Havahduin kun virtuaaliseen postilaatikkooni eilen tupsahti Gloria Blog Awards kutsu, että nämä kinkerithän ovat tosiaan jo kuukauden päästä.

En ole kertonut teille vielä, mutta minä olen gaalassa ehdolla myös. Kategoriassa kaunein tyyliblogi.
Sain kuulla tästä jo jonkun aikaa sitten ja leuka loksahti kolahtaen lattialle jo pelkästä kunniasta, mutta vielä enemmän kun katsoin missä seurassa olen siellä.

Tässä kategoriassa on nimittäin ehdolla:

Adalmina's Secret        
Annaliina          
Avec Sofié        
Fashion Worries           
JULIA Toivola  
Muoti mielessä
Muutakin kuin tanssia 
Strictly Style    
Uusi Kuu

En tiedä näkeekö sitä oman bloginsa jotenkin hyvin eri silmin, (enkä nyt halua kuulostaa säälipistekatiskalta), mutta rehellisesti sanottuna minut on nyt tungettu todella todella kovaan seuraan. Jostain kumman syystä minulle muistui tästä mieleen ylä-asteen koripallokilpailu, missä minut heitettiin yllättäen toisen joukkueen kapteeniksi ja siellä minä seisoin pienenä, kömpelönä ja erilaisena isojen osaajien keskellä ja katselin ympärilleni, että kappas vain, mitä ihmettä minä täällä nyt teen.

Onneksi osaan ehkä kuitenkin blogata paremmin kuin pelata koripalloa ja uskokaa pois - meni tämän gaalan palkinnot mihin suuntana tahansa, niin se on varma, että paikastani tässä joukkueessa olen hieman enemmän innoissani ja tuhat kertaa ylpeämpi, kuin siitä kapteenin pestistä.

Ihan mahtavaa.Kauneimman tyyliblogin voittajan valitsee tuomaristo, mutta lukijat voivat äänestää omaa suosikkiblogiaan (ihan mitä blogia tahansa) lukijoiden suosikki -kategoriassa TÄÄLLÄ ja osallistua samalla arvontaan, missä voi voittaa tuotepalkintoja ja lippuja blogigaalaan.

Olisi ihanaa jos liput menisivät joillekin teistä! Viimeksi en päässyt Aussie Blog Awardseihin, kun olin Etelä-Afrikassa, mutta nyt pidän huolen että en ole perjantaina 1.11.2013 missään muualla kuin tismalleen näissä juhlissa (ja jossain ihanassa mekossa tietysti olisi plussaa).

Mukavaa viikonloppua ♡

 

 Pipo - Pieces
Takki - Mango
Paita - Gt
Housut - Gt
Laukku - Mulberry Alexa zigzag
Kengät - Converse (Zalando)
Korut - hm/gt/mango


Kommentit (18)

Miaminttu

Hahaa.. heti ryntäsin sua äänestämään. Ja vasta sitten katsoin millaisia muut blogit oli x) Mutta voi apua. Eihän noilla ole mitään tsämiä pärjätä sua vastaan.. Oot niin loistava! Kuvat on hyvälaatuisia ja kauniita. Kuvissa on kaunis ihminen, jota on kiva katsella. Kuvien ihmisen vaateyhdistelmät on ihan mielettömällä silmällä valittuja, niitäkin haluaa vaan ihailla. Ruokakuvat saa suun kostumaan. Tekstit saa vedet silmiin, yleensä siksi kun naureskelen jollekin höpsölle, mitä sulle on TAAS käynyt. Ei, ei tätä blogia VOI voittaa ;)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hei ihanasti sanottu <3 Kiitos mielettömästi.
Minusta on jo ihan mahtavaa vaan olla ehdolla ja päästä näihin juhliin :)

Annika

Onnea!Äänestetty on :)Ja todellakin voiton mielestäni ansaitsisit;parhaat&kauniit kuvat,mainiot tekstit ja kaunis&vilpittömän oloinen bloggaaja..peukkuja pidellään :)

W

Jännä toi sun ajatus nimittäin vaikka seurailenkin osaa noista blogeista oli mulle sun blogi ainakin ihan ylivoimainen lemppari (ylipäätään missä kategoriassa vaan) <3

magic-

Tuo kolmas kuva joka on vähän sumea, on jotenkin aivan hurmaava. En tiedä mikä siinä on...

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

hurmaava :) kiitos!
Linssi taisi olla hieman likainen kun ei ollut ainoa kuva missä sumeutta muuten melko tarkassa kuvassa :D

Ace

Onnea! Mä en tiedä, jos palkintona olis jotain muuta voisin ehkä äänestää. Sillä mun tuurilla voitan ne liput juuri tällaisessa kisassa, missä en taho voittaa (siis niitä lippuja, en ole yhtään sopiva ihminen monestakaan syystä tuollaiseen paikkaan). Mietiskelen...tahtosin kuitenkin sua tsempata. Olen niin usein piristynyt sun postauksista, erityisesti kun mieli on ollut matalalla.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

voi kiitos :) ihanasti sanottu ja tosiaan tsemppasit jo tällä kommentilla. Se riittää enemmän kuin hyvin :)

Vivian

Olen pitänyt blogistasi tähän saakka, mutta nyt kun näin sinut "livenä" niin...voi ei.:/ Olet ulkoisesti nätti tyttö, mutta habituksesi oli lievästi sanottuna ylpeä ja ynseä. Olisi varmasti siis paikallaan miettiä, että onko tosiaan syytä olla ylpeä ja ynseä...sanoisin, että se on kuitenkin se ystävällinen, aito ja hymyilevä olemus, joka tekee ihmisestä kauniin (hyvää sydäntä unohtamatta).

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat