Kun itse aloitin tämän touhun, en tuntenut muita. Muita bloggaajia. Pidin omanikin salassa miltei vuoden suurimmalta osalta ystävistäni ja kun he siitä saivat kuulla, kuulivat he sen joltain aivan muulta kuin minulta.
Koin, että koko touhu on aika pöhköä, vaikka pidinhän siitä silti. Kuvaamisesta ja kirjoittamisesta. Pienistä tyttömäisistä ja ehkä hieman pinnallisistakin jutuista. Blogimaailma vei minut ihan mukanaan, mutta tavallaan toivoin etten olisi pyllähtänyt sinne ihan yksin.

Oppimista nimittäin riitti ja pähkäiltävää senkin edestä. Myöhemmin tutustuttuani muihin bloggaaviin tyttöihin alkoi jo helpottaa. Pystyi kysymään neuvoja ja vinkkejä. Jutella ja jaaritella kaikesta mitä tässä hullunkurisessa nettimaailmassa milloin tapahtuikaan, mutta silti salaa toivoin aina että joku ystävistäni pistäisi vielä oman bloginsa pystyyn. Ja jos jollain oli edes vähääkään kiinnostusta, sai minulta kyllä kunnolla kannustusta (painostusta) osakseen. En tiedä toimiko, mutta itsehän olin päättänyt, että saisin vaikka puhvelin bloggaamaan jos tarpeeksi kauan haluaisin.

joka tapauksessa, nyt on vihdoin viimeaikoina alkanut tapahtua ja peräti kolme melko tuoretta blogitapausta on ystäväpiirissäni puhjennut kukkaan. Ei välttämättä ehkä minun puhvelinmaanitteluni ansiosta, mutta pääasia, että pystyssä on.

 BLOND RIVETS
Kira


Kiran olen tuntenut jo monta vuotta ja kun kuulin, että saattaisi olla pieni mahdollisuus, että hän edes harkitsisi blogin aloittamista, pistin peukut pystyyn ja jäin odottelemaan ihmettä. No, kauan sitä saikin odottaa, mutta se oli sen arvoista. En ole ehkä koskaan nähnyt blogia mikä olisi niin täydellinen jo heti alkaessaan.
Voisin kehua tätä tuntikausia, mutta koitan hillitä itseni sanomalla vain, että Ihana kaunis tyttö, mielettömiä kuvia, mahtava tyyli, monipuolisia postauksia ja ihailtava postaustahti.
Blond Rivets - Täältä.

 

 MINI FITNESS
Eevi

Miten nyt määrittelisin tämän? Treeni –ja hyvinvointiblogi ripauksella kaikkea muuta. Pidän siitä, että Eevi ottaa tärkeitä aiheita esille, osaa kirjoittaa hyvin ja menee pintaa syvemmälle.
Blogi on todella kattava, motivoiva ja fiksu. Personal trainerina Eevi osaa jakaa vinkkejä niin treeniin kuin ruokavalioonkin ja joka kerta kun luen tätä, tekee mieli lähteä lenkille tai kokeilla ties mitä spirulina smoothieta.
Mini Fitness - Täältä.

 

MIISA EDITH
Miisa

Ihanan paljon asukuvia sisältävä tyyli –ja lifestyle blogi. Miisalla on kiva rento tyyli, eikä ole haitaksi että tyttökin on kuvankaunis. Kaikenlisäksi se osaa kokata, joten isona plussana ruokajuttuja –ja reseptejä.
Misaa kuvaan aina välillä ja voin kertoa, että se ei ole vaikeaa. Kamera nyt suorastaan rakastaa tätä tyttöä ja minä olen huomannut viihtyväni kuvaajana vähän liikaakin. Ei tee mieli sille toiselle puolelle enää itse melkein ollenkaan :)
Miisa Edith - Täältä.

 

Toivottavasti tykkäätte ja kertokaa toki jos teilläkin on mielessä joitain uusia mielenkiintoisia blogeja. Olen niitä melko laiska etsimään (luen suurimmaksi osaksi vain niitä suosituimpia ja uusille tulokkaille on lukulistalla aina tilaa!)

P.s suosittelen myös kurkkaamaan uuteen ReFashion blogiportaaliin, jos se ei ole vielä tuttu.

 

Kommentit (20)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ollaan kyllä :) Ja onhan minulla muitakin bloggaavia tuttuja ollut kuin nämä kolme. Monet ovat vaan lopettaneet, tai heidän elämässään ei ole ollut enää niin paljon aikaa bloggaamiselle.

Salla S.

Blond rivets on hyvä, olen sitä jo tovin lukenut! Muotiblogeja lisää tähän maahan, hehe! Löysin jokunen kuukausi sitten hienon tyyliblogin sevenstepstotown.com johon jäin ihan koukkuun myös! Annaliina on myös hyvä mutta hänet varmaan jo tiedät:)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kyllä ehdottomasti! :)

Annaliinan upeutta ollaankin tässä katseltu jo tovi, mutta tosi tyylikäs myös tuo Seven steps! Kiitos vinkistä!

Vierailija

Kiran blogia aloinkin lukea jo heti alusta, mutta kaksi jälkimmäistä piti heti käydä tsekkaamassa ja kivalta näyttää! Olen itsekin ollut tosi laiska etsimään uusia blogeja, vaan luen lähinnä niitä, joita olen lukenut jo monia vuosia. Nyt viime aikoina olen hieman yrittänyt tsempata ja muutamia uutuuksia olenkin löytänyt listalle. Tosin sitten talvella taas ei ole aikaa lukea niitä kaikkia, joten joutuu jostain päästä karsimaan, mikä ei sekään ole kivaa.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiva kuulla :)
Musta tuntuu taas, että tota aikaa lukea blogeja on välillä vähän liikaakin, tai jotenkin löydän sen karsimalla sitten muualta :D

-H

Kiitos vinkeistä, Blond Rivets onkin ollut alusta lähtien seurannassa, mutta nyt on myös nämä kaksi muuta!!

Jessica

Itsekin lueskelen Blond Rivetsiä. Ihan sattumalta törmäsin bloglovinin blogeja selaillessa tällaseen ku http://gold-script.blogspot.fi/

Tytöllä on makea, muista erottuva tyyli ja kirjoittaa tosi kivasti ja sujuvasti enkuksi ja suomeksi.

Nina

Itsekään en ole kertonut omasta blogistani lähipiirissä, muutamat ystäväni sitä ajoin kuitenkin pläräävät. Hävettää vaan niin julmetusti, on aika vaikeaa selittää, miksi keikistelee jossain naurettavissa asukuvissa tai postailee jotain kaurapuurokuvia. Olen yleensä kuitannut koko touhun "no se on sellasta tyhmää hömppää".

Ja hyvinhän sinä olet pärjännyt yksinkin, päätynyt tunnetuimpien joukkoon.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Minusta tuntui ihan samalta alkuaikoina, onneksi nyt fiilikset muuttuneet melkein ihan täysin :) Asiaa helpottaa tosiaan myös se, että blogit alkavat olla niin arkipäivää kaikkialla :)

fae

huu katoin äsken erään juutuubbi videon ja siun mycosmo mainos oli siin alku mainoksena :D hauskaa

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram