Muistatteko kun kehotin halukkaita osallistumaan Blistexin huulimalli haussa kilpailuun mukaan?
No, nyt 20 finalistia on valittu ja valta siirtynyt kansalle. Näistä tytöistä viisi pääsee Blistexin mainoskuvauksiin ja äänestäjät puolestaan voivat voittaa tuotepalkintoja tai Samsungin kätevän järkkärin.
Kilpailun sivuille pääset TÄÄLTÄ.

Itse yritin selailla ehdokkaita läpi ja valita suosikkini myös, mutta ihan mielettömän haastava tehtävä. Se tarkoittaa kai, että kilpailu on vain todella onnistunut ja että mukana oli paljon ihanan raikkaita ja aitoja hymyjä.
 

Loputtoman tuijottelun jälkeen minut ehkä eniten hurmasi kuitenkin pirteät Amanda Essen, sekä Heidi Kouva.  
Kauniiden hymyjen lisäksi valloitti myös tyttöjen persoonat ja heidän esittelyteksteistään huokuva ihana asenne elemään.
 

 Amanda Essen: 
”Elän päivä kerrallaan ja nautin joka minuutista joka tulee. Olen oppinut että elämä on lahja, ja pitää olla iloinen ja kiitollinen kaikesta mitä on. Näen aina jotain positiivista asioissa, ja siksi olen aina iloinen ja hymyilen!”

Heidi Kouva:
Aito, elämäniloinen ja luova. Näin ystäväni kuvailisi minua kolmella sanalla. Aluksi hieman ujon hymyn takaa löytyy rohkea ja hieman tempperamenttinenkin tyttö, jonka unelmana on jonain päivänä kirjoittaa oma kirja ja matkustella vain kamera mukanaan. Rakkautta on läheiset ihmiset, syksy, puhtaat lakanat ja pitsa.”

 

Onnea kaikille kisaan!

 

 

*postaus toteutettu yhteistyössä Blistexin kanssa.

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram