Kai se on ok vielä koluta läpi festareita ja pitää niitä niin jänninä kun olisi kuusitoista –vuotiaanakin pitänyt? Kai se käy, että kaahaa paikanpäälle kahtasataa, koska haluaa päivän siellä vain olevan pidempi?
Eihän se ole ongelma, vaikka joillain festareilla keski-ikä on minua varmaan kymmenen vuotta nuorempi. Ei kai se haittaa jos viihtyy.

Katsokaas nyt esim. Tampereella –  24.8 lauantaipäivä, kaksikymmentä kaveria, kirkkaalta taivaalta porottaa aurinko, Tammerkoskessa kelluu kuusituhatta kumiankkaa, viini on kylmää ja kansa virtaa festarialueelle.
Kaikki on hyvin..

Kesän muistoista hauskimmat ovat suurin osa festareilta. Muutama vuosi sitten en käynyt yhdessäkään.
Tänä kesänä kävin neljillä. Blockfestit olivat niistä ehkä parhaiten järjestetyt. Kaikki toimi. Pidän Tampereesta, ja pidän siitä, että festarit ovat keskustassa. Siitä, että jatkot ovat järjestetty keskustan kolmeen eri baariin ja vaikka ne olisivatkin ahdistukseen asti täynnä, pääset aina kipittämään nurkan taakse hotelliisi.

Nämä olivat ensimmäiset Blockfestini, mutta tällä kokemuksella menen mielelläni uudestaankin.

Nyt - noin kaksi viikkoa tämän jälkeen, aurinko porottaa edelleen ja menen mielelläni nauttimaan siitä. Ihanaa sunnuntaita kaikille.

Kommentit (22)

Mari

Moikka! Hei voisitko mitenkään linkittää kuvissa olevien ystäviesi blogit näihin postauksiin jatkossa? :) tiedän tuolla yhdelläkin tytöllä olevan blogin, mutten kuollaksenikaan muista kuka hän on tai mikä blogi :) uteliaisuus aina herää näitä lueskellessa ja olisi ihana pystyä blogisurffaamaan eteenpäin uusiin itselle tuntemattomiin blogeihin :)

Samaa ihmetellyt

Minä toivoisin samaa. Olen vähän ihmetellyt miksi et ole näin tehnyt? Linkittämättä jättäminen antaa kuvan, ettet ole kovin aito ystävä ja koet muut ehkä uhkana?

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Haha, voi ei :D asia kun on juuri päin vastoin! Minusta on ihanaa, että muutama ystävistäni on aloittanut blogin ja olen koko ajan ollut tekemässä heistä omaa esittelypostausta, mutta joutunut ensin odottamaan MyCosmoon muuttoa ja sen jälkeen vielä, että kaikki täällä toimii ja että mahdollisimman moni on löytänyt tänne, jotta saan heille mahdollisimman ison näkyvyyden :) Aikomus on kirjoittaa heistä ensi viikolla, mutta sitä odotellessa niin bloggaavia ystäviäni näkyy tässä siis Kira (Blond Rivets - http://blondrivets.blogspot.fi/?m=1) ja Miisa (Miisa Edith- http://miisasblog.blogspot.fi/?m=1) ja siis kyllä, mielelläni linkitän heidät jatkossa.

Samaa ihmetellyt

Ei varmasti sitä tuommoisella mitatakkaan. Ajattelin vain, että linkkaamattomuus tuntuu kertovan jotakin, mutta kiva kuulla, että asia ei niin ole! Ystävien kuuluu tsempata toisiaan ja kiva, että mietit samoin☺

Jossu

Oi vaikuttaapa kivalta festarilta! :) (ainakin kuvien perusteella ;))
Hei mielenkiinnosta (ja ymmärrän hyvin jos jätät vastaamatta, koska tämä on henk.kohtainen kysymys), mutta työskenteletkö edelleen yökerhossa? Ja toisekseen takaisin näihin kuviin: ootko valkaissut hampaasi, vai onko joku suonut sulle täydellisen väriset hampaat? :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

En työskentele enää :)
Etuhampaani ovat laminaattia (Ne olivat hieman vinot, enkä saanut rautoja pienenä joten aikuis-iällä korjasin ne muin keinoin) ja muita valkaistu kerran, joskus 4 vuotta sitten. Hampaani ovat luonnostaan olleet aina melko vaaleat.

ssari

Vau olitteko lavan takana/lavalla katsomassa cheekkiä?:) Ootteko kavereita yms tuttuja :)?

Vierailija

Näyttää kyllä siltä, että teillä oli kivaa. :) Olen ihan rakastunut tähän Suomen ihme intiaanikesään. Mekin otettiin tänään miehen kanssa pari tuntia aurinkoa rannalla. Ja oli melkein kuuma. Harmi vain, että nyt taitaa alkaa viiletä, mutta onneksi palaan viikon päästä Lontooseen ja siellä saa (toivon mukaan) vielä nauttia kivoista keleistä. :)

Laura

Ok! kuolin kateudesta noista Cheekin kuvista, asia nyt vaan on niin että mun sydän sulaa kun hän on niin hyvä sydäminen ihminen.

eerika

Heips Julia.
Luin sunnuntain hesaria ja halusin vain tulla välittämään jättimäiset halit ja tsempit sinulle <3

Leipäartisti

Blockfestit ovat kivat, mutta en tykkää olla niiden aikaan siinä kaikista lähimmässä Subway-ravintolassa töissä :DD t. kuolin ehkä sinä viikonloppuna..

Ansv

Apua, onko toi VI SIX 6 lippa sun vai mistä se on ilmaantunut! Oon kuolannut itelle tollasta ja en oo kyl monella bongannu, pakko saada tietää että mistä?

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Se on valitettavasti ystäväni Arthurin. Lainasin sitä vain hetkeksi, mutta pakko myöntää että tykästyin itsekin aikalailla siihen!

Tiina

Oh, melkein tekisi mieli tampereella... Ai niin, mut mähän oon jo täällä ;) Olet kaunis!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram