Blockit oli tänä vuonna parhaimmasta päästä. En tiedä johtuiko se super aurinkoisesta säästä, vai niistä kaikista triljoonasta ystävästä, tutusta, puol tutusta ja uusista tuttavuuksista mitä Tampereelle oli laillamme Helsingistä vyörynyt. Toki järjestelyt olivat myös kohdillaan, ruoka hyvää ja artisteilla mieletön energia lavalla.

 

Ilta meni nopeasti eteenpäin, musiikki pauhasi ja muutama tanssiaskelkin tuli pompittua siellä täpötäydessä yleisössä. Välillä huomasin tosin kaipaavani kaiken sen hulinan keskellä omaa rauhaa – ihan kuin olisin jo ihan vanhus – ja etsin oman rauhaisan nurmikkopläntin jostain sivusta. Siinä oli ihana makoilla ystävän kanssa, jutella ja katsella taivasta.  Kerätä voimia ja lähteä taas keskelle sitä hulinaa. 
 

Oli ihan mielettömän kiva lauantai kaiken kaikkiaan ja tuntuu ettei festari-intoni ole vielä laantumassa. Tänä viikonloppuna olisi vielä flow ja vaikka minulla ei ole edes vielä lippuja, olen melko varma että löydän itseni sieltä viimeistään sunnuntaina!

 

Ihanaa viikonloppua. 

 

 

Paita - Givenchy
Shortsit - Zara
Aurinkolasit - Le Specs
Reppu - HM
Kengät - Converse 

Kommentit (10)

Urban poverty masses

Tottakai saat liput minne vaan, erityisesti se Flow ois kiinnostanut mut me tarvitaan ihan ruokaan rahaa.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

En sanonut, että olen saamassa lippuja. Ajattelin ne kyllä ostaa ja toki se on jokaisen oma asia, mihin ne rahat käyttää :)

Vierailija

Kerro tietämättömälle pliis, sä pääset pressikortilla festareille, eikös? Miten on majoituksen kanssa? Kuuluuko ne samaan pakettiin?

Laura

Julia on yksi sympaattisimmista bloggaajista ketä tiedän joten itse ainakin olen vain onnellinen hänen puolestansa, ettei ole noussut keltainen neste missään vaiheessa päähän, vaikka saakin blogin kautta juttuja. Ja aina festarilippuihin voi alkaa säästämään hyvissä ajoin, artistit kun yleensä julkaistaan ennen kuin liput tulevat myyntiin :). Toivoisin, että Suomessa olisi enemmän Julian kaltaisia ihmisiä, eivätkä kaikki katkeroituisi toisen menestyksestä..

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat