Moni teistä onkin varmaan jo kuullut, että Blogilista lopetti tänään toimintansa. Kuinka moni seurasi blogeja sitä kautta? Minulle tuo sivu oli itse asiassa aikalailla ensimmäinen kosketus blogeihin joskus vuosia sitten. Silloin äitini ehdotti matkablogin pitämistä Balin reissun ajaksi eikä minulla ollut blogeista mitään hajua, joten googletin koko homman ja löysin tieni Blogilista.fi sivulle. Sitä kautta aukesikin sitten kokonaan uusi maailma! Koin oikein ahaa-elämyksen kun tajusin miten käteviä blogit ovat reseptien jakoon, sisustusvinkkeihin, urheiluun, muotiin, matkusteluun. Aloin seurata muutamaa säännöllisesti ja koukutuin suosituimpiin lifestyle blogeihinkin. Ihan kuin olisi alkanut katsoa hyvää sarjaa, mutta lukikin toisen ihmisen oikeasta elämästä ja arjesta. Jollain tavalla se oli kiehtovaa ja huomasin pian lukevani aamukahvin kanssa lehden sijasta vain blogilistaa läpi ihan inspiroituneena kaikesta.

 

Että kiitos vain Blogilistalle tämän maailman avaamisesta.

Jatketaan blogien seuraamista nyt sitten Bloglovinissa! Minulle se on ollut jo pitkään se helpoin tapa listata suosikkiblogeja ja puhelimessakin Bloglovin applikaatio on vähän liiankin usein käytössä.

 


Löydät blogini seuraavista:

BLOGLOVIN
FACEBOOK (OcJulia)
INSTAGRAM (juliatoivola)
SNAPCHAT (juliatoivola)

 

Kommentit (8)

Pauliina

Näin sut VUMissa sunnuntaina. :-) Olin se keltatakkinen tyttö. Sori kun en tullu sanomaan moi! Hauska oli nähdä sut "elävässä" maailmassa. :)

Telkkis

Harmillista tosiaan kun tuo vanha kunnon blogilista lopetti :( Bloglovinin lisäksi itse tykkään seurata blogeja myös blogue.fi sivustolta

Ilkka Lavas

Tsekkaappa Blogit.fi !
Siitä on tarkoitus tehdä uusi blogilista. On vielä hieman beta -vaiheessa, mutta siinähän onkin parasta juuri se, että palautteen kautta voidaan kehittää sitä paremmaksi.
Ilkka

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Olen ostanut ne ystävältäni, joka muistaakseni osti ne jostain liikkeestä Kampista/Punavuoresta? Merkki on LeSpecs, mutta tämän tarkemmin en valitettavasti osaa sanoa :/

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram