen jälkeen, mutta enimmäkseen se muistuttaa minua entisestä Ocean Child -bloginimestäsi. Olinkin aika iloinen, kun joku kommentoija täällä oli keksinyt tuon ©Julia-nimen, joka nerokkaasti sisältäisi oc-yhteyden hieman piilotettuna, mutta ei ohjaisi blogiin niitä ei-niin-toivottuja OC- tv-sarjojen faneja. Eli jos vaihtoehtoina on tuo ©Julia ja Julia Toivola, niin kannatan ehdottomasti ensimmäistä, vaikkei toki sukunimessäsikään mitään vikaa ole. Tai sitten toivoisin blogin nimeksi muodostuvan jonkun toisen, yhdestä tai kahdesta sanasta koostuvan lyhyehkön nimen. Se voisi olla ihan mikä vain. Mieluusti jotain sinulle tärkeää tai muistoihin liittyvää kenties. Uskon, että löydät lopulta bloginimen, joka saa sinut onnelliseksi. :)

cat

Jules rules
Julia Esperanza tai Jules Esperanza (esperanza on toivo espanjaksi)
Valtameren lapsi tai Valtamerten lapsi (tai ehkä vielä herkempi ja runollisempi olisi:) Lapsi merten

Kiitos upeasta blogista, olet ihana ja hassu!

Tuli

"See by Juliaa" mutusteltuani tuli mieleen et miten olisi "seen by Julia" ? Pieni kirjoitusero, suuri merkitysero eikä oo suora kopio jostain muusta? :)

minna

Moi Julia! Mun mielestä hyvä nimi olis se mitä jotkut ovat jo ehdotelleetkin ©Julia tai sitten ihan vaan Julia Toivola. :) Mä oon lukenut sinun blogia melko kauan ja tykkään edelleen hirmuisen paljon!! Olet ihana!

Annika

Ääneni menee ©julia :lle! Hauska ja näppärä nimimerkki joka on tarpeeksi samanlainen kun ennen mutta ilman oc-ohjelman ajatusta.

Vielä ekstra hauska koska sitten tämä blogi oikeesti olisikin copyright julia, haha.

Kiitos hauskoista teksteistäsi ja hienoista kuvista, ylipäätänsä hienosta blogista!

Laura

Mun mielestä hyvä nimi olis OchJulia! :D Aina jos puhutaan kavereiden kanssa sun blogista niin lausutaan toi "oc" niinkuin "och"! :D

Paras tilannehan olisi jos sattuisit vielä olemaan jollain tasolla suomenruotsalainen niin voisit perustella ruotsinkielisen etuliitteen!

Myös Julia&Co vois toimia!

Ja mainittakoon vielä että sulla on ihanan inspiroiva blogi, ja pidän paljon sun blogin kuvista!

t. Laura

Mari

Olen sitä mieltä, että jos haluat todella omaperäisen ja helposti googlattavan nimen blogille, niin keksit jonkun suomenkielisen. Kaikki nämä By Julia, Julia's World, With Julia yms. ovat niin nähtyjä ja todella tylsiä tusinanimiä! Esim. Paras aika vuodesta, Kaikki mitä rakastin sekä Nelliinan vaatehuone ovat hyviä ja mieleenjääviä nimiä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011